Fenix999 25.03.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dzień Dobry Gdzie kupowaliście tabliczki na płot z ulicą i numerem domu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 25.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dzień Dobry Gdzie kupowaliście tabliczki na płot z ulicą i numerem domu ? pozdrawiam domu jeszcze nie mamy .. ale nr nadany i zgodnie z decyzją numer trzeba wywiesić więc .. tabliczka już zamówiona na alle..o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosowa 25.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Charmont - geodetę mam umówionego na środę - jeśli będzie OK dam Ci namiar (po sprawdzeniu na własnej skórze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolajg 26.03.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 poszukuję firmy do przebicia pod drogą około 5m pod przyłącze wody w Górze Siewierskie, możecie mi kogoś niedrogiego polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 26.03.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 poszukuję firmy do przebicia pod drogą około 5m pod przyłącze wody w Górze Siewierskie, możecie mi kogoś niedrogiego polecić. U mnie robił Rafał Gurtowski tel. 696420948. w sumie 120 m ( w tym przwiert pod ulicą), cena naprawdę konkurencyjna do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IvanKruk 26.03.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witam Możecie doradzić gdzie kupować więźbę. Bardziej chodzi mi o jakość niż o najniższą cenę. Polecam Tartak Grodków k. Będzina. Mają zdrową sosnę o małych rocznych przyrostach ze sporą ilością żywicy. Kiedy takie drzewo jest już suche, wbicie w krokiew gwoździa 250 mm albo 300 mm to spore wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowa.gliwice 27.03.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Do sprzedania: 1. Stemple ~260-270 cm - ~200 sztuk - 4zł/szt.2. Nieużywane kontrłaty / Łaty 32 x 50 mm, sosnowe, zaimpregnowane ~700 m (1,12 kubika) Lokalizacja: Gliwice (śródmieście)Kontakt e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 27.03.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Byłem ostatnio u kolegi na budowie i u jego sąsiada co też się buduje stały palety z powiedzmy czymś na podobę Porothermu na reklamie strona http://www.cegtic.com.pl/ Jest to ciegielnia Sławków koło Olkusza dzwoniłem tam i za pustak o grubości 25cm z rozładunkiem i dowozem na działkę 3,5zł brutto!!!Nie wiem co o tym myśleć słyszał ktoś z was o tym na stronie jest ich oferta.Cena w stosunku do porothermu ponad 1,5zł na sztuce, ale wydaje mi się ze całkiem inne parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 27.03.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam Przyje Pręty zbrojeniowe obojętnie jaka grubość dł ok 2 m jak się komuś coś takiego poniewiera to proszę o info Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 27.03.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 adamscool, patrz na nośność. Jak wystarczająca, a na pewno taka jest dla budownictwa jednorodzinnego i nie rozlatuje się przy transporcie, to brać.Reszta według schematu:-ściany trzymają dom w kupie,-izolacja chroni przed ucieczką ciepłaPrzewodność cieplna przy powszechnym izolowaniu (wyjątek ściany jednowarstwowe) ma drugorzędne znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 27.03.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Hej może ktoś z Was polecic firmę do tynków wewnętrznych z okolicy Katowic, wspominany Pan Damian stwierdził, że za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 27.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Spróbuj: 791721666, 506076026 Działają na Śląsku i Podbeskidziu. Jak się ich przypilnuje to tynki są na wzór lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 28.03.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 I jeszcze jedno - godzina pracy koparki - fundamenty mam kaskadowe, więc sporo kopania - jakie macie stawki za godzinę pracy kopary? 50zł/h - to chyba przyzwoita cena? Też uważam, że cena jest baaardzo przyzwoita. W ubiegłym roku płaciłam 80zł, a w tym już będę płacić 90 Okolice Psar. Może w Twoim rejonie jest taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 28.03.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 poszukuję firmy do przebicia pod drogą około 5m pod przyłącze wody w Górze Siewierskie, możecie mi kogoś niedrogiego polecić. Witam sąsiada. Poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 28.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 I jeszcze jedno - godzina pracy koparki - fundamenty mam kaskadowe, więc sporo kopania - jakie macie stawki za godzinę pracy kopary? 50zł/h - to chyba przyzwoita cena? Też uważam, że cena jest baaardzo przyzwoita. W ubiegłym roku płaciłam 80zł, a w tym już będę płacić 90 Okolice Psar. Może w Twoim rejonie jest taniej. Jak dobrze wiecie - kopaka koparce nierówna Można zapłacić 80 zł a wyjdzie taniej niż wynajmując koparkę za 50 zł. No i sporo zależy od operatora. Ja też dograłem koparkę - i niedługo kopanie fundamentów ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 29.03.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Zgadzam się z kolegami koparka koparce na pewnie nie równa... Ja miałem u siebie gościa z dużą maszyną, ale dla mnie to był hobbysta pracy, godziny leciały szybko a dół bardzo wolno się kopał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 29.03.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Oczywiście macie rację. "Mój" koparkowy nie dość, że istny magik to jeszcze godzina pracy koparki za 90 zł. to rzeczywiście godzina pracy. Wsiada do swojej maszyny i wysiada z niej jak zrobi co miał zrobić. Żeby wszyscy fachowcy tacy byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 29.03.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam, instalował ktoś może biologiczno-mechaniczną oczyszczalnię ścieków? Jaką wybraliście i kto wam ją montował? Jest tyle tego, że trudno się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 29.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Hej ile płacicie za wylewki?I podajcie namiar jeśli macie jakichś sprawdzonych wylewkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2280 31.03.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Poszukuję sprawdzonej ekipy do zabudowy poddasza (pierwsza warstwa ocieplenia już jest) - będę wdzięczny za namiary na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts