Gość Arturo72 20.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 a domek budujemy... bez kredytu . Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.12.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 I jeszcze dla potomnych,świeżutki post plus ten nieszczęsny gres.akurat na niego namówiła nas projektantka - tez mam psa- , ale my sie w tym meczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 21.12.2011 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Witam mam pytanie jaki tartak możecie mi polecić jeśli chodzi o więźbę, chciałbym żeby była konserwowana próżniowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 21.12.2011 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 21.12.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ufff... ale gorąco się zrobiło i to w środku grudnia f.5 100 zł za m2, to całkiem przyzwoita cena. .............. aaa... zajrzyj do dziennika sol26. Towarzyszy jej dokładnie ta sama inspiracja łazienki. Ma wizualizację stworzoną na jej wzór. Całkiem ładnie to wyszło. Z tym biurem projektowym też się kontaktowałam. Gorąco to się zrobiło bo we wtorek odpaliliśmy grzejniki Oczywiśćie podłogówka juz 2 miesiące hula ale każdy taki zabieg to ożywianie domu Pamiętam jak zamontowali okna to juz było cos potem woda i kanaliza oj to juz luksus był ....... nie mowiąc o elektryce swiatło to podstawa a jak ciepło to budowa zaczyna być domem. Dzieki za namiar na dziennik sol26 juz go oglądałem pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.12.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Gorąco to się zrobiło bo we wtorek odpaliliśmy grzejniki Oczywiśćie podłogówka juz 2 miesiące hula ale każdy taki zabieg to ożywianie domu Pamiętam jak zamontowali okna to juz było cos potem woda i kanaliza oj to juz luksus był ....... nie mowiąc o elektryce swiatło to podstawa a jak ciepło to budowa zaczyna być domem. Dzieki za namiar na dziennik sol26 juz go oglądałem pozdrawiam radek Gratuluję . To fantastyczne wieści, tym bardziej, że jakby zima sobie o nas przypomniała . Zazdroszczę tego etapu. Chyba bym już wstawiła choinkę . Trzymam kciuki za dalsze postępy . Daj znać proszę na priv jak powstaną wizualizacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.12.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Hej ,czy korzystaliście z osuszacza powietrza?Tynki miałam w sierpniu, ale wylewki teraz,w dodatku anhydrytowe -pełno wody.Okna mam drewniane i jak weszłam dzisiaj do domu wszystko było zaparowane i mokre.Zastanawiam się czy kupić taki osuszacz czy wypożyczyć na tydzień.A może macie do sprzedania?Czy ewentualnie wiecie gdzie wypozyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 23.12.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Hej ,czy korzystaliście z osuszacza powietrza? Tynki miałam w sierpniu, ale wylewki teraz,w dodatku anhydrytowe -pełno wody.Okna mam drewniane i jak weszłam dzisiaj do domu wszystko było zaparowane i mokre.Zastanawiam się czy kupić taki osuszacz czy wypożyczyć na tydzień.A może macie do sprzedania? Czy ewentualnie wiecie gdzie wypozyczyć? Osuszacz dobra rzecz, ale nie ma nic lepszego jak wietrzenie. Jeśli jest ogrzewanie, to nie powinno być problemów. W zimie przy tych temperaturach wietrzyć intensywnie i często, ale niezbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.12.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Hej ,czy korzystaliście z osuszacza powietrza? Tynki miałam w sierpniu, ale wylewki teraz,w dodatku anhydrytowe -pełno wody.Okna mam drewniane i jak weszłam dzisiaj do domu wszystko było zaparowane i mokre.Zastanawiam się czy kupić taki osuszacz czy wypożyczyć na tydzień.A może macie do sprzedania? Czy ewentualnie wiecie gdzie wypozyczyć? Basiu, Nie próbowałam i nie mam w tym temacie doświadczenia, ale znalazłam firmę ze Śląska. Może zaradzą szybko Twojemu problemowi. Zajrzyj TUTAJ Wszystkiego najlepszego na Święta i obyś w Nowym Roku cieszyła się już kawką na tarasie podziwiając fantastyczny widok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.12.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Basiu, Nie próbowałam i nie mam w tym temacie doświadczenia, ale znalazłam firmę ze Śląska. Może zaradzą szybko Twojemu problemowi. Zajrzyj TUTAJ Wszystkiego najlepszego na Święta i obyś w Nowym Roku cieszyła się już kawką na tarasie podziwiając fantastyczny widok . Hej dzięki ,dzisiaj rano wypożyczyłam w Gliwicach, zobaczymy jak się sprawdza. Wiesz u mnie już pompa hula, jest coraz cieplej. A co do kawy na tarasie to będziesz oczywiście ja ze mną piła:)A nasze dzieci będą bawiły się na takiej zjeżdzalnio-latarni jak mają MC Donalds ( dokładnie takiej samej jak ma McDonald,s w Bytomiu jak jedziesz od Plejady bytomskiej)Siądziemy sobie wygodnie i będziemy przeglądać muratory itp. gazety Ja też Ci-Wam życzę Najlepszegoi i zdrowych, wesołych Świąt i aby kolejne kawy były też na Twoim tarasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.12.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Osuszacz dobra rzecz, ale nie ma nic lepszego jak wietrzenie. Jeśli jest ogrzewanie, to nie powinno być problemów. W zimie przy tych temperaturach wietrzyć intensywnie i często, ale niezbyt długo. Dzięki kolorado mamy już osuszacz i dodatkowo wietrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Hej dzięki ,dzisiaj rano wypożyczyłam w Gliwicach, zobaczymy jak się sprawdza. Wiesz u mnie już pompa hula, jest coraz cieplej. Ech Basiu, Basiu z Tobą to można wybudować nie dom, ale całe osiedle (ani patrzeć a weźmiesz się za ten deweloperski porzucony budynek poniżej Was ). Zorganizowana, zaradna, szybka i skuteczna! A co do kawy na tarasie to będziesz oczywiście ja ze mną piła:)A nasze dzieci będą bawiły się na takiej zjeżdzalnio-latarni jak mają MC Donalds ( dokładnie takiej samej jak ma McDonald,s w Bytomiu jak jedziesz od Plejady bytomskiej)Siądziemy sobie wygodnie i będziemy przeglądać muratory itp. gazety Już się doczekać nie mogę naszych spotkań tarasowych . Trzymam kciuki za szybkie osuszanie . Do miłego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desperadomn 23.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy i tylko słonecznych dni na budowie oraz aby ten Nowy Rok 2012 był dla Was najlepszym... Asia i Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 27.12.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam. Czy ma kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_28 27.12.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam.Czy ma ktoś na zbyciu płytki chodnikowe, lub coś podobnego. Chodzi mi o wykonanie tymczasowego chodnika, żeby nie chodzić po błocie. Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 28.12.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam Czy ktoś z was może mi polecić sprawdzoną firmę do instalacji solarów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 29.12.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 A czy ktoś z Was ma tynki cementowo-wapienne przygotowane pod malowanie (bez gładzi), jest zadowolony i może polecić firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 30.12.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 My mamy tynki takie, ale w końcu skusiłam się na gładź (prawie wszędzie), pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 30.12.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A czemu - brzydko wyglądało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 30.12.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 owp a masz juz ten tynk na scianie? jak Ci wytynkują wówczas bedziesz wiedział dlaczego trzeba dac gładz. U mnie tynk wykonywał moj kolega dobry znajomy , cena była wysoka bo ręcznie to robił tak chciałem a mimo wszystko były niedokładnośći i w związku z tym musiałem dać gładz i mimo wszystko jeszcze widzę pewne niedoskonałosci. pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts