iskierka2004 26.05.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witajcie ja moge dac namiary na pana od ociepleń.tynków... wewnątrz tez robi .. i jest bardzo dokładny.. na kafelkarza tez mam namiary A ja szukam elektryka taniego. Witam, bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskierka2004 26.05.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Nie wiem gdzie masz budowe ale do takich prac mam dobrą ekipe w Gliwicach Witaj ,możesz podać mi jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Gdzie robicie schody? A wszyscy szczęśliwi którzy już je posiadają może się pochwalą i podadzą namiary na stolarza ( jeśli godny polecenia)Od razu się o drenaż zapytam, może ktoś robił lub ma kontakt od fachowca w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 26.05.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Gdzie robicie schody? A wszyscy szczęśliwi którzy już je posiadają może się pochwalą i podadzą namiary na stolarza ( jeśli godny polecenia) Od razu się o drenaż zapytam, może ktoś robił lub ma kontakt od fachowca w tej dziedzinie Nam schody robił góral Pan Szczurek,mialiśym go z polecenia i jesteśmy bardzo zadowoleni z ich wykonania.Trochę długo trzeba czekac bo ma dośc dużo zleceń,my czekaliśmy 5 miesięcy,ale stosunkowo wczesniej je zamówiłam sobie .Namiar już gdzies tu podawałam pare stron wczesniej,ale jakby co to mogę odszukac i napisać jeszcze raz. Drenaż chyba robi Pan Morys z Borowej Wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Nam schody robił góral Pan Szczurek,mialiśym go z polecenia i jesteśmy bardzo zadowoleni z ich wykonania.Trochę długo trzeba czekac bo ma dośc dużo zleceń,my czekaliśmy 5 miesięcy,ale stosunkowo wczesniej je zamówiłam sobie .Namiar już gdzies tu podawałam pare stron wczesniej,ale jakby co to mogę odszukac i napisać jeszcze raz. Drenaż chyba robi Pan Morys z Borowej Wsi. A masz namiary na Pana Morysa?Jak nie znajdę do Pana Szczurkakontaktu to napiszę. Dzięki Barto, aha a napiszesz mi na priva cenę jaką zapłciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Nam schody robił góral Pan Szczurek,mialiśym go z polecenia i jesteśmy bardzo zadowoleni z ich wykonania.Trochę długo trzeba czekac bo ma dośc dużo zleceń,my czekaliśmy 5 miesięcy,ale stosunkowo wczesniej je zamówiłam sobie .Namiar już gdzies tu podawałam pare stron wczesniej,ale jakby co to mogę odszukac i napisać jeszcze raz. Drenaż chyba robi Pan Morys z Borowej Wsi. szukam i nie ma namiarów na Pana Szczurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 27.05.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 namiar na P. Morysa z Borowej Wsi, kom. 501 25 16 70 szukam i nie ma namiarów na Pana Szczurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 27.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam Czy ktoś ma namiary na jakąś sprawdzoną ekipę do wiercenia studni najlepiej taką, która wykonuje również odwierty próbne bo szczerze mówiąc nie wierzę w różdżkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 27.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Hej. Czy ktoś z Was wsypywał perlit do pierwszej warstwy pustaków ? Jeśli tak, to gdzie kupowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 27.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Gdzie robicie schody? A wszyscy szczęśliwi którzy już je posiadają może się pochwalą i podadzą namiary na stolarza ( jeśli godny polecenia) Od razu się o drenaż zapytam, może ktoś robił lub ma kontakt od fachowca w tej dziedzinie Jeśli chodzi o schody to robił nam p. Kozyra z Rybnika, i my i moi rodzice (też im robił) jesteśmy zadowoleni :yes:podaję tel. 505150741 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.05.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam Czy ktoś ma namiary na jakąś sprawdzoną ekipę do wiercenia studni najlepiej taką, która wykonuje również odwierty próbne bo szczerze mówiąc nie wierzę w różdżkarzy. o jaką studnię pytasz głębinową czy taką ktora słuzy do celów gospodarczych ? jezeli o głębinową to drązyłem temat - firma z Kobióra liczą 300- 400 zł za metr jesli studnia pwoerzchiowa to 1500 koszt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 27.05.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 o jaką studnię pytasz głębinową czy taką ktora słuzy do celów gospodarczych ? jezeli o głębinową to drązyłem temat - firma z Kobióra liczą 300- 400 zł za metr jesli studnia pwoerzchiowa to 1500 koszt pozdrawiam chodzi mi o studnie głębinową a można prosić namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 27.05.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 szukam i nie ma namiarów na Pana Szczurka Proszę: tel.509-300-555 My paciliśmy 8 tyś,za schody dębowe.Stopnie z drewna,podstopnie ze stali nierdzewki,balustrada drewno+nierdzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.05.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 chodzi mi o studnie głębinową a można prosić namiary Tu masz namiar http://www.studnie-slodpol.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luke_p 28.05.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Były stemple, ale już się sprzedały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 29.05.2011 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Sprzedam tanio ok.100 sztuk Porothermu Wienenberger 30 kl.15 i ok. 30 sztuk 38 kl.15.Zostaly mi tez pustaki do systemu kominowego Shiedla, dwa wentylacyjne czterokomorowe i jeden wentylacyjno-dymowy.Sprzedam za polowe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gyna 29.05.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witam!!Czy ktos z Was zna firmę budowlaną DANBUD z Bystrej k.Bielska Białej ,może komus budowali.Mam od nich bardzo ciekawą ofertę na budowę domu w stanie deweloperskim(promocja na ten rok) i szukam osób którym budowali a najlepiej u nas na Śląsku ,bo mam na działce szkody górnicze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.05.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 czy ktoś ma na zbyciu styropian 15 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 29.05.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Poszukuję dobrych drzwi zewnętrznych.Może ktoś użytkuje drzwi DELTA PREMIUM, proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 30.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 My użytkujemy drzwi Delta Special z przeszkleniem od października 2009 r. (2 szt.) i Delta Uniwersal ( 1 szt.), narazie jesteśmy zadowoleni, bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts