justus67 11.08.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Szukam ekipy od wylewek , czy ktoś może mi polecić? Moje wylewki robila firma http://www.patryx.pl. Jak narazie nie mam zadnych zastrzezen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodex23 11.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Moje wylewki robila firma http://www.patryx.pl. Jak narazie nie mam zadnych zastrzezen. a ile sobie liczyli za m2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 12.08.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Jako że przesadziłem z zakupami - posiadam na zbyciu drut gładki 6mm w odcinkach 6m w ilości około 300szt = 1800mb. Wyrób polski atestowany itd. Odbiór w Mysłowicach Brzezince. Cena do uzgodnienia na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Zna ktoś dobrego kafelkarza do położenia gresu polerowanego, 80m2? Ja znam moich górali od wykończeniówki,ale nie wiem czy będa mieli czas bo oni raczej biorą robotę na całe wykończeniówki,ale spróbuj spytać. Grzegorz tel.607-378-406 Ktoś też pytał o wylewki,także Ci górale mają jakąś ekipę od wylewek,ale nie wiem jaka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam, Szukam kogoś do wykonania solidnego ogrodzenie klinkierowego (mur+słupki). Z góry dzięki za namiary. Pozdrawiam Kasia Ten temat był już przerabiany tu parę razy i jak do tej pory nikt nie ma takiego namiaru .Też intensywnie poszukiwałam w tamtym roku i nie znalazłam,zmieniłam koncepcje ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 13.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Hej, gdzie kupowaliście, drzwi, drzwi wewn, deski na podłogę, kafelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 14.08.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do dachu kogo możecie polecić budowa w Dąbrowie Górniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.08.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Może zajrzycie do tego wątku i dokonacie wpisów:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?184516-Hurtownie-budowlane-metropolii-śląskiej&p=4856282#post4856282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 16.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam. Został mi po tynkowaniu tynk akrylowy KABE nr 10410. Moja cena za te 4 wiadra(25kg) to 200 złCena w hurtowni- sprawdzałam dziś 150 zł za 1 wiadro. Tynk ważny do września następnego roku. kolor żółty, ale nie intensywny- można zobaczyć w moim dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.08.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Poszukuję sprawdzonej ekipy zajmującej się montowaniem tarasów drewnianych lub sprzedawcy (też sprawdzonego) modrzewia syberyjskiego na śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
itm 16.08.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania tynków gipsowych w Katowicach. Prace JUŻ można zacząć. Mieszkanie w kamienicy na 1 piętrze, ściany z cegły, stare tynki skute,do tynkowania tylko sciany ok 200m2Jest siła (zabezpieczenie 25A) i woda. Agregat i materiał można trzymać w garażu lub wnieść do mieszkania. Bedę wdzięczny za namiary na sprawdzonych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebass_ 16.08.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witajcie, poszukuje sprawdzonej ekipy murarskiej lub murarza. Posiadam stan "0". Teren budowy Świerklaniec. Pozdrawiam i czekam na ewentualne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻanetaBP 16.08.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Odsprzedam nowy, oryginalny kołnierz do okna dachowego FAKRO EZV 78x140 cm. Karton jest nieznacznie przemoczony, ale kołnierz jest w idealnym stanie. Cena 180zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻanetaBP 16.08.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania tynków gipsowych w Katowicach. Prace JUŻ można zacząć. Mieszkanie w kamienicy na 1 piętrze, ściany z cegły, stare tynki skute, do tynkowania tylko sciany ok 200m2 Jest siła (zabezpieczenie 25A) i woda. Agregat i materiał można trzymać w garażu lub wnieść do mieszkania. Bedę wdzięczny za namiary na sprawdzonych wykonawców. Polecam ekipę pana Adama z Rybnika tel. 697 993 310 Ja jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻanetaBP 17.08.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Szukam ekipy od wylewek , czy ktoś może mi polecić? Jeśli chodzi o wylewki, to również korzystałam z usług firmy wspomnianego Adama z Rybnika. Wylewki zrobili w ciągu jednego dnia na powierzchni prawie 250m2. Cena ok 35zł/m2. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
itm 17.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Polecam ekipę pana Adama z Rybnika tel. 697 993 310 Ja jestem bardzo zadowolona Dziękuje za namiar. Niestety pan Adam ma pełne obłożenie na najbliższy miesiąc. Szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 17.08.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam mam pytanie poszukuję czystej ziemi do wyrównania działki w okolicach Gliwic możecie polecić jakiegoś dostawcę i przy okazji ile płacicie za taką ziemię.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dars 18.08.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam mam pytanie poszukuję czystej ziemi do wyrównania działki w okolicach Gliwic możecie polecić jakiegoś dostawcę i przy okazji ile płacicie za taką ziemię.? Powiem tak, jeśli mogłoby to być za miesiąc i sam sobie ją zbierzesz z mojej działki (czyli załatwiasz koparkę do zdjęcia humusu i załadujesz na swój transport) to nie ma problemu. Pytanie tylko ile tej ziemi ma być? Ja mam pas 3m na 100m o 0,2m głębokości. Miejscowość Paniówki (ok 10km od Gliwic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.08.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 A ja zapraszam do siebie jak firma z Mikołowa zrobiła mi tynki.Wprawdzie jutro mają poprawiać-myślę że tylko dlatego bo dostali tylko połowę pieniędzy.Zobaczymy jak poprawią.Generalnie Pan Artur sugeruje że trzeba panów kładących tynki pilnować, sprawdzać, mówić na bieżąco co mi się nie podoba.Ogólnie trzeba być cały czas na budowie , znać się na tynkach ,sprawdzać poziomy- ogólnie robić z nimi.Jeżeli mi poprawią , wszystko odwołąm.Aha i chcociaż chcieliśmy tynki gipsowe pod malowanie-bez gładzi i panowie przytakiwali, to przy odbiorze mówili że przy farbach zawsze wszystko wychodzi i zawsze trzeba dawać gładzie.Nie muszę lampą świecić aby widzieć placki i ine skazy, nie mówiąc że jak zatynkowaną ścinę trochę tynkiem zachlapali to nie wytarli( to jest nic), obróbka okien fatalna.I najgorsze że te ściany które są naprawdę ładne bedą zabudowane, a te beznadziejne naprawdę widoczne.No a posprzątać po sobie-zmietli-a placki tynku to zostawili dla mnie.No ale to wszystko dlatego że nikt ich nie sprawdzał, raz przyjechał jeden z szefów pomierzyć, na moje uwagi było -"wszystko bedzie ok, oni robią kilkanaście lat , wszystko jeszcze czymś tam przelecą".I chociaż mówiłam w łazience mało kafli będzie - to nie-oni uważają że kafle będa wszędzie-dlatego się do niczego tam nie przykładali, taniej byłoby dać płyty karton -gips i byłoby ładniejJestem wkurzona opóźnia mi to wylewki i instalacje, żeby tylko dobrze poprawili.GOŁYM okiem ściana jest wypukłaSkandaliczna jest wypowiedź że to ja mam sprawdzać- Tak ale po-inaczej wziełabym chłopa, kupiła tynk i pilnowała, i nie płaciła chyba najwyższych stawek na Ślasku. Zapraszam do mnie jak ktoś chce zobaczyć jak robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 18.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Przyznaję się - jestem handlarzem - mam biały cement w fajnej cenie [1080 zł/t] - używany jest on często jako fuga lub wręcz składnik murów budowanych z wapienia z okolic Zawiercia. Zwykle z żóltym lub rzecznym [jasnym piaskiem]. Mam w robocie [!] namiar na ekipię, któa robiła ogrodzenia pełne z takiego wapienia w okolicach Krakowa. Bardzo fajnie im to wyszło, robili u dwóch sąsiadów:) Jeżeli jest ktoś nimi zainteresowany - namiary mogę podać. Blachy rej. samochodów są z Myślenic [KMY]... O cenach nie wiem nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts