Krystian 05.10.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Czytałem... , byłaś w okolicach Jerzmanowic, mój kolega też tam buduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2003 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Krystian, czy Tobie też teraz Forum tak mułowato chodzi ? A byłam dokładnie w Jerzmanowicach z bazą w Zielonym Hoteliku. Uwielbiam te skałki i te wspinaczki mnie bardzo kręcą niestety już nie te lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Forum chodzi OK ! czyli tylko je podziwiasz... ... a może zwiedzasz rowerkiem okolicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Rowerkiem to zdecydowanie preferuję okoliczne ścieżki rowerowe. a skałki piechotką- jest więcej czasu na delektowanie się malowniczym krajobrazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Bardzo cząsto przejeżdzam przez Niegowonice (trasa Sosnowiec - Ogrodzieniec, dtoga nr 790) , ze skałek jest piękny widok , szczególnie przy dobrej widoczności, na południe po Pilsko ( ?) na północ po zamek w Olsztynie..., o zamku w Ogrodzieńcu i licznych kominach na południowym-zachodzie nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 U mnie rowerek tak bardziej kondycyjnie, przy trybie życia ; do pracy i z pracy samochód, w pracy fotel na kółkach trzeba przynajmniej trochę popedałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 U mnie rowerek (kondycyjny) zacznie się w styczniu i tak przez trzy miesiące... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 U mnie zimą dla poprawienia kondycji - narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 OJ, też sporo jeździłem... i to pewno tam gdzie TY lub w pobliżu, ale moja lepsza połowa nie chce robić ,,za bałwana"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 06.10.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Pozdrawiam grupę Śląską, zwłaszcza Magmi z mężem i Krystiana. Niestety od kilku dni nie mam dostępu z domu do internetu, a w pracy taki młyn, że szans nie mam nawet na szybkie przeglądanie. Dopiero teraz mała chwila oddechu... EDZIA, mam nadzieję, że nasze spotkanie nie było ostatnie... A jak tam plany narciarskie: my w tym roku myślimy o wyjeździe ze znajomymi w okolice Pienin (Spisz i Orawa), oni też mają dzieci w wieku naszych maluchów - i oczywiście w wolnych chwilach Brenna. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.10.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Krystian ja mojego męża poznałam właśnie na wyciągu narciarskim i dzieci mają to już w genach. tylko nie chcą już z nami jeździć. Gaga ja też mam nadzieję, że po tych spotkaniach w podgrupach łatwiej będzie się zebrać i spotkać, niekoniecznie na targach A plany narciarskie w zbliżającym się sezonie ? Obawiam się , że nie zmieszczą się w tegorocznych planach budowlano-wykończeniowych. a jeżeli gdzieś pojedziemy to będzie to najpewniej Palenica ze względu na wyciąg krzesełkowy. pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.10.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 EDZIA - to już wiem skąd moja córka ma w genach zamiłowanie do dyskotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.10.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Krystian nasze dzieci są jak zwierciadło, w którym odbijają się nasze zalety i wady. Czy czasem słyszysz jak coś zarzucasz córce, że po Kimś to ma pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.10.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Nigdy nie zarzucam córce, że coś po kimś ma , bo ONA wszystko (prawie) ma po mnie (a już na pewno wszystkie wady)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.10.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ja też im nie zarzucam, że po kimś to mają One same to stwierdzają. Najgorszy jest zarzut, że za dużo czasu spędzają przy komputerze kiedy człowiek sam nie potrafi nad tym zapanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.10.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 No właśnie - od jutra będę sobie wydzielał czas na wejścia na Forum... bo innej roboty przy kompie od groma i wszystko leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.10.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 To świetny sposób od jutra Ja ciągle cos zaczynam zmieniać od jutra Szczególnie właśnie w temacie kompa, picia kawy - od jutra mniej... jeszcze dziś całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę, ale od jutra już tylko jedna i tak juz od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 ...dzisiaj jeszcze całkiem spokojnie wypiję trzecie piwo przed snem, ale od jutra KONIEC Z TYM(trzecim)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 jeszcze lepiej zaczynać zmiany od poniedziałku ... na piwo może to być dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 EDZIA - i TO jest myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts