Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Potrzebuję kupić szambo betonowe, czy ktoś ma namiar na sprzedawcę. Szukam najtańszej oferty, bo za rok będzie u nas kanalizacja i szmbo nie bedzie potrzebne.

będę zobowiązana.

Monia

Sprawdź tu:

http://www.adhavi.eu/adhavi.html

My dwa lata temu kupowaliśmy tam oczyszczalnię i cenę mieli najlepszą.Wszystko działa,firma sprawnie,szybko zamontowała.

Witajcie ja moge dac namiary na pana od ociepleń.tynków... wewnątrz tez robi .. i jest bardzo dokładny.. na kafelkarza tez mam namiary A ja szukam elektryka taniego.

Bardzo prosze o namiary na tego pana od tynkow , na kafelkarza rowniez

Niestety ale swojego elektryka polecic nie moge bo mam kilka zastrzezen

Zwracam się do wszystkich Szanownych Forumowiczów.

Czy ktoś z Państwa spotkał się już z firmą Latbud ze Zbrosławic?

Jakie są opinie o tej firmie. Poważnie rozważamy tą firmę do budowy domu.

Będę wdzięczny za wszelkie opinie.

Zwracam się do wszystkich Szanownych Forumowiczów.

Czy ktoś z Państwa spotkał się już z firmą Latbud ze Zbrosławic?

Jakie są opinie o tej firmie. Poważnie rozważamy tą firmę do budowy domu.

Będę wdzięczny za wszelkie opinie.

U mnie budowała ta firma dom.Byłam zadowolona z nich.....ale do czasu.....SZCZERZE NIE POLECAMMMMM.

A już piszę dlaczego.

Ze stanu surowego otwartego byłam zadowolona,kierownik nie miał do nich żadnych uwag,więc polecałam ich dalej,chwaliłam że solidni.Parę osób z forum skorzystało z ich usług rok później(tomaszekSL,gosiaczek272 i paru innych) i okazało się,że firma zeszła na psy......Panowie zachłanni wzięli sobie mnóstwo zleceń na budowy domów ale nie umieli się wyrobic z terminem u nikogo.Skakali z budowy na budowę,zaliczki brali,pózniej dwa miesiące sie nie pojawiali,tłumacząc to różnymi bzdurami,że piwnice im gdzieś zalało,że pogoda nie taka bo pada,to znowu za ciepło i tak długo pracowac nie będą.Wiecej informacji udzieli napewno TomaszekSL,który miał dośc dużo kłopotów z nimi odnosnie zaliczek za niewykonaną pracę....

Wydaje mi się,że zrobili sie zachłanni,jak u mnie budowali to nie mieli tyle zleceń bo wrócili z Niemiec i dopiero rozkręcali się na naszych budowach,także z poczatku wiadomo każdy dobre wrażenie robi,byli jak do ''ranu przyłóż''a jak już im się nazbierało zleceń to poszli na ilość a nie na jakość.

Największy problem miałam z tym ,że strasznie wygodni,najlepiej betoniki im do reki dac,żeby nie musieli nosić bo zawsze była kłótnia o to,że daleko im palety zrzucił kierowca.Poza tym rok pózniej mieli mi zrobić fundamenty i słupki pod ogrodzenie frontowe i tu już była mała wojna ;).Wycenili mi,potargowałam sie i powiedzieli ok.Po czym w połowie pracy powiedzieli,ze jednak cena musi być ta pierwsza bo trochę dużo tej pracy było i im sie to nie będzie opłacało,także pożegnałam się z Panami i dokończyli mi to górale za 1/3 ich ceny ;).

Także decyzja należy do Ciebie ;).Na pierwszym spotkaniu starszy szef robi bardzo dobre wrażenie,samej jest mi trudno uwierzyć jak traktuje teraz klientów.

Witam serdecznie!!!Mam prośbę do forumowiczów:czy ktoś zna firmę i czy ta oferta jest godna uwagi ,bo mi się wydaje ,że tak .Rozmawiałem już z firmą i oferta na budowanie na Śląsku powiększa się jedynie o 5 tyś.zł -dojazd na budowę i ok.7-8tyś.zł fundament(szkody górnicze).Co o tym sądzicie ?Poniżej link do oferty:

http://www.danbud.net.pl/oferta-specjalna.html

barto307cc dzięki za namiar, ale oni nie mieli betonowych :) a nie chciałam niepotrzebnie wydawać kasy, do dwóch lat ma u mnie śmigać kanaliza, już ją robią.

Mogę spokojnie polecać naszego wykonawcę SSO. Podejście do klienta i uczciwe stawianie sprawy to główne atuty. Żadnego owijania w bawełne i wieszania makaronu na uszy. Ja byłam bardzo zadowolona, poleciłam już paru osobom i nikt sie nie skarżył. Pan Herbert Jatta 695 637 686.

Polecam również naszego elektryka - tempo jego pracy i zaangażowanie zrobiło na nas ogromne wrażenie. Pan Irek - 604247195.

Tynki dopiero zaczynam, więc cos wiecej jak skończą :)

Byłam też zadowolona z ekipy od okien, gdyby ktoś planował okna z oknoplatu to piszcie na priv.