f.5 30.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Mam prośbę. Jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych, juz od trzech tygodni i dwóch ekip. Pierwsza PRO EKO MED z Piekar Śląskich , sama zrezygnowała kiedy mąż zwrócił im uwagę, że źle zabezpieczyli okna i przekrzywili klucz do okna. Znaleźliśmy drugą, Pana Dorobisza z Myszkowa. Po rozeznaniu na miejscu Pan Dorobisz zobowiązał sie zacząć od minionego poniedziałku. W niedzielę mąż ustalał z nim jeszcze konkrety i wyszło, że jest problem z piaskiem. Zaczęliśmy szukać. W poniedziałek nikt sie na budowie nie pojawił. Telefon Pana Dorobisza był wyłączony i nadal jest. Dziś znalazłam inny kontakt do tego wątpliwego fachowca i po krótkiej, nic niestety nie wnoszącej rozmowie powiedziałam, że mąż sie skontaktuje się z nim w przeciągu godziny. I co? Kolejny telefon wyłączony. Szkoda, ze Panu Dorobiszowi zabrakło cywilnej odwagi do rozmowy z nami. Zatem jak się zapewne domyślacie z tynkami jesteśmy na lodzie:(. Sprawa jest pilna zatem proszę o namiary do sprawdzonych fachowców w tym temacie. Tynki o tej porze? czy mi sie wydaje czy nie za zimno ? no chyba ze grzejecie w pomieszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 30.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 U nas robil pan Damian i jestesmy bardzo zadowoleni Tel. 695-305-858 Dziękuję za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 30.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tynki o tej porze? czy mi sie wydaje czy nie za zimno ? no chyba ze grzejecie w pomieszczeniu? Grzejemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esowa 01.12.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Oddam TANIO .......... za sześciopak piwa drzwi wejściowe drewniane 90 z futryną, zamkiem gerda, jako drzwi tymczasowe Odbiór osobisty w Wojkowicach. Z braku chętnych jeszcze w grudniu drzwi pójdą z dymkiem (.... będzie grill hihihi ) Jestem zainteresowany. Proszę o jakiś namiar ( tel. lub e-mail ). Moje dane 535 002 410 lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 01.12.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 mam podobny problem z ta firma,a raczej wiekszy Przestrzegam jeszcze raz wszystkich przed chamem i bucem z Aquaclear z Tychów. Myśli chyba, że tylko on montuje oczyszczalnie. Obsługa klienta MNIEJ NIŻ ZERO!!! http://www.aquaclear.slask.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 01.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jestem zainteresowany. Proszę o jakiś namiar ( tel. lub e-mail ). Moje dane 535 002 410 lub [email protected] Drzwi już sprzedanie a piwko wypite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 03.12.2011 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 PILNIE poszukuje KAFELKARZA - odpowiedzialnego, no i fachure - na wczoraj (mamy problemy z naszym - wiecej w dzienniku budowy opisane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 03.12.2011 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Po budowie zostało mi 20 litrów białego gruntu pod tynk fasadowy (silikatowy) KABE Novalit, 140 dachówek BRAAS Turmalin antracyt i parę innych pierdołek. Odstąpię wszystko tanio. Czy ten grunt aktualny nadal - w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 03.12.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Czy ten grunt aktualny nadal - w jakiej cenie? Tak, poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 04.12.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Mam do sprzedania deski (32 mm) po budowie (zakupione nowe), w bardzo dobrym stanie (bez gwoździ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 04.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ile tych desek , za ile i gdzie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 05.12.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Przestrzegam jeszcze raz wszystkich przed chamem i bucem z Aquaclear z Tychów. Myśli chyba, że tylko on montuje oczyszczalnie. Obsługa klienta MNIEJ NIŻ ZERO!!! http://www.aquaclear.slask.pl/kontakt.html Z ludźmi od oczyszczalni to ogólnie jest jakiś problem. Chyba za mała konkurencja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 06.12.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ile tych desek , za ile i gdzie są? 43-220 Bojszowy k. Tychów Mam ok. 5m3 - cena za kubik 400 pln (deski 32 mm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 09.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Sprzedam tanio drzwi Dre Skala 100cm pełneMam też rury drenarskie Wavin nowa 1 rolka 50mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 10.12.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam;)Czy możecie polecić kogoś kto niedrogo wykonuje projekty przyłącza wodociągu ? W wodociągach koszt z własnymi mapkami 1100 zł za projekt ;( Pozdrawiam Renata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bourbonetka 11.12.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam, czy możecie polecić ekipę do instalacji elektrycznych z okolic Katowic?Pozdrawiam, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakub 11.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam;) Czy możecie polecić kogoś kto niedrogo wykonuje projekty przyłącza wodociągu ? W wodociągach koszt z własnymi mapkami 1100 zł za projekt ;( Pozdrawiam Renata. Zapytaj tutaj, kiedyś był tańszy ale miał problemy z dotrzymaniem terminu. Łukasz Krupa 503 045 540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 11.12.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dzięki lakub jutro przedzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 12.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Drewno kominkowe - pocięte na długość 40cm. Brzoza, dąb, jesion, buk....... mieszane Fajne. Sam wziąłem w tym roku 2 samochody. Najważniejsze że przekroje są fajne i do rozłupania to tak zaledwie 1/4 Cena za kubik z transportem - 120zł Transport do 20km - czyli Tarnowskie Góry, Zabrze, Ruda Śl, Bytom, Gliwice.... nie ma problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 12.12.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A jakiś kontakt na to drewno kominkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts