BEWA 30.08.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 SZukam pustaka max w dobrej cenie, co możecie polecić, okolice Zawiercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 30.08.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Potrzebowałem tanią wodę do podlewania ogrodu bo mam 2000 m2. Jak usłyszałem cenę za metr odechciało mi sie tej studni - wybrałem inną opcję. Studnia 10 metrowa za 1500 zł Poniżej link do zdjęc https://picasaweb.google.com/radzio76/12052011RuraZZiemiWDodatkuNiebieskaNibyStudniaZobaczymyCoZTegoBedzie# Pozdrawiam radek Jak działa to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 30.08.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Potrzebuję kupić szambo betonowe, czy ktoś ma namiar na sprzedawcę. Szukam najtańszej oferty, bo za rok będzie u nas kanalizacja i szmbo nie bedzie potrzebne. będę zobowiązana. Monia Producent PROBUD z Poręby k/Zawiercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majbb 31.08.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Przyjmę gruz na utwardzenie drogi w okolicach Bielska-Białej. Potrzebuję około 40m sześciennych.Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Jak działa to cudo? W sęsie ? gdy odkręcam zawór leci woda dokładnie tak samo jak z kranu . W naszej okolicy wszyscy mają takie studnie. Na tą chwilę plantujemy ziemę robię drenaż i zaczynam myslec o systemie automatycznego podlewania. Niebardzo wiem co więcej napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.09.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ktoś szukał kogoś do ogrodzenia z klinkieru.Człowiek jest z Tychów i tylko na terenie Tychów działa z racji ............kilka zdjęc z realizacji mojego skromnego ogrodzenia.https://picasaweb.google.com/114780603567233739312/13072011OgrodzenieKlinkieroweClassicPatokaCrhDodam ze jest bardzo dokładny, uczciwy i najtanszy ze sprawdzonych ekip od ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 01.09.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Gdzie w okolicy Tychów kupujecie granit.Najtaniej widziałem w cenie 400 zł za tonę 8/11 szarego.Zna ktos lepsze tansze zrodło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 02.09.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ja dopiero będę zaczynał budowę więc polecić nikogo nie mogę. Jestem z okolicy Więc chętnie czytam wasze opinie. PnB dzisiaj odebrałem Poszukuje cementu... II 32,5 tanio... ilość: TONA, może jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studeo 04.09.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam budujących!Poszukuję na przyszły rok:- sprawdzonej ekipy wykonawczej do SSO;- wartego polecenia kierownika budowy; Buduję się w Mikołowie, za każdy sprawdzony namiar będę wdzięczny. Ekipa musi podpisywać umowę, nic na gębę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 szukam starannej i fachowej ekipy od ocieplenia domu-elewacji!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 06.09.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Co proponujecie zrobic z dzrewami po wycince ? Bede mial wyciete na dniach 7 topoli o wysokosci ok 10m, 2 deby ok 5m i brzoze 5m. Slyszalem, ze sa osoby, ktore chetnie kupuja takie drzewo. Oplaca sie taki interes czy lepiej oddac znajomemu drzewo w zamian za pociecie i posprzatanie z niego dzialki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta33 06.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Kupie stęple budowlane 100sztuk okolice Bytomia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 06.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Topole nie nadają się do niczego, niektórzy twierdzą nawet że palić tym jest ryzyko, bo drewno zasyfione jakimiś związkami siarki. Jeżeli chodzi o dąb i brzozę to wspaniałe na przykład do kominka, albo każdego innego pieca. Ale jak mają po 5 metrów to raczej drzewka niż drzewa i wielkiego pożytku z nich też nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogul 07.09.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Przyjme gruz okolice Mikołowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 07.09.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Topole nie nadają się do niczego, niektórzy twierdzą nawet że palić tym jest ryzyko, bo drewno zasyfione jakimiś związkami siarki. Jeżeli chodzi o dąb i brzozę to wspaniałe na przykład do kominka, albo każdego innego pieca. Ale jak mają po 5 metrów to raczej drzewka niż drzewa i wielkiego pożytku z nich też nie będzie. Chodziło mi najbardzie wlasnie o pytanie czy do kominka takie cos chce i dobrze placi czy lepiej pozbyc sie w ramach pomocy sasiedzkiej itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 07.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ja takie topole wyciąłem pociąłem pilarką i poszło na ogrzewanie biura w zimie. Piec sasowski nie reagował czy szło miękkie czy twarde drzewo, połykał szczapy aż gwizdało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 08.09.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 WitamMam pytanie o ile większy obszar (w każdym kierunku) zbieraliście humusu niż wynika z obrysu fundamentów bo dzisiaj przyjeżdża koparka i boje się żeby za mało nie zebrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 08.09.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Czy ktoś zadowolony ze swego kominka i schodów może podać namiary na wykonawcę? Zależy mi szczególnie na kimś, kto potrafi wykonać piękne schody dywanowe na beton. Do tej pory każdy, kogo pytam odpowiada: "a jakie to są?" I już wiem, że takich nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 08.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Nie zajmuje się schodami, ale chciałbym się dowiedzieć jakie to są schody dywanowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 08.09.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Wpisz w internet schody dywanowe a zobaczysz - proste Z tego co wiem schody dywanowe nie mają konstrukcji betonowej czyli schody są same w sobie konstrukcją dlatego tak cięzko je wykonac. A szczegolnie cięzko zrobic aby nie było widac łączeń stopnic. http://images39.fotosik.pl/1052/3fd24246cd25a401.jpg nie widzę tu betonu U mnie gośc wycenił takie schody na 25 000 jednak z opowiadań znajomych ktorzy mają takie schody wiem ze to połowa kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts