grzegorzsto1 08.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 potrzebna ekipa od co cwo ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 08.05.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Witam Czy ma ktos do sprzedania deski szalunkowe okolice Dąbrowy Górniczej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 10.05.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Witam wszystkich odkupie resztki po budowie. bloczki prety.fi14 deski ..łaty.na dach .tylko Gliwice i okolice... prosze..na pryw.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.05.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Potrzebuję kupić szambo betonowe, czy ktoś ma namiar na sprzedawcę. Szukam najtańszej oferty, bo za rok będzie u nas kanalizacja i szmbo nie bedzie potrzebne. będę zobowiązana.Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
floydrose 11.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witam,kupię używany garaż blaszak - Tychy lub okolice. Proszę o info na pw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dalej szukam ekipy od ocieplenia poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.05.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Potrzebuję kupić szambo betonowe, czy ktoś ma namiar na sprzedawcę. Szukam najtańszej oferty, bo za rok będzie u nas kanalizacja i szmbo nie bedzie potrzebne. będę zobowiązana. Monia Sprawdź tu: http://www.adhavi.eu/adhavi.html My dwa lata temu kupowaliśmy tam oczyszczalnię i cenę mieli najlepszą.Wszystko działa,firma sprawnie,szybko zamontowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 12.05.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Czy u kogos z was robil tynki pan Tomasz Mech z Myslowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 13.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witajcie ja moge dac namiary na pana od ociepleń.tynków... wewnątrz tez robi .. i jest bardzo dokładny.. na kafelkarza tez mam namiary A ja szukam elektryka taniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 13.05.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witajcie ja moge dac namiary na pana od ociepleń.tynków... wewnątrz tez robi .. i jest bardzo dokładny.. na kafelkarza tez mam namiary A ja szukam elektryka taniego. Bardzo prosze o namiary na tego pana od tynkow , na kafelkarza rowniez Niestety ale swojego elektryka polecic nie moge bo mam kilka zastrzezen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 13.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witajcie ja moge dac namiary na pana od ociepleń.tynków... wewnątrz tez robi .. i jest bardzo dokładny.. na kafelkarza tez mam namiary A ja szukam elektryka taniego. Ja też poproszę o namiary na kafelkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 14.05.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Bardzo prosze o namiary na tego pana od tynkow , na kafelkarza rowniez Niestety ale swojego elektryka polecic nie moge bo mam kilka zastrzezen dawo25 prosił o namiary na taniego elektryka, więc może ten fachowiec będzie akuratny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makre 14.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Zwracam się do wszystkich Szanownych Forumowiczów. Czy ktoś z Państwa spotkał się już z firmą Latbud ze Zbrosławic?Jakie są opinie o tej firmie. Poważnie rozważamy tą firmę do budowy domu. Będę wdzięczny za wszelkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 15.05.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Zwracam się do wszystkich Szanownych Forumowiczów. Czy ktoś z Państwa spotkał się już z firmą Latbud ze Zbrosławic? Jakie są opinie o tej firmie. Poważnie rozważamy tą firmę do budowy domu. Będę wdzięczny za wszelkie opinie. U mnie budowała ta firma dom.Byłam zadowolona z nich.....ale do czasu.....SZCZERZE NIE POLECAMMMMM. A już piszę dlaczego. Ze stanu surowego otwartego byłam zadowolona,kierownik nie miał do nich żadnych uwag,więc polecałam ich dalej,chwaliłam że solidni.Parę osób z forum skorzystało z ich usług rok później(tomaszekSL,gosiaczek272 i paru innych) i okazało się,że firma zeszła na psy......Panowie zachłanni wzięli sobie mnóstwo zleceń na budowy domów ale nie umieli się wyrobic z terminem u nikogo.Skakali z budowy na budowę,zaliczki brali,pózniej dwa miesiące sie nie pojawiali,tłumacząc to różnymi bzdurami,że piwnice im gdzieś zalało,że pogoda nie taka bo pada,to znowu za ciepło i tak długo pracowac nie będą.Wiecej informacji udzieli napewno TomaszekSL,który miał dośc dużo kłopotów z nimi odnosnie zaliczek za niewykonaną pracę.... Wydaje mi się,że zrobili sie zachłanni,jak u mnie budowali to nie mieli tyle zleceń bo wrócili z Niemiec i dopiero rozkręcali się na naszych budowach,także z poczatku wiadomo każdy dobre wrażenie robi,byli jak do ''ranu przyłóż''a jak już im się nazbierało zleceń to poszli na ilość a nie na jakość. Największy problem miałam z tym ,że strasznie wygodni,najlepiej betoniki im do reki dac,żeby nie musieli nosić bo zawsze była kłótnia o to,że daleko im palety zrzucił kierowca.Poza tym rok pózniej mieli mi zrobić fundamenty i słupki pod ogrodzenie frontowe i tu już była mała wojna .Wycenili mi,potargowałam sie i powiedzieli ok.Po czym w połowie pracy powiedzieli,ze jednak cena musi być ta pierwsza bo trochę dużo tej pracy było i im sie to nie będzie opłacało,także pożegnałam się z Panami i dokończyli mi to górale za 1/3 ich ceny . Także decyzja należy do Ciebie .Na pierwszym spotkaniu starszy szef robi bardzo dobre wrażenie,samej jest mi trudno uwierzyć jak traktuje teraz klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 15.05.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam, proszę o polecenie firmy do wykończeń (sufity podwieszane, płyty karton-gips).Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gyna 16.05.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam serdecznie!!!Mam prośbę do forumowiczów:czy ktoś zna firmę i czy ta oferta jest godna uwagi ,bo mi się wydaje ,że tak .Rozmawiałem już z firmą i oferta na budowanie na Śląsku powiększa się jedynie o 5 tyś.zł -dojazd na budowę i ok.7-8tyś.zł fundament(szkody górnicze).Co o tym sądzicie ?Poniżej link do oferty:http://www.danbud.net.pl/oferta-specjalna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 16.05.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Poszukuję dobrej firmy do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 16.05.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 barto307cc dzięki za namiar, ale oni nie mieli betonowych a nie chciałam niepotrzebnie wydawać kasy, do dwóch lat ma u mnie śmigać kanaliza, już ją robią. Mogę spokojnie polecać naszego wykonawcę SSO. Podejście do klienta i uczciwe stawianie sprawy to główne atuty. Żadnego owijania w bawełne i wieszania makaronu na uszy. Ja byłam bardzo zadowolona, poleciłam już paru osobom i nikt sie nie skarżył. Pan Herbert Jatta 695 637 686. Polecam również naszego elektryka - tempo jego pracy i zaangażowanie zrobiło na nas ogromne wrażenie. Pan Irek - 604247195. Tynki dopiero zaczynam, więc cos wiecej jak skończą Byłam też zadowolona z ekipy od okien, gdyby ktoś planował okna z oknoplatu to piszcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 16.05.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam, proszę o polecenie firmy do wykończeń (sufity podwieszane, płyty karton-gips). Z góry dzięki za pomoc. Nie wiem gdzie masz budowe ale do takich prac mam dobrą ekipe w Gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 17.05.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 wjakiej cenie tynki macie? Mi powiedzieli 22 za cementowow gipsowe i 25 za wapienno cementowe netto oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts