jarko17 16.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam! Czy ktoś może sie podzielic namiarem na sprawdzoną firmę od Przydomowej Oczyszczalni ścieków. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_t 17.11.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 chciałbym przestrzec przed oknami z firmy Okna Śląsk z Będzina. Po kilku miesiącach, niezliczonej ilości telefonów i mejli okna wciąż niesprawne. Bez sądu się niestety nie obejdzie.Zainteresowanym służę szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 17.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam! Czy ktoś może sie podzielic namiarem na sprawdzoną firmę od Przydomowej Oczyszczalni ścieków. Z góry dziękuję tel. 880152782 - u mnie robili i na razie jestem zadowolony to ich link http://www.adhavi.eu/adhavi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralwing 18.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czy macie kontakt na jakąś sprawdzego i taniego! producenta parapetów MDF z okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 18.11.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 tel. 880152782 - u mnie robili i na razie jestem zadowolony to ich link http://www.adhavi.eu/adhavi.html Ja też tam kupowałam,i jestem bardzo zadowolona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karciu 19.11.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Witam, pozostalo mi okolo 50 pustakow Teriva z Betardu, czesc deklowanych, oddam za symboliczna cene. Jeszcze mam podobna ilosc bloczkow betonowych. Odbior wlasny w Pilchowicach k. Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko17 19.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 barto307cc, jareckki1 Dzięki wielkie:cool: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiler5 20.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam, Czy ktoś ma do polecenia ekipę budowlaną w okolicach Gliwic, Pyskowic?Planuję rozpoczęcie budowy domu z silikatów około 200m^2, projekt indywidulany, podpiwniczony. Start na wiosnę 2012, szukam wykonawców stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 21.11.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Po budowie zostało mi 20 litrów białego gruntu pod tynk fasadowy (silikatowy) KABE Novalit, 140 dachówek BRAAS Turmalin antracyt i parę innych pierdołek. Odstąpię wszystko tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzusi2 23.11.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Przestrzegam przed składem budowlanym PREDAR, ul. Oświęcimska 45, 43-100 Tychy. Na początku jest wszystko pięknie i fajnie a potem tylko coraz gorzej. Przykładowo od ponad 3 miesięcy nie mogę doczekać się zapłaty za zwrot materiałów budowlanych. Witam wszystkich. Przyłączam się do ostrzeżeń przedmówcy, dotyczących PREDAR w Tychach. U mnie podobnie, na początku miło i przyjemnie, obiecanki cacanki, potem oczekiwanie na realizację zamówienia, poślizg 2 tygodnie z dostarczeniem towaru. Ekipa stoi, budowa stoi. Dziwne tłumaczenie, kłamstwa i matactwa, brak precyzyjnej informacji. Wielki PREZES mówi co innego, wielki DYREKTOR jeszcze co innego. Ciągle się chwalą ilu to mają klientów i potężnych zleceń. Mam nadzieję, że w krótce będą mniej obłożeni pracą, biedactwa:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 23.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 UWAGA OSTRZEGAM Kupiłem całość materiałów na dach w firmie P.P.U.H. NETBUD Anita Głuszek Siedziba: ul. Wadowicka 7/39 43-300 Bielsko-Biała Biuro i Magazyn: ul. Strażacka 81 43-300 Bielsko-Biała dostawa potwierdzona przez w/w firmę 11.10.2011r do dnia dzisiejszego 23.11.2011r nie otrzymałem okien dachowych wartości 4370zł jak również zwrotu pieniędzy pomimo wypowiedzenia umowy do tego kilku tygodniowe opóźnienie w dostawie dachówek i akcesorii (wyobraźcie sobie ekipę która czeka kilka tygodni na dostawę) coś okropnego same kłamstwa i nie odbieranie telefonów do tego brak faktury VAT. Oczywiście sprawa będzie miała swój epilog nie tylko w Sądzie to na moje pocieszenie . UWAGA istnieje na Allegro Nick: dachy_max oraz po drugim okna_kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 24.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, przypominam, że został jeszcze tylko 1 miesiąc na odebranie z US VATu za materiały budowlane w 2011r. Warto odzyskać swoje pieniądze, dopóki jeszcze mamy taką możliwość, bo i pewnie tą ulgę rząd nam zabierze.Polecem się. Szybko i solidnie:) Więcej informacji na prv. pozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kokoski 24.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, Sprzedam pozostałości po budowie, garaż (prawie nowy), deski szalunkowe, pustaki porotherm (1 paleta), cegły, 2 rolki papy sbs (bardzo gruba podkładowa papa) i inne. Pasek do zasypywania fundamentów. Pzdr KasiaPisać na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 24.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, przypominam, że został jeszcze tylko 1 miesiąc na odebranie z US VATu za materiały budowlane w 2011r. Warto odzyskać swoje pieniądze, dopóki jeszcze mamy taką możliwość, bo i pewnie tą ulgę rząd nam zabierze. Polecem się. Szybko i solidnie:) Więcej informacji na prv. pozdrawiam Dorota gdzieś są informację o likwidacji ulgi ? można ofertę na priv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko17 25.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam! Mam pytanko... Jakie macie długości okapów dachu w swoich domach. JA mam proponowane 80 cm i nie wiem czy będzie ok. Dzieki za info! JArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 27.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Oddam TANIO .......... za sześciopak piwa drzwi wejściowe drewniane 90 z futryną, zamkiem gerda, jako drzwi tymczasowe Odbiór osobisty w Wojkowicach. Z braku chętnych jeszcze w grudniu drzwi pójdą z dymkiem (.... będzie grill hihihi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ag_Ra 28.11.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonego i solidnego wykonawcę do wykonania 2 szt. kominów z klinkieru. Kominy Schiedla wyprowadzone na chwilę obecną ok. 2,0 m ponad strop poddasza. Gliwice PozdrawiamR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 29.11.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tanio sprzedam styropian 12 cm okolo 3 kubiki do odbioru w Przyszowicach koło Gliwic Jeśli sprawa styropianu jest aktualna, bardzo proszę o informację na mail: [email protected] Niestety, nie wiem dlaczego, ale nie mogę wysłać prywatnej wiadomości. Dziękuję, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 30.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mam prośbę. Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, juz od trzech tygodni i dwóch ekip. Pierwsza PRO EKO MED z Piekar Śląskich , sama zrezygnowała kiedy mąż zwrócił im uwagę, że źle zabezpieczyli okna i przekrzywili klucz do okna. Znaleźliśmy drugą, Pana Dorobisza z Myszkowa. Po rozeznaniu na miejscu Pan Dorobisz zobowiązał sie zacząć od minionego poniedziałku. W niedzielę mąż ustalał z nim jeszcze konkrety i wyszło, że jest problem z piaskiem. Zaczęliśmy szukać. W poniedziałek nikt sie na budowie nie pojawił. Telefon Pana Dorobisza był wyłączony i nadal jest. Dziś znalazłam inny kontakt do tego wątpliwego fachowca i po krótkiej, nic niestety nie wnoszącej rozmowie powiedziałam, że mąż sie skontaktuje się z nim w przeciągu godziny. I co? Kolejny telefon wyłączony. Szkoda, ze Panu Dorobiszowi zabrakło cywilnej odwagi do rozmowy z nami. Zatem jak się zapewne domyślacie z tynkami jesteśmy na lodzie:(. Sprawa jest pilna zatem proszę o namiary do sprawdzonych fachowców w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 30.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mam prośbę. Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, juz od trzech tygodni i dwóch ekip. Pierwsza PRO EKO MED z Piekar Śląskich , sama zrezygnowała kiedy mąż zwrócił im uwagę, że źle zabezpieczyli okna i przekrzywili klucz do okna. Znaleźliśmy drugą, Pana Dorobisza z Myszkowa. Po rozeznaniu na miejscu Pan Dorobisz zobowiązał sie zacząć od minionego poniedziałku. W niedzielę mąż ustalał z nim jeszcze konkrety i wyszło, że jest problem z piaskiem. Zaczęliśmy szukać. W poniedziałek nikt sie na budowie nie pojawił. Telefon Pana Dorobisza był wyłączony i nadal jest. Dziś znalazłam inny kontakt do tego wątpliwego fachowca i po krótkiej, nic niestety nie wnoszącej rozmowie powiedziałam, że mąż sie skontaktuje się z nim w przeciągu godziny. I co? Kolejny telefon wyłączony. Szkoda, ze Panu Dorobiszowi zabrakło cywilnej odwagi do rozmowy z nami. Zatem jak się zapewne domyślacie z tynkami jesteśmy na lodzie:(. Sprawa jest pilna zatem proszę o namiary do sprawdzonych fachowców w tym temacie. U nas robil pan Damian i jestesmy bardzo zadowoleni Tel. 695-305-858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts