barto307cc 16.04.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam! Rozpoczynamy wkrótce budowę domu w Rudzie Śląskiej. Poszukuję miejsc gdzie można kupić materiały budowlane w korzystnych cenach z dowozem na budowę. Na razie poszukuję stali, pustaków fundamentowych szalunkowych, cementu, piasku betonu itp Reszta zajmę się później Będę wdzięczna za pomoc Ja kupowałam materiały w Ken-Polu w Świętochłowicach,beton brałam z Mastmaxu z Będzina a piasek do murowania z Bytomia,nie pamiętam nazwy firmy,musiałabym odzukać.A piasek do zasypania fundamentów to panowie co autostrade koło nas budowali przywozili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumanji 16.04.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja kupowałam materiały w Ken-Polu w Świętochłowicach,beton brałam z Mastmaxu z Będzina a piasek do murowania z Bytomia,nie pamiętam nazwy firmy,musiałabym odzukać.A piasek do zasypania fundamentów to panowie co autostrade koło nas budowali przywozili O dzięki Ken Pola już pytałam ale się za bardzo nie wysilili. Ale jeszcze bardziej ich przyduszę to może lepszą ofertę dają Jakbyś znalazła tą nazwę firmy z Bytomia byłoby super Wszystkie namiary się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 16.04.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich i mam do Was prośbę o namiary na sprawdzoną ekipę do wykonania instalacji wodnej, co (w tym podłogówki) oraz części kanalizacyjnej w budynku. Budowa w Mysłowicach, z góry dziękuję, pozdrawiam i życzę wytrwałości w budowaniu Wysyłam na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 17.04.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam Poszukuję siatki ogrodzeniowej oraz słupków metalowych z odzysku na ogodzenie tymczasowe. Prosze o oferty na priv. Pozdrawiam wszyskich forumowiczów Ogrodzenie tymczasowe najtaniej z siatki leśnej i słupków drewnianych. Siatke kupisz w DIROX w Sośnicowicach. Słupki w każdym lesie/tartaku/składzie budowlanym. Słupkiem mogą być używane stemple po budowie, ludzie się ogłaszają czasem. Swego czasu na Allegro wystawiał się ktoś z Zabrza z mega ilością używanych stalowych rur (fi 60) w roli słupków ogrodzeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 17.04.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam! Rozpoczynamy wkrótce budowę domu w Rudzie Śląskiej. Poszukuję miejsc gdzie można kupić materiały budowlane w korzystnych cenach z dowozem na budowę. Na razie poszukuję stali, pustaków fundamentowych szalunkowych, cementu, piasku betonu itp Reszta zajmę się później Będę wdzięczna za pomoc U mnie kupisz tanią skrzynkę elektryczną budowlaną.... z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumanji 17.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 .Dzięki Ale to już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 17.04.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mam pytanie. Dziś był u nas kafelkarz. Łazienke ok 25m2 wycenił na 2,5tyś. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 17.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam serdecznie, pilnie poszukuję stempli budowlanych - długość ok.3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 18.04.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ogrodzenie tymczasowe najtaniej z siatki leśnej i słupków drewnianych. Siatke kupisz w DIROX w Sośnicowicach. Słupki w każdym lesie/tartaku/składzie budowlanym. Słupkiem mogą być używane stemple po budowie, ludzie się ogłaszają czasem. Swego czasu na Allegro wystawiał się ktoś z Zabrza z mega ilością używanych stalowych rur (fi 60) w roli słupków ogrodzeniowych. Dzięki wielkie za wskazówki takie rozwiązanie też rozważam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 18.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 U mnie kupisz tanią skrzynkę elektryczną budowlaną.... z dowozem A ta skrzyna to za ile ? Mam nadzieję że wkrótce się przyda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 18.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 zachęcam wszystkich do odzyskania VATu za nateriały budowlane. W chwili obecnej w 5 letnim okresie można odyzkać od US ponad 30tyś zł, naprwadę warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 18.04.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Latem lub jesienią planuję wykonać ogrodzenie z siatki z podmurówką prefabrykowaną. Znacie może jakąś firmę godną polecenia? Nikt nie robił takiego ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 19.04.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam, jeśli ktoś ma do polecenia, to proszę o namiary na ekipe budowlaną, planuje max 100m2 z użytkowym poddaszem w technologii szkieletowej w okolicach Zawiercia PS jestem na etapie wyboru architekta, więc jeśli macie coś do polecenia jeszcze to też bede wdzieczny Wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.04.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mam pytanie. Dziś był u nas kafelkarz. Łazienke ok 25m2 wycenił na 2,5tyś. Co myślicie? a ten kafelkarz to jakiś sprawdzony?czy będzie się uczył dopiero na Twojej łazience,bo cena bardzooooo tania.Ja za kafelkownaie dolnej łazienki ok.6m2 zapłaciłam 3 tyś,a za górną jakieś 18m2(dużo przycinania bo skosy) to płaciłam 8 tyś.Także cena Twoja podejrzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 20.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 25 metrrów to powierzchnia pomieszczenia czy ilość kafelek do położenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 21.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam wszystkich budujących na górnym śląsku (chyba się tutaj jeszcze nie witałam ) Nasz domu budujemy w Jaworznie. W chwili obecnej jesteśmy na etapie stropu. Poddasze i dach planujemy robić po wakacjach. Tutaj pojawia się pytanie o więźbę dachową... Czy możecie polecić jakiś tartak w okolicach Jaworzna, Katowic, Sosnowca ? Ile orientacyjnie może teraz kosztować 1m3 takiego drewna ? Lepiej zamawiać teraz żeby leżało czy czekać do jesieni ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 22.04.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam wszystkich budujących na górnym śląsku (chyba się tutaj jeszcze nie witałam ) Nasz domu budujemy w Jaworznie. W chwili obecnej jesteśmy na etapie stropu. Poddasze i dach planujemy robić po wakacjach. Tutaj pojawia się pytanie o więźbę dachową... Czy możecie polecić jakiś tartak w okolicach Jaworzna, Katowic, Sosnowca ? Ile orientacyjnie może teraz kosztować 1m3 takiego drewna ? Lepiej zamawiać teraz żeby leżało czy czekać do jesieni ? Pozdrawiam Najlepszej jakości drewno jest wiosną, po zimowej wycince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 23.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam,możecie polecić ekipę do tynków wewnętrznych,budowa okolice Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 23.04.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 -Witam,możecie polecić ekipę do tynków wewnętrznych,budowa okolice Gliwic. Witam sąsiada ;)Polecana ekipa na grupie rybnickiej to Pan Adam 697-993-310,robił kilka domków i bez zastrzeżeń,ogólnie jest chwalony,ja jestem wstępnie umówiony na czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 23.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 - Witam sąsiada ;)Polecana ekipa na grupie rybnickiej to Pan Adam 697-993-310,robił kilka domków i bez zastrzeżeń,ogólnie jest chwalony,ja jestem wstępnie umówiony na czerwiec. Dzięki za nr telefonu ,na czerwiec, to tempo budowy zabójcze widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts