Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

Szukam namiaru na sprawdzonych fachowców od Instalacji Wod-kan. Poleci ktoś?

Z góry dzięki;)

Firma z Bielska, tel: 502527657.

Robią od A do Z (woda, gaz, CO, ścieki, kanaliza, oczyszczalnie, odwodnienia, przyłącza, odbiory.... wszystko co ma związek z rurami).

Nie kończą po innych ekipach, nie pracują z materiałów zdobycznych i nie zaopatrują się w Castoramie.

No i przede wszystkim jeśli szukasz na "za tydzień" to nie dzwoń, oni mają obłożenie robotami.

A tak poza tym słowni, sumienni, dokładni fachowcy z tej branży.

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za info.

Rozwinę swoje zapytanie o to czy ceny są podawane wraz z materiałem czy to jest kwota za robociznę? Mam ofertę na 21zl m2 - robocizna, tynki wapienne zacierane kwarcem (piasek kwarcowy) i tak się zastanawiam czy to dobra oferta. Może ktoś z forumowiczów poleciłby sprawdzoną ekipę od tynków wewnętrznych z Gliwic lub okolicy.

Dzięki, pozdrawiam

Ceny z materialem, tyniki tynkom ponoc nie rowne. Najtansze jakie znalazlem byly 23zlm2. Pozniej dochodzi kwestia czy tylko tynki robia czy tak jak u mnie zabuduja dodatkowo styropianem , siatka skrzynki na rolety i obuduja kartongipsem np pion rur. Podaj prosze namiar na tych co maja po 21zl, skad sa i czy masz o nich jakies opinie. Ja podalem ceny osob, ktore wiem jak robia.

Szukam namiaru na sprawdzonych fachowców od Instalacji Wod-kan. Poleci ktoś?

Z góry dzięki;)

Ja korzystałem z http://www.instal-serwis.com.pl i jestem zadowolony.

Elektryka tez działa doskonale.

Szukam sprawdzonych fachowców do ułożenia kostki brukowej.

Postawienie ogrodzenia betonowego.

Piekary Śląskie.

Witam ;)

W jakich firmach kupowaliście okna ? I czy byliście zadowoleni z jakości ,montażu no i ceny...

Renata.

Mój kierownik bierze 2,5tyś. ogólnie / Przy pierwszej wizycie połowa potem po 250 zł.Ale był już tyle razy ze chyba jest do tyłu ;)

Bardzo konkretny wiem że mam wszystko ok.

Witam ;)

W jakich firmach kupowaliście okna ? I czy byliście zadowoleni z jakości ,montażu no i ceny...

Renata.

Mój kierownik bierze 2,5tyś. ogólnie / Przy pierwszej wizycie połowa potem po 250 zł.Ale był już tyle razy ze chyba jest do tyłu ;)

Bardzo konkretny wiem że mam wszystko ok.

Witam, mamy okna z eurocolor. Jesteśmy bardzo zadowoleni, przede wszystkim jakością wykonania. Ale my szukaliśmy okien energooszczędnych. Kupiliśmy okna na profilu RAHAU ECONO 86. Eurocolor ma również okna o trochę słabszych parametrach np. ECONO 70 też na profilu RAHAU i znacznie tańsze.

Śmiało mogę polecieć firmę. My kupowaliśmy od przedstawiciela z Pilchowic i dostaliśmy dobre rabaty.

Aneta

Witam, mamy okna z eurocolor. Jesteśmy bardzo zadowoleni, przede wszystkim jakością wykonania. Ale my szukaliśmy okien energooszczędnych. Kupiliśmy okna na profilu RAHAU ECONO 86. Eurocolor ma również okna o trochę słabszych parametrach np. ECONO 70 też na profilu RAHAU i znacznie tańsze.

Śmiało mogę polecieć firmę. My kupowaliśmy od przedstawiciela z Pilchowic i dostaliśmy dobre rabaty.

Aneta

Też poproszę o namiar na przedstawiciela z Pilchowic

pozdrawiam

aneta_adam - dzięki . Jeśli możecie to podajcie namiar do przedstawiciela a zadzwonię do nich i umówię się na pomiar ;)

Nikt inny nie zamawiał okien czy nie jesteście zadowoleni ze swoich ?

Pozdrawiam

Renata.

Witam, przepraszam ale dawno tutaj nie zaglądałam.

Namiary prześle na priv.

Pozdrawiam,

Aneta