desmont1 02.01.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 sprzedam prowizorke elektryczna budowlana super wyposazona tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gyna 02.01.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 sprzedam prowizorke elektryczna budowlana super wyposazona tanio A gdzie do odbioru i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 02.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 f.5 - u moich rodziców jest wszędzie c-w, tylko że w części mieszkalnej jest na to gips (albo płyty k/g). W piwnicy jest surowy - jest bardzo twardy, może faktycznie młotkiem czy dłutem jak się walnie to jest dziura, ale przypadkowo to nie ma szanas - w piwnicy nikt się nie przejmuje podczas przenoszenia gratów i nie ma uszkodzeń. Ale taki nie może być w domu - bardzo chropowaty i nierówny fakturowo. U mnie w domu wystarczyło, że zahaczyłem nogą od krzesła, jak przenosiłem do drugiego pokoju i jest dziura. widzisz ja sie srednio znam ale tynk i gładz juz mam wiec mogę powiedziec ze owszem mogę zrobic zarysowanie ktore zaraz ładnie mogę wypełnic gotową masą szpachlową za pare złotych i slad po zarysowaniu ginie. w poprzednim mieszkaniu miałem tynki ktore sie strasznie sypały nie wiem jakie to były tynki lecz jedną radą na to było położenie płyt k/g i wowczas dopiero było idealnie rowno. Arturo pisał o tym ze tynk gipsowy ładnie zatarty jest gładki to prawda ale co z tego jak i tak po gładzi przychodzi grunt ktory jak go malujemy wałkiem pozostawia nierowności a na sam koniec farba która tez ma na celu jakies maskowanie nierównosci lekką fakturą. tak mi sie zdaje przynajmniej. u mojej mamy na suficie zawsze był problem z peknięciemi na łączeniu płyt. co pomogło? farba z domieszkami drobin drzewa robi sie jak by taka tapeta ktora jest matowa i to niweluje nierownosći. w dodatku wbrew pozorom ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 03.01.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 widzisz ja sie srednio znam ale tynk i gładz juz mam wiec mogę powiedziec ze owszem mogę zrobic zarysowanie ktore zaraz ładnie mogę wypełnic gotową masą szpachlową za pare złotych i slad po zarysowaniu ginie. (...) Arturo pisał o tym ze tynk gipsowy ładnie zatarty jest gładki to prawda ale co z tego jak i tak po gładzi przychodzi grunt ktory jak go malujemy wałkiem pozostawia nierowności a na sam koniec farba która tez ma na celu jakies maskowanie nierównosci lekką fakturą. tak mi sie zdaje przynajmniej. Zarysowanie można wypełnić gipsem, tylko po roku czy będziesz miał odpowiednią farbę, chyba że lubisz mieć gipsowe ciapki na ścianie? Nie rozumiem tego, że grunt pozostawia nierówności, u mnie nie było takich problemów w mieszkaniu. Wiadomo, że wałek daje jakąś fakturę minimalną, ale to nie to samo co nierówności tynku. Sedno sprawy jest takie, czy tynk c-w da się tak zrobić, żeby po malowaniu nie było brzydko. Bo wiadomo, że gips jest lepszy w tym względzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betikrak 03.01.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 UWAGA OSTRZEGAM Kupiłem całość materiałów na dach w firmie P.P.U.H. NETBUD Anita Głuszek Siedziba: ul. Wadowicka 7/39 43-300 Bielsko-Biała Biuro i Magazyn: ul. Strażacka 81 43-300 Bielsko-Biała dostawa potwierdzona przez w/w firmę 11.10.2011r do dnia dzisiejszego nie otrzymałem okien dachowych wartości 3370zł jak również zwrotu pieniędzy pomimo wypowiedzenia umowy do tego kilku tygodniowe opóźnienie w dostawie dachówek i akcesorii (wyobraźcie sobie ekipę która czeka kilka tygodni na dostawę) coś okropnego same kłamstwa i nie odbieranie telefonów do tego brak faktury VAT. Oczywiście sprawa ma swój epilog nie tylko w Sądzie to na moje pocieszenie . UWAGA istnieje na Allegro Nick: dachy_max oraz po drugim okna_kraj Najgorsze że dalej sprzedają na Allegro mimo że praktycznie nie ma z nimi żadnego telefonicznego kontaktu. Proszę ostrzec Wszystkim którzy byliby zainteresowani ich ofertą. uwaga!! na wykonawce oczyszczalni z Tych AQACLEAR UWAŻAJCI, bardzo prosze na tego wykonawce, nierzetelny, obiecuje kompleksowa obsluge po czym wycofuje sie, kwota do zaplaty wzrasta niewiedziec czemu AQUACLEAR podam nasz przyklad: przydomowa oczyszczalnia NV1 po uzgodnieniach na działce, na której czlowiek byl i widział,ze teren jest podmokły- ustalil cene 12500zł, po czym po załozeniu oczyszcalni okazalo sie że bedzie kosztowala 14 500zł(?) Z obslugi kompleksowej bylo tylko zamontowanie oczyszczalni, reszta z obiecywanych spraw niestety nie zostala dopelniona, rozchwiany emocjonalnie człowiek, sam nie wie co i do kogo mowi a jeszcze stac go na ublizanie inwestorowi - z daleka od takich firm i ludzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.01.2012 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Zarysowanie można wypełnić gipsem, tylko po roku czy będziesz miał odpowiednią farbę, chyba że lubisz mieć gipsowe ciapki na ścianie? Nie rozumiem tego, że grunt pozostawia nierówności, u mnie nie było takich problemów w mieszkaniu. Wiadomo, że wałek daje jakąś fakturę minimalną, ale to nie to samo co nierówności tynku. Sedno sprawy jest takie, czy tynk c-w da się tak zrobić, żeby po malowaniu nie było brzydko. Bo wiadomo, że gips jest lepszy w tym względzie. Faktycznie masz rację z tą farbą nie wziąłem pod uwagę tego problemu bo mam wszędzie białe sciany. To moje skrzywienie zawodowe poniekąd (białe sciany). co do wałka i nierownosci tynku , to mam wrazenie ze ta pierwsza warstwa zatuszowała jak by niedoskonałosci gładzi ale jak poswiece na taką scianę od gory lampą to niestety te buble wychodzą. Mam w kazdym pokojnu po 2 kinkiety i niestety i w dalszym ciągu widzę buły. moj wykonawca twierdzi ze jestem zbyt dokładny sam nie wiem . pomaluje raz i zobacze jak to wygląda. Jesli bedziecie mieli zdjecia c/w bez gładzie to chetnie zobaczę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrshark 04.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Możecie polecić dobrego sprzedawcę okien drewnianych Dąbrowa G i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Możecie polecić dobrego sprzedawcę okien drewnianych Dąbrowa G i okolice. Barbara74 ma piękne drewniane okna - zapytaj Ją na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 06.01.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam. A propos okien drewnianych. Firma querkus z Gliwic. Drogo, ale jakość super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 07.01.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 uwaga!! na wykonawce oczyszczalni z Tych AQACLEAR UWAŻAJCI, bardzo prosze na tego wykonawce, nierzetelny, obiecuje kompleksowa obsluge po czym wycofuje sie, kwota do zaplaty wzrasta niewiedziec czemu AQUACLEAR podam nasz przyklad: przydomowa oczyszczalnia NV1 po uzgodnieniach na działce, na której czlowiek byl i widział,ze teren jest podmokły- ustalil cene 12500zł, po czym po załozeniu oczyszcalni okazalo sie że bedzie kosztowala 14 500zł(?) Z obslugi kompleksowej bylo tylko zamontowanie oczyszczalni, reszta z obiecywanych spraw niestety nie zostala dopelniona, rozchwiany emocjonalnie człowiek, sam nie wie co i do kogo mowi a jeszcze stac go na ublizanie inwestorowi - z daleka od takich firm i ludzi!!!! Potwierdzam!!!. Poprawne dane firmy tu: http://www.aquaclear.slask.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 08.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Z ciekawości (po poście Arturo) zajrzałem na grupę rybnicką. Prężnie działa, pogratulować aktywności. Podobał mi się wyodrębniony wątek nt. polecanych firm. Może tu też coś takiego zrobimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 08.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kolejna prośba dotyczy namiaru na kafelkarza. Wiem, ze to trudne zadanie i duże szczęscie znaleźć fachowca z prawdziwego zdarzenia ale może jednak komuś z Was się to udało:)Do schodów drewnianych wewnętrznych też szukamy wykonawcy.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.01.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Z ciekawości (po poście Arturo) zajrzałem na grupę rybnicką. Prężnie działa, pogratulować aktywności. Podobał mi się wyodrębniony wątek nt. polecanych firm. Może tu też coś takiego zrobimy? Chyba jest taki wątek ''polecane firmy czy wykonawcy -śląsk'' wiem,że kiedyś coś pisałam w takim wątku.Zaraz odszukam i wkleję link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 10.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czy ktoś ma lub będzie miał na wiosnę stemple do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjab 11.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Czy ktoś ma lub będzie miał na wiosnę stemple do sprzedania? Stempli zostało mi może z 15 sztuk, ale sporo mam jeszcze desek w dobrym stanie (kupowaliśmy nowe) jakby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rick207 12.01.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam,Sprzedam używaną kozę (kilka cegieł szamotowych w środku) plus osprzęt ( 3xrura 1m, 2x kolanko 90, rozeta do podpięcia do komina). Sprzęt używany kilka razy w zeszłym roku, teraz stoi niepotrzebny. Cena 80zł, jako gratis dwa worki węgla. Do odbioru w Knurowie.Pozdrawiam.Rick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neumann55 15.01.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam szukam firmy która wykona oczyszczalnie ścieków w Miedarach koło Tarnowskich Gór . Chodzi mi o firmę z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 15.01.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Stempli zostało mi może z 15 sztuk, ale sporo mam jeszcze desek w dobrym stanie (kupowaliśmy nowe) jakby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt Jakie grube i jakie długości tych desek. Gdzie i za ile do ewentualnego odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 16.01.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam Możecie mi powiedzieć czy 70zł za Świadectwo energetyczne domku jednorodzinnego 200m2 z pompą ciepła, rekuperacją i kominkiem w naszym rejonie to dużo bo zastanawiam się czy brać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 16.01.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Raczej nie.http://allegro.pl/listing.php/search?string=%C5%9Bwiadectwo+energetyczne&category=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts