ilona75 05.09.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Witajcie!!!! Chciałam sie tylko pochwalic że w końcu kończymy stan surowy domu !!!!!! UFFF!!!!! Obecnie szukamy okien - może ktoś poleci mi dobra i oczywiscie nie za drogą firmę z okolic Gliwic???? Raczej skłaniam się do okien drewnianych ale nie wykluczam również PCV.Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 05.09.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Hej BOSSIE. Na razie podzielam pozytywne opinie o Tarnowskich Górach.Powiedz ile czekałeś na pozwolenie na budowę? Hej Bonifacy!Sorry, że tak długo nie odpowiadałem, ale byłem poza Śląskiem. Na pozwolenia na budowę czekałem ok. 3 tygodni. Załatwiałem je w listopadzie 2001, kiedy kończyła się duża ulga budowlana i było bardzo dużo chętnych, takich jak ja. Pani wykazała się zrozumieniem sytuacji i załatwiła wszystko tak, by pozwolenie uprawomocniło się jeszcze w tym roku. Budowę formalnie zacząłem 28.12.2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 05.09.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Hej BOSSIE. Na razie podzielam pozytywne opinie o Tarnowskich Górach.Powiedz ile czekałeś na pozwolenie na budowę? Hej Bonifacy!Sorry, że tak długo nie odpowiadałem, ale byłem poza Śląskiem. Na pozwolenia na budowę czekałem ok. 3 tygodni. Załatwiałem je w listopadzie 2001, kiedy kończyła się duża ulga budowlana i było bardzo dużo chętnych, takich jak ja. Pani wykazała się zrozumieniem sytuacji i załatwiła wszystko tak, by pozwolenie uprawomocniło się jeszcze w tym roku. Budowę formalnie zacząłem 28.12.2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 05.09.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Witajcie!!!! Chciałam sie tylko pochwalic że w końcu kończymy stan surowy domu !!!!!! UFFF!!!!! Obecnie szukamy okien - może ktoś poleci mi dobra i oczywiscie nie za drogą firmę z okolic Gliwic???? Raczej skłaniam się do okien drewnianych ale nie wykluczam również PCV. Pozdrawiam Ilona Wyklucz drewniane, chyba że lubisz je malować, ale ja uważam, że są ciekawsze sposoby na spędzenie wolnego czasu. Plastiki dobre są z Oknoplastu z Krakowa. Mam je zamontowane od paru lat i są świetne. Mają niestety jedną wadę. Nie są najtańsze. Weź jednak pod uwagę, że jest to zakup na parę dobrych lat. Jakby wszyscy patrzyli wyłącznie na cenę to po drogach jeździłyby tylko maluchy, a jednak Mercedesy też się zdarzają, mimo że nie są najtańsze. Przedstawiciela masz w Gliwicach na oś Zubrzyckiego i w Zabrzu obok kina ROMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia_i_juz 07.09.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Witam wszystkich!Do "bonifacego" nasza pani architekt i rownoczesnie kierownik budowy wziela cos ok. 3600 za adaptacje projektu, zalatwianie wszelkich urzedowych formalnosci (lacznie z przylaczami) oraz nadzor budowlany za calosc.Do "ilona75" - moge polecic dwie firmy, jednak pcv (bo na takie sie zdycydowalismy), mianowicie "norma 2000", z tej firmy mamy okna. Sa to okna Thyssen, pieciokomorowe. A ta druga to "AP". Obie z Zor.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 10.09.2003 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Do ilona75. Ponieważ poszukujesz okien w okolicach Gliwic, chciałbym cię ostrzec, żebyś uważała na firmę Blachliński. W 2001 roku zamontowali mi okna (profil Salamander 3D - swoją drogą w mojej ocenie jest super). Potem ujawniły się wady. Przyjeżdzali dwa razy z częstotliwością raz na rok, stwierdzając że nie potrafią nic zrobić, potem umawiali się na wizytę serwisową, ale jakoś nigdy nie dojechali, a obecnie nie odpowiadją na żadne pisma. Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę trafnych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 24.09.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Witam wszystkich budujących na Śląsku i okolicy. Co prawda grupa prawie zamarła, odkąd pojawił się nowy wątek "zagłebie dąbrowskie"...Czy może ktoś z Was wybiera się na Jesienne Targi Budownictwa w Katowicach?To już ten week-end..Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 24.09.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 a ngdzie dokładnie sa te targi w katowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 24.09.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 http://www.mtk.katowice.plPozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 24.09.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 DZIEKI BARDZO.na pewno pojade ale czy jak to zwykle ta targach bywa - TO SAMO OD KILKU LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.09.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 NIECH SIĘ ŚLĄSKIE POŁĄCZY NA TARGACH!!! Dajcie namiary na jakąś konkretną datę i godzinę to może spotka się grupa śląska z zagłębiem dąbrowskim... !!! Kiedy te targi, bo że na terenach MTK to się spodziewam... Podglądam WAS od dawna z rozmaitych powodów ( wszystkie bliskie sercu ), a teraz chciałem poprosić o pomoc. Czy ktoś z WAS ma zamontowane okna LB-STYL 2000, firma od okien w Tychach, tłocznia profili w Chrzanowie... ???? Tak tylko pytam bo kolega polecał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 24.09.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 jeszcze nie mamy planów co do konkretnej godziny. Ja teraz trochę choruję (mam czas na buszowanie po necie ) i nie wiem jak to będzie... Musze też znaleźć chętnego do zajęcia się dziećmi. Wstępnie myślałam o sobocie. Macie jakieś propozycje? Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.09.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Tak sobie myślę, że na Targach to możemy się pogubić, więc może spotkanie w sobotę ok. 9,00 - 10,00 w jakimś ogólnodostępnym miejscu w KATOWICACH i przejazd na Targi... ??? W dzielnicy Dąb jest Centrum klinkieru...na przykład... , na Targi dwa kroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 24.09.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Dobry pomysł, zwłaszcza że ja i tak mam coś do załatwienia w Centrum Klinkieru.. Godzinę spotkania muszę jeszcze ustalić z mężem no i z tym kimś chętnym do dzieci - przyjmuję zgłoszenia Postaram się jutro potwierdzić. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.09.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 zaproszę ,,Zagłębie Dąbrowskie"... (choć to niewiele osób... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 24.09.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Ja też spróbuję wyciągnąć męża! Sobota nam pasuje, tylko musimy uszczęśliwić kogoś naszymi dziećmi. Gdzie dokładnie jest to centrum klinkieru? A może zrobić po prostu spotkanie na stacji benzynowej naprzeciw MTK (nie pamiętam jaka to stacja)? Mozna tam się kawy napić czekając na innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 24.09.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Centrum Klinkieru - ul. Dębowa 49, Katowice.Warto tam zajrzeć. Ale może być i stacja beznynowa...Nam dzieci uda się chyba oddać dziadkom (ale warunkowo). A skoro mamy uddzać dzieci dziadkom, to realna godzina spotkania do 10.00 a nie 9.00.Bardzo miło byłoby Was poznać.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.09.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Nam też bardziej odpowiada 10.00 (z tego samego powodu ). Niech będzie Centrum Klinkieru - właściwie to nawet przyda nam się tam zajrzeć, może coś ciekawszego znajdziemy? Do zobaczenia w sobotę (mam nadzieję)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.09.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam, Fajnie, że uda się kilku osobom z naszej grupy spotkać. Bardzo żałuję ale niestety nie pasuje mi ten termin. Obserwujcie uważnie i podzielcie się z tymi, których nie będzie pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.09.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Jeszcze tylko jakiś znak rozpoznawczy forumowicza musimy ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts