luczo 19.02.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam serdecznie, Przymierzam sie do budowy domu jednorodzinnego w Orzeszu. Poszukuje dobrego i niedrogiego architekta do adaptacji projektu, geodety, ekipy do doprowadzenia instalacji wodnej (ok 25m) oraz solidnej ekipy budowlanej. Interesuje mnie stan surowy otwarty. Dom 175m2 pow. uzytkowej z 2 garazami. Budowa z porothermu, dach kopertowy z dachowka ceramiczna. Prosze o namiary na Waszych sprawdzonych fachowcow. Dzieki z gory. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 19.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Dziękuję Wam za namiary Czasami zastanawiam się czy w poszukiwaniu architekta niedrogiego Ja wybredzam czy tak ogólnie każdy robi? Na tę chwilę 3 zaliczyłam i żaden nie zdał "egzaminu" Może powinnam brać pierwszego "lepszego" hmmm i tworzyć projekt za 16 tyś jak mi zostało zaproponowane ale wtedy to chyba Ja bym na serio miała siedzieć Będę zaglądała do Was Może w końcu ktoś z moich Świętochłowickich okolic się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 20.02.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam, w chwili obecnej szukam ekipy od centralnego ogrzewania. Bardzo mi zależy na jakimś sprawdzonym montażyście. Jak macie namiary na kogoś kto montował Wam grzejniki i kotłownie z woj. śląskiego (montaż w domu w Dąbrowie Górniczej, centrum) i jesteście zadowoleni z jego pracy to bardzo proszę o namiary. Co do achitektów, to jak sama szukałam kogoś do projektu indywidualnego to otrzynaliśmy m.in ofertę za 33tyś zł - wykonanie projektu indywidualnego wraz z uzyskaniem PnB. Dobrze, że w trakcie przedstawiania nam oferty siedzieliśmy, bo pewnie i tak byśmy usiedli z wrażenia;) W końcu po dłuższym poszukiwaniu skończyło się na 4 tyś zł, ale i tak nie obyło się bez poprawek w tracie przebudowy. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 27.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Poszukuję rozdzielnicy elektrycznej budowlanej. Okolice Gliwice, Zabrze, Tarnowskie Góry.Jakby ktoś z Szanownych Forumowiczów miałby na zbyciu będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.02.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mówisz o skrzynce budowlanej elektrycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 28.02.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tak, skrzynka budowlana elektryczna ale tak zwana prowizorka. Główną skrzynkę założył Vattenfall, a my żeby mieć prąd na budowe musimy mieć swoją skrzynkę z licznikiem, bezpiecznikami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 28.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Skrzynka już odkupiona od jednego z szanownych forumowiczów więc ogłosznienie nie aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gyna 04.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam!Zaglądam tu dosyć często i mam pytanie : czy ktoś z forumowiczów użytkuje ekologiczną oczyszczalnię cieków na tunelach ,mniej więcej coś takiego: http://allegro.pl/m-oczyszczalnia-sc...158044487.html ,jak tak to proszę o opinię.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 04.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam. Szukam taniego betonu komórkowego - gazobetonu. Czy ktoś może polecić jakiś skład budowlany w okolicach Gliwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjab 04.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam, osiągnęliśmy stan SSZ i szukamy sprawdzonych fachowców do dalszej części czyli CO+CW, elektryki, tynków wewnętrznych i wylewek.Bardzo proszę o namiary na priv - oczywiście śledząc forum już mam kilka, ale może pojawi się coś nowego.Mam pytanko odnośnie tynków wewnętrznych - czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ma tynki i nie kładł na nie gładzi gipsowych?I czy pod wylewki musi być siatka? Zostały nam jeszcze deski szalunkowe w idealnym stanie - zainteresowanych zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 05.03.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Czy ktoś buduje z Silki? Czy są teraz problemy w dostaniu 12cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 05.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam, osiągnęliśmy stan SSZ i szukamy sprawdzonych fachowców do dalszej części czyli CO+CW, elektryki, tynków wewnętrznych i wylewek. .... Chętnie porozmawiam w zakresie elektryki. Hydraulików z Gliwic też mogę polecić. Tynkarzy w sumie też. Moje namiary poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 05.03.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mam na zbyciu tymczasową elektryczną skrzynkę budowlaną /do odbioru Mikołów Borowa Wieś, mogę też podjechać Ruda Śl., Chorzów, Zabrze/.Agnieszkatel. 609 022 584 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 05.03.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mam pytanie do ludzi, którzy już mają gaz u siebie - ile Was kosztowała instalacja od skrzynki (na płocie) do kotła (/kuchenki)? Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLGIER 05.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Bardzo proszę o polecenie sprawdzonej i dobrej ekipy dociepleniowej (ocieplenie elewacji+tynk - metoda lekka-mokra) oraz instalatorów CO z ok. Katowice - Częstochowa. Sprawa dość pilna..Jeśli kogoś interesowałoby wykonanie instalacji wentylacji mechanicznej, bądz jest na etapie zakupu okien to chętnie coś doradze z praktyki.Mogę polecić również ekipę do mechanicznych tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilly20 05.03.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 OLGIER Ja poproszę o namiar na ekipę do tynków mechanicznych wewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 05.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Czy ktoś buduje z Silki? Czy są teraz problemy w dostaniu 12cm? Ja nie miałem problemu,w sumie jakieś 65m2 Na allegro,użytkownk seguro lub drożej na składach budowlanych Lubar,Handlobud,Hadex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 05.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dzięki Arturo. Choć seguro logował się ostatnio w 2002 wg wyszukiwarki allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 05.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dzięki Arturo. Choć seguro logował się ostatnio w 2002 wg wyszukiwarki allegro A łyżka na to-niemożliwe Sam kupowałem od gościa ze trzy miesiące temu http://allegro.pl/silikat-silka-n24-super-cena-i2162422629.html Fakt-sprzedający inaczej się zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLGIER 06.03.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 OLGIER Ja poproszę o namiar na ekipę do tynków mechanicznych wewnętrznych. Kontakt wysłałem na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts