Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy jest jakaś osoba niezadowolona z firmy Parget do tej pory odzywali się zadowoleni.Ponieważ najprawdopodobniej bedą u mnie robić chciałabym mieć pewność co do jakości.

Też się nad nimi zastanawiam...

Właśnie skończyła u mnie ekipa od fundamentów i murowania swoją pracę. Spisali się bardzo dobrze. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to chętnie prześlę nr telefonu na priva.

Czy jest jakaś osoba niezadowolona z firmy Parget do tej pory odzywali się zadowoleni.Ponieważ najprawdopodobniej bedą u mnie robić chciałabym mieć pewność co do jakości.

:) byłem niezadowolony z kontaktu z nimi - wysłałem maila do nich i nie otrzymałem informacji dlatego wylewki robiła mi firma Mirko.

Dodam ze widziałęm parę wylewek i nie chwaląc sie nasza jest wyjątkowo mocna o rownosci nie wspomnę.

Jedyny problem moim zdaniem to niewielkie dylatacje - osobiscie zrobił bym szersze ale Panowie stwierdzili ze takie jak oni robią są OK wiec tak zostało.

Radzę wziąsc sobie 2-3 dni urolopu i patrzyc na ręce ile wsypują cementu, plastyfikatora na dole chciałem siatkę metalową bo mam duzo rurek ktore mogą osłąbic miejsce i tak tez zrobilem mimo tego ze Panowie stwierdzili ze nie trzeba (koszt znikomy a zbrojenie jest)

pozdrawiam radek

Witam

Prosiłbym o polecenie jakieś sprawdzonej firmy jeśli chodzi o studnie głębinowe??

studnie masz z kobiora słod pol firma sie zwie.

chciałem taką do podlewania ogrodu lecz spasowałem bo koszt to jakies 10 000.

mam info o człowieku ktory drązy takie do 10 m

pozdrawiam