Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ufff... ale gorąco się zrobiło i to w środku grudnia ;)

f.5

100 zł za m2, to całkiem przyzwoita cena. ..............

aaa... zajrzyj do dziennika sol26. Towarzyszy jej dokładnie ta sama inspiracja łazienki. Ma wizualizację stworzoną na jej wzór. Całkiem ładnie to wyszło. Z tym biurem projektowym też się kontaktowałam.

Gorąco to się zrobiło bo we wtorek odpaliliśmy grzejniki :)

Oczywiśćie podłogówka juz 2 miesiące hula ale każdy taki zabieg to ożywianie domu :)

Pamiętam jak zamontowali okna to juz było cos

potem woda i kanaliza oj to juz luksus był .......

nie mowiąc o elektryce :) swiatło to podstawa a jak ciepło to budowa zaczyna być domem.

Dzieki za namiar na dziennik sol26 juz go oglądałem

pozdrawiam radek

Gorąco to się zrobiło bo we wtorek odpaliliśmy grzejniki :)

Oczywiśćie podłogówka juz 2 miesiące hula ale każdy taki zabieg to ożywianie domu :)

Pamiętam jak zamontowali okna to juz było cos

potem woda i kanaliza oj to juz luksus był .......

nie mowiąc o elektryce :) swiatło to podstawa a jak ciepło to budowa zaczyna być domem.

Dzieki za namiar na dziennik sol26 juz go oglądałem

pozdrawiam radek

:wave: Gratuluję :). To fantastyczne wieści, tym bardziej, że jakby zima sobie o nas przypomniała ;).

Zazdroszczę tego etapu. Chyba bym już wstawiła choinkę :D.

Trzymam kciuki za dalsze postępy :). Daj znać proszę na priv jak powstaną wizualizacje :).

Hej ,czy korzystaliście z osuszacza powietrza?

Tynki miałam w sierpniu, ale wylewki teraz,w dodatku anhydrytowe -pełno wody.Okna mam drewniane i jak weszłam dzisiaj do domu wszystko było zaparowane i mokre.Zastanawiam się czy kupić taki osuszacz czy wypożyczyć na tydzień.A może macie do sprzedania?

Czy ewentualnie wiecie gdzie wypozyczyć?

Tynki miałam w sierpniu, ale wylewki teraz,w dodatku anhydrytowe -pełno wody.Okna mam drewniane i jak weszłam dzisiaj do domu wszystko było zaparowane i mokre.Zastanawiam się czy kupić taki osuszacz czy wypożyczyć na tydzień.A może macie do sprzedania?

Osuszacz dobra rzecz, ale nie ma nic lepszego jak wietrzenie. Jeśli jest ogrzewanie, to nie powinno być problemów.

W zimie przy tych temperaturach wietrzyć intensywnie i często, ale niezbyt długo.

Basiu,

Nie próbowałam i nie mam w tym temacie doświadczenia, ale znalazłam firmę ze Śląska. Może zaradzą szybko Twojemu problemowi. Zajrzyj TUTAJ

Wszystkiego najlepszego na Święta i obyś w Nowym Roku cieszyła się już kawką na tarasie podziwiając fantastyczny widok :).

Basiu,

Nie próbowałam i nie mam w tym temacie doświadczenia, ale znalazłam firmę ze Śląska. Może zaradzą szybko Twojemu problemowi. Zajrzyj TUTAJ

Wszystkiego najlepszego na Święta i obyś w Nowym Roku cieszyła się już kawką na tarasie podziwiając fantastyczny widok :).

Hej dzięki ,dzisiaj rano wypożyczyłam w Gliwicach, zobaczymy jak się sprawdza.

Wiesz u mnie już pompa hula, jest coraz cieplej.

A co do kawy na tarasie to będziesz oczywiście ja ze mną piła:)A nasze dzieci będą bawiły się na takiej zjeżdzalnio-latarni jak mają MC Donalds ( dokładnie takiej samej jak ma McDonald,s w Bytomiu jak jedziesz od Plejady bytomskiej)Siądziemy sobie wygodnie i będziemy przeglądać muratory itp. gazety

Ja też Ci-Wam życzę Najlepszegoi i zdrowych, wesołych Świąt i aby kolejne kawy były też na Twoim tarasie:)

Hej dzięki ,dzisiaj rano wypożyczyłam w Gliwicach, zobaczymy jak się sprawdza.

Wiesz u mnie już pompa hula, jest coraz cieplej.

Ech Basiu, Basiu z Tobą to można wybudować nie dom, ale całe osiedle :D (ani patrzeć a weźmiesz się za ten deweloperski porzucony budynek poniżej Was ;)). Zorganizowana, zaradna, szybka i skuteczna!

A co do kawy na tarasie to będziesz oczywiście ja ze mną piła:)A nasze dzieci będą bawiły się na takiej zjeżdzalnio-latarni jak mają MC Donalds ( dokładnie takiej samej jak ma McDonald,s w Bytomiu jak jedziesz od Plejady bytomskiej)Siądziemy sobie wygodnie i będziemy przeglądać muratory itp. gazety

Już się doczekać nie mogę naszych spotkań tarasowych :D. Trzymam kciuki za szybkie osuszanie :). Do miłego :).

owp a masz juz ten tynk na scianie?

jak Ci wytynkują wówczas bedziesz wiedział dlaczego trzeba dac gładz.

U mnie tynk wykonywał moj kolega dobry znajomy , cena była wysoka bo ręcznie to robił tak chciałem a mimo wszystko były niedokładnośći i w związku z tym musiałem dać gładz :) i mimo wszystko jeszcze widzę pewne niedoskonałosci.

pozdrawiam radek