robertsz 04.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Szukam namiaru na sprawdzonych fachowców od Instalacji Wod-kan. Poleci ktoś? Z góry dzięki;) Firma z Bielska, tel: 502527657. Robią od A do Z (woda, gaz, CO, ścieki, kanaliza, oczyszczalnie, odwodnienia, przyłącza, odbiory.... wszystko co ma związek z rurami). Nie kończą po innych ekipach, nie pracują z materiałów zdobycznych i nie zaopatrują się w Castoramie. No i przede wszystkim jeśli szukasz na "za tydzień" to nie dzwoń, oni mają obłożenie robotami. A tak poza tym słowni, sumienni, dokładni fachowcy z tej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 05.05.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dzięki za info. Rozwinę swoje zapytanie o to czy ceny są podawane wraz z materiałem czy to jest kwota za robociznę? Mam ofertę na 21zl m2 - robocizna, tynki wapienne zacierane kwarcem (piasek kwarcowy) i tak się zastanawiam czy to dobra oferta. Może ktoś z forumowiczów poleciłby sprawdzoną ekipę od tynków wewnętrznych z Gliwic lub okolicy. Dzięki, pozdrawiam Ceny z materialem, tyniki tynkom ponoc nie rowne. Najtansze jakie znalazlem byly 23zlm2. Pozniej dochodzi kwestia czy tylko tynki robia czy tak jak u mnie zabuduja dodatkowo styropianem , siatka skrzynki na rolety i obuduja kartongipsem np pion rur. Podaj prosze namiar na tych co maja po 21zl, skad sa i czy masz o nich jakies opinie. Ja podalem ceny osob, ktore wiem jak robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota78 07.05.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam,zachęcam wszystkich do odzyskania VATu za nateriały budowlane. W chwili obecnej w 5 letnim okresie można odyzkać od US ponad 30tyś zł, naprwadę warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alioth 11.05.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Czesc!Sprzedam za 50% ceny 2 palety Porotherm 18.8 P+W oraz 160 sztuk dachowki Koramic Renska Cocmo, platynowana angoba.Miejsce odbioru Smolnica k.Gliwic.Tel.665323030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bourbonetka 12.05.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mam do sprzedania styropian 3 i 5 cm (dach-podłoga) EPS100 po 4-5 paczek, 40 zł za paczkę. Odbiór osobisty Katowice-Piotrowice. te. 723 200 888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukil 14.05.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Szukam namiaru na sprawdzonych fachowców od Instalacji Wod-kan. Poleci ktoś? Z góry dzięki;) Ja korzystałem z http://www.instal-serwis.com.pl i jestem zadowolony. Elektryka tez działa doskonale. Szukam sprawdzonych fachowców do ułożenia kostki brukowej. Postawienie ogrodzenia betonowego. Piekary Śląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 15.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ile kosztuje usługa kierownika budowy. Podobno standardowo to kwota 2000 zl i wtej cenie są 4 wizyty na budowie każda kolejna ok 50 zł za przyjazd czy wy też tyle płacicliście? Może ma ktoś jakieś namiary na sprawdzonych i znających się na rzeczy kierowników z rozsądnym cennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 15.05.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ma ktoś może na sprzedaż tymczasowe drzwi wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 15.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam W jakich firmach kupowaliście okna ? I czy byliście zadowoleni z jakości ,montażu no i ceny... Renata. Mój kierownik bierze 2,5tyś. ogólnie / Przy pierwszej wizycie połowa potem po 250 zł.Ale był już tyle razy ze chyba jest do tyłu Bardzo konkretny wiem że mam wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 16.05.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam Jeśli ktoś ma na zbyciu garaż blaszany tudzież coś co może posłużyć na budowie do przetrzymywania sprzętu budowlanego w bezpiecznych warunkach. Uprzejmie proszę o informację i szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_adam 16.05.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam W jakich firmach kupowaliście okna ? I czy byliście zadowoleni z jakości ,montażu no i ceny... Renata. Mój kierownik bierze 2,5tyś. ogólnie / Przy pierwszej wizycie połowa potem po 250 zł.Ale był już tyle razy ze chyba jest do tyłu Bardzo konkretny wiem że mam wszystko ok. Witam, mamy okna z eurocolor. Jesteśmy bardzo zadowoleni, przede wszystkim jakością wykonania. Ale my szukaliśmy okien energooszczędnych. Kupiliśmy okna na profilu RAHAU ECONO 86. Eurocolor ma również okna o trochę słabszych parametrach np. ECONO 70 też na profilu RAHAU i znacznie tańsze. Śmiało mogę polecieć firmę. My kupowaliśmy od przedstawiciela z Pilchowic i dostaliśmy dobre rabaty. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.05.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 aneta_adam - dzięki . Jeśli możecie to podajcie namiar do przedstawiciela a zadzwonię do nich i umówię się na pomiar Nikt inny nie zamawiał okien czy nie jesteście zadowoleni ze swoich ? Pozdrawiam Renata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 17.05.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Szukam firmy do wykonania świadectwa energetycznego. Korzystał ktoś może z ofert internetowych (Allegro itp.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 17.05.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam, mamy okna z eurocolor. Jesteśmy bardzo zadowoleni, przede wszystkim jakością wykonania. Ale my szukaliśmy okien energooszczędnych. Kupiliśmy okna na profilu RAHAU ECONO 86. Eurocolor ma również okna o trochę słabszych parametrach np. ECONO 70 też na profilu RAHAU i znacznie tańsze. Śmiało mogę polecieć firmę. My kupowaliśmy od przedstawiciela z Pilchowic i dostaliśmy dobre rabaty. Aneta Też poproszę o namiar na przedstawiciela z Pilchowic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 17.05.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Szukam firmy do wykonania świadectwa energetycznego. Korzystał ktoś może z ofert internetowych (Allegro itp.)? Ja wykonuje świadectwa energetyczne za 50 zł dla standardowego budynku. Jeśli chciałbyś referencje to mogę na PW podać namiary na kilka osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semira_ 18.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Witam Czy ktoś może polecić firmę do wykonania przydomowej oczyszczalni biologicznej z gliwic lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zienc 22.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Poszukuje stempli ok 80 szt,deska szalunkowa 1-2 m3, mam transportSprawa pilna 501207721 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 23.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Sprzedam paletpojemnik sprzątanie po budowie stan b.dobry poj. 1000l do odbioru w Pławniowicach k.Gliwic odbiór osobisty tel. 503614857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 23.05.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 A co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_adam 23.05.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 aneta_adam - dzięki . Jeśli możecie to podajcie namiar do przedstawiciela a zadzwonię do nich i umówię się na pomiar Nikt inny nie zamawiał okien czy nie jesteście zadowoleni ze swoich ? Pozdrawiam Renata. Witam, przepraszam ale dawno tutaj nie zaglądałam. Namiary prześle na priv. Pozdrawiam, Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts