f.5 05.06.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jesli ktos potrzebuje halogen z czujką ruchu.lampa jest stara ma z 4 lata byla zawieszona nad garazem na scianieprzy demontazu niestety złamał sie uchwyt wiec w tej chwili brak uchwytuzarowka sprawna lampa swieciła i chroniła budowę , szkoda aby znalazła się na smietniku.moze ktos wykorzysta odbior tylko osobisty zapraszam kogos z Tychow po odbior.http://images35.fotosik.pl/1432/1794e6b4f15bcd0dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 05.06.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Na Allegro taką lampę - nową i całkiem sprawną za 30 zl z przesyłką (do domu przywiozą) można kupić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 05.06.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Poszukuję solidną ekipę od ociepleń, a w zasadzie od tynków cienkowarstwowych. Jak będą umieli jeszcze zrobić jakieś obróbki/poprawki przy dachu, tym lepiej.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 05.06.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Szukam i szukam i poniżej 1200zł za drzwi wewnętrzne na wymiar znaleźć nie potrafię. Może macie kogoś do polecenia? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Na Allegro taką lampę - nową i całkiem sprawną za 30 zl z przesyłką (do domu przywiozą) można kupić ! ale co w zwiazku z tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 05.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 ale co w zwiazku z tym ? A no nic, każdy i tak swoje pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 05.06.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 My jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego "kominkowego", namiary posyłam na priv Ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 05.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 A no nic, każdy i tak swoje pomyślał. Nie znasz bracie f.5,ja tam dobrze zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 06.06.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Poszukuję garażu blaszanego lub czegoś nadającego sie do przechowywania narzędzi na placu budowy. Okolice Sosnowca. Pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_adam 06.06.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 My jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego "kominkowego", namiary posyłam na priv Również proszę o namiar na pana kominkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 06.06.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Również proszę o namiar na pana kominkowego My bardzo jestesmy zadowoleni z pracy pana Artura Ogorzelskiego z Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 07.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Gdzie kupowaliście styropian pod posadzkę? I jaki? Trochę się zaniedbałem w temacie, a teraz termin nagli...PS Aha - jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.06.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Gdzie kupowaliście styropian pod posadzkę? I jaki? Trochę się zaniedbałem w temacie, a teraz termin nagli... PS Aha - jakiej firmy? Ja kupowałem pod płytę EPS200 z Genderki z firmy Stanlux ale widzę,że w Icemarket jest parę zł tańszy. Transport gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 07.06.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dzięki, za namiary na sklepy. Rozumiem, że jesteś zadowolony z jakości? U mnie wystarczy EPS100, z tego co pamiętam u Ciebie na styro jest potężna ilość betonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.06.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dzięki, za namiary na sklepy. Rozumiem, że jesteś zadowolony z jakości? U mnie wystarczy EPS100, z tego co pamiętam u Ciebie na styro jest potężna ilość betonu... Do jakości Genderki nie było się do czego doczepić.EPS200 twardy jak kamień,płyty proste nawet te duże zamawiane na wymiar,3m długie U mnie na styro leży 55m3 betonu także twardy styro był konieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 08.06.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Arturo - a może ten:http://www.icmarket.pl/knauf-industries-styropian-100037-dach-podloga-p-15280.htmlTrochę tańszy, firma też wydaje się ok, jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 08.06.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Arturo - a może ten: http://www.icmarket.pl/knauf-industries-styropian-100037-dach-podloga-p-15280.html Trochę tańszy, firma też wydaje się ok, jak myślisz? Jak najbardziej,cena za EPS100 więcej niż dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 11.06.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 WitamWłaśnie kończę wykonanie podbitki PCV Gamrat Drewnopodobnej i mam problem.Brakło mi 4 listwy po 4mb typu "J" Ciemny Dąb. Czy ktoś z Was robił taką i może mu została.Ewentualnie jak ktoś ma, a teraz nie robi podbitki to bym pożyczył i oddał za 2 tygodnie jak przyjdzie dostawa do sklepu.Dzwoniłem do dostawcy, ale trzeba czekać 1.5-2 tygodnie, a to trochę długo.Jeżeli ktoś potrzebuje to powinno mi zostać trochę paneli, kilka sztuk i pełnych i perforowanych.Jak by co to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 11.06.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Właśnie kończę wykonanie podbitki PCV Gamrat Drewnopodobnej i mam problem. W problemie niestety nie pomogę, ale obecnie szukam ekipy do elewacji i podbitki. Jeśli możesz polecić swoją byłbym bardzo wdzięczny. Swoją drogą też rozważam podbitkę PCV drewnopodobną (zamiast drewna). Masz jakieś zdjęcia, jak to wygląda? Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alaska53 12.06.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Polecam naszego wykonawce, zdjecia w stopce, prace bez zastrzezen i w kazdej chwili do sprawdzenia bo jeszcze u nas trwaja prace wykończeniowe Numer podam na priv. czy mogę prosić o namiary: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts