Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przestrzegam przed składem budowlanym PREDAR, ul. Oświęcimska 45, 43-100 Tychy.

Na początku jest wszystko pięknie i fajnie a potem tylko coraz gorzej. Przykładowo od ponad 3 miesięcy nie mogę doczekać się zapłaty za zwrot materiałów budowlanych.

Witam wszystkich.

Przyłączam się do ostrzeżeń przedmówcy, dotyczących PREDAR w Tychach. U mnie podobnie, na początku miło i przyjemnie, obiecanki cacanki, potem oczekiwanie na realizację zamówienia, poślizg 2 tygodnie z dostarczeniem towaru. Ekipa stoi, budowa stoi. Dziwne tłumaczenie, kłamstwa i matactwa, brak precyzyjnej informacji. Wielki PREZES mówi co innego, wielki DYREKTOR jeszcze co innego. Ciągle się chwalą ilu to mają klientów i potężnych zleceń. Mam nadzieję, że w krótce będą mniej obłożeni pracą, biedactwa:evil::evil:

UWAGA OSTRZEGAM Kupiłem całość materiałów na dach w firmie P.P.U.H. NETBUD Anita Głuszek Siedziba: ul. Wadowicka 7/39 43-300 Bielsko-Biała Biuro i Magazyn: ul. Strażacka 81 43-300 Bielsko-Biała dostawa potwierdzona przez w/w firmę 11.10.2011r do dnia dzisiejszego 23.11.2011r nie otrzymałem okien dachowych wartości 4370zł jak również zwrotu pieniędzy pomimo wypowiedzenia umowy do tego kilku tygodniowe opóźnienie w dostawie dachówek i akcesorii (wyobraźcie sobie ekipę która czeka kilka tygodni na dostawę) coś okropnego same kłamstwa i nie odbieranie telefonów do tego brak faktury VAT. Oczywiście sprawa będzie miała swój epilog nie tylko w Sądzie to na moje pocieszenie :). UWAGA istnieje na Allegro Nick: dachy_max oraz po drugim okna_kraj

Witam,

przypominam, że został jeszcze tylko 1 miesiąc na odebranie z US VATu za materiały budowlane w 2011r. Warto odzyskać swoje pieniądze, dopóki jeszcze mamy taką możliwość, bo i pewnie tą ulgę rząd nam zabierze.

Polecem się. Szybko i solidnie:) Więcej informacji na prv.

pozdrawiam

Dorota

Witam,

przypominam, że został jeszcze tylko 1 miesiąc na odebranie z US VATu za materiały budowlane w 2011r. Warto odzyskać swoje pieniądze, dopóki jeszcze mamy taką możliwość, bo i pewnie tą ulgę rząd nam zabierze.

Polecem się. Szybko i solidnie:) Więcej informacji na prv.

pozdrawiam

Dorota

gdzieś są informację o likwidacji ulgi ?

można ofertę na priv ?

Mam prośbę. Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, juz od trzech tygodni i dwóch ekip. Pierwsza PRO EKO MED z Piekar Śląskich , sama zrezygnowała kiedy mąż zwrócił im uwagę, że źle zabezpieczyli okna i przekrzywili klucz do okna. Znaleźliśmy drugą, Pana Dorobisza z Myszkowa. Po rozeznaniu na miejscu Pan Dorobisz zobowiązał sie zacząć od minionego poniedziałku. W niedzielę mąż ustalał z nim jeszcze konkrety i wyszło, że jest problem z piaskiem. Zaczęliśmy szukać. W poniedziałek nikt sie na budowie nie pojawił. Telefon Pana Dorobisza był wyłączony i nadal jest. Dziś znalazłam inny kontakt do tego wątpliwego fachowca i po krótkiej, nic niestety nie wnoszącej rozmowie powiedziałam, że mąż sie skontaktuje się z nim w przeciągu godziny. I co? Kolejny telefon wyłączony. Szkoda, ze Panu Dorobiszowi zabrakło cywilnej odwagi do rozmowy z nami.

Zatem jak się zapewne domyślacie z tynkami jesteśmy na lodzie:(. Sprawa jest pilna zatem proszę o namiary do sprawdzonych fachowców w tym temacie.

Mam prośbę. Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, juz od trzech tygodni i dwóch ekip. Pierwsza PRO EKO MED z Piekar Śląskich , sama zrezygnowała kiedy mąż zwrócił im uwagę, że źle zabezpieczyli okna i przekrzywili klucz do okna. Znaleźliśmy drugą, Pana Dorobisza z Myszkowa. Po rozeznaniu na miejscu Pan Dorobisz zobowiązał sie zacząć od minionego poniedziałku. W niedzielę mąż ustalał z nim jeszcze konkrety i wyszło, że jest problem z piaskiem. Zaczęliśmy szukać. W poniedziałek nikt sie na budowie nie pojawił. Telefon Pana Dorobisza był wyłączony i nadal jest. Dziś znalazłam inny kontakt do tego wątpliwego fachowca i po krótkiej, nic niestety nie wnoszącej rozmowie powiedziałam, że mąż sie skontaktuje się z nim w przeciągu godziny. I co? Kolejny telefon wyłączony. Szkoda, ze Panu Dorobiszowi zabrakło cywilnej odwagi do rozmowy z nami.

Zatem jak się zapewne domyślacie z tynkami jesteśmy na lodzie:(. Sprawa jest pilna zatem proszę o namiary do sprawdzonych fachowców w tym temacie.

U nas robil pan Damian i jestesmy bardzo zadowoleni Tel. 695-305-858