hedgens 08.07.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Piach do obsypania domu i niwelacji terenu dookoła. Katowice, potrzebne około 50T. Znacie może jakiegoś sensownego dostawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 08.07.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Znacie jakąś przyzwoitą firmę która wykona zwykłe, poste ogrodzenie z siatki na podmurówce prefabrykowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 08.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Obecnie ,,stoję przed wyborem" producenta oraz modelu okien do poddasza- czy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 08.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 charmont, ja wybrałem veluxy. Firm jest 4 czy 5, ceny porównywalne, moim zdaniem jakość też. Polecam sklep internetowy okna net z Krakowa. Kupiłem o około 20% taniej niż u tak zwanych przedstawicieli handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.07.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Obecnie ,,stoję przed wyborem" producenta oraz modelu okien do poddasza- czy możecie kogoś polecić? kupowalem okna tu http://www.velset.pl/ odbior w Katowicach a i ceny tez dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 11.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Obecnie ,,stoję przed wyborem" producenta oraz modelu okien do poddasza- czy możecie kogoś polecić? Myśmy wybrali FAKRO, jesteśmy bardzo zadowoleni, kupione w Budo-Zbycie w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 11.07.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 ja też kupiłam fakro - głównie dlatego, że mają klamki na dole. Jak narazie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR4KY 12.07.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam. Mam do odsprzedania bramę stalową dwuskrzydłową, furtkę oraz słupki. Światło bramy 3,75 m, furtki 1 m. Idealna na czas budowy. Do obejrzenia w Mikołowie. http://m.softgraf.home.pl/m/budowa/brama/mdscf6204.jpghttp://m.softgraf.home.pl/m/budowa/brama/mdscf6610.jpghttp://m.softgraf.home.pl/m/budowa/brama/mdscf5220.jpg Więcej na mojej stronce. Zainteresowanych zapraszam na priv. Ponawiam temat, bo poprzedni kupiec się wycofał Poszukuję również firmy, która wykona konstrukcję bramy przesuwnej dwuskrzydłowej z mechanizmem i silnikami, 2 furtki i stalowe elementy przęseł pod poziome deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 12.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam,jesli ktoś posiada namiar na firmę od badań geotechnicznych,będę zobowiązany za namiar.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 12.07.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam, jesli ktoś posiada namiar na firmę od badań geotechnicznych,będę zobowiązany za namiar. Dzięki.Badanie gruntu-okolice Mierzecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 12.07.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam, jesli ktoś posiada namiar na firmę od badań geotechnicznych,będę zobowiązany za namiar. Dzięki. Badanie gruntu-okolice Mierzecic a http://geoprofit.eu.interia.pl/ U mnie robili badania,trzy odwierty-600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.07.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ja też kupiłam fakro - głównie dlatego, że mają klamki na dole. Jak narazie wszystko ok. Ja też kupiłam Fakro z tego samego powodu .Mam je rok i wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manika 12.07.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Mozecie polecic kogos kto robi mapy do celów projektowych ? Z moich zapytan nie znalazłam osoby, która by brała mniej niz 1000zł netto ! Na forum widzialem ze ludzie placa nawet i 600zl. Mogę polecić geodetę z Mikołowa, mnie "skasował" 800 zł , ale to zależy wznacznym stopniu od rozmiarów działki. moja ma prawie 1200 m2, za mniejszą bierze od 600 zł. Czas realizacji 2-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 13.07.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Porównujac ceny okien z wymienianych sklepów internetowych ten jest chyba najtańszy.http://oknadachowe.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 13.07.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Stemple odstąpie. Cena do uzgodnienia , mam też troche desek szalunkowych 661918043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 13.07.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam, dawno nie pisałem ale forum śledzę Bedę miał na sprzedaż płyty szalunkowe sklejki dwustronnie laminowane, rożne wymiary, ale max 2,5m dł i średnio 80cm szerokie. Pozostałość po szałowaniu stropu,niektóre do podocinania, lekkie uszkodzenia na rogach czy bokach. Cena i ilosc do ustalenia . zainteresowanych poprosze o kontakt na priva mam tego dużo m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 17.07.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Obecnie ,,stoję przed wyborem" producenta oraz modelu okien do poddasza- czy możecie kogoś polecić? My kupiliśmy Roto Designo R7 z termoizolacją (WD), klamka na dole, są OK, mamy płaską antracytową dachówkę Rupp Turmalin i fajnie pasują do niej, i nie wystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 17.07.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Powoli zaczynamy wykończenie i stąd moje pytanie:- gdzie kupowaliście: wełnę mineralną (jaką?), płyty k-g i resztę- gdzie kupowaliście panele podłogowe (podobają nam się quickstepy, mamy podłogówkę na górze) Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 17.07.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Płyty k-g mają najtaniej markety. Jeżeli chodzi o resztę należy targować w hurtowniach. Zależy ile tego potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 18.07.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Zostało mi po przygotowaniu pod wylewki, chętnie odsprzedam:- 24 paczki styropianu dach/podłoga thermoorganica gold 10 cm. - 2 paczki styropianu parking thermoorganica silver 5 cm. Cena 50 zł/paczka. Odbiór w Mikołów-Bujaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts