smer 29.07.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Witam, Czy ktoś buduje w Paniówkach gmina Gierałtowice? O rzut kamieniem... W Chudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 29.07.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Co do drzwi też jestem zainteresowana ceną. Poza tym zostały nam dwie palaty dachówek braas turmalin jasnoszary. Na dachu prezentują się pięknie. A ile te drzwi miałyby kosztować? Chciałbym odzyskać to co za nie zapłaciłem - czyli całe 100 PLN )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 29.07.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Poszukuję solidnej niedrogiej ekipy do położenia tynku jeśli takie są Mam do sprzedania blat kuchenny firmy Unico koloru ARTICO - Śnieżna biel o wymiarach: długość 307 cm, szerokość 120 cm – cena 750 zł. Koszt takiego o wymach 400 na 120 to ok. 1200 zł. Blat pozostał mi po montażu kuchni. Jest to blat firmy Unio, który pokryty jest specjalną powierzchnią antybakteryjną DUROPAL MicroPLUS, która w ciągu 24 godzin redukuje liczbę bakterii o ponad 99%. To jest strona producenta: http://www.pfleiderer.pl/page/1342/kolekcja-unico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 30.07.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam, Czy ktoś może polecić kogoś od ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 30.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Chciałbym odzyskać to co za nie zapłaciłem - czyli całe 100 PLN )) A gdzie są do obejrzenia i ewentualnego odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 30.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam, Czy ktoś może polecić kogoś od ogrodzenia A jakie miałoby być to ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 31.07.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 W sumie to nie mamy jeszcze żadnego typu - dość istotne żeby było nie za drogie. Myślałam bardziej prefabrykatów, podobają mi się też takie na podmurówce betonowej. Generalnie płoty raczej do mnie nie przemawiają więc też nie mam jasnego typu - jeszcze żaden mnie nie zauroczył. Ale proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryloon 01.08.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Sprzedam membranę dachową wysokoparoprzepuszczalną Strotex Supreme, 3 warstwowa, szerokość 1,5m w ilościach:- ok.30m nowa, nieużywana, - ok. 50m w pasach po 13m, raz użyta i w kilkunastu miejscach ślady/dziury 3-10cm po gradobiciu (wymieniłem więc sprzedaję te pozostałości).Rolka nowej membrany 50x1,5 to około 330zł.Cena do uzgodnienia. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowa 02.08.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Szukam taniego geodety najlepiej z Gliwic. Mam też pytanie Jaki płot będzie najtańszy? Z racji tego, że do ogrodzenia 5200mkw (dwa razy po ok 90m i dwa po ok. 58 ), chcemy postawić tanio i czekać na przypływ gotówki. Myśleliśmy o siatce leśnej 150/15/15 lub 30 i rurach ze szrotu, tyle, że z tym drugim ciężko. Dobrze myślimy? A może macie jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 02.08.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Mozecie polecic kogos do ocieplenia budynku i zrobienia calej elewacji ? Ile bierze sie obecnie za robote na gotowo od m2 ?Szukam takze cieplych i bezpiecznych drzwi zewnetrznych - gdzie w dobrych cenach i co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 03.08.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Sprzedam membranę dachową wysokoparoprzepuszczalną Strotex Supreme, 3 warstwowa, szerokość 1,5m w ilościach: - ok.30m nowa, nieużywana, - ok. 50m w pasach po 13m, raz użyta i w kilkunastu miejscach ślady/dziury 3-10cm po gradobiciu (wymieniłem więc sprzedaję te pozostałości). Rolka nowej membrany 50x1,5 to około 330zł. Cena do uzgodnienia. Zapraszam. Akto ci kupi dziurawą membranę dachową rozumiem nową i nieuzywaną. Chociaż może się znajdzie nabywca, w każdym bądź razie życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 04.08.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Szukam taniego geodety najlepiej z Gliwic. Mam też pytanie Jaki płot będzie najtańszy? Z racji tego, że do ogrodzenia 5200mkw (dwa razy po ok 90m i dwa po ok. 58 ), chcemy postawić tanio i czekać na przypływ gotówki. Myśleliśmy o siatce leśnej 150/15/15 lub 30 i rurach ze szrotu, tyle, że z tym drugim ciężko. Dobrze myślimy? A może macie jakieś inne pomysły? Może lepiej będzie do tej siatki leśnej dokupić stemple budowlane-4 zł szt i dołownik pod warunkiem,że grunt jest bez kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 04.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam Sprzedam steple budowlane około 300 szt długość 2,7 - 3 m miejsce odbioru - Dąbrowa Górnicza Ujejsce. szczegóły na Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 05.08.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Mam też pytanie Jaki płot będzie najtańszy? Z racji tego, że do ogrodzenia 5200mkw (dwa razy po ok 90m i dwa po ok. 58 ), chcemy postawić tanio i czekać na przypływ gotówki. Myśleliśmy o siatce leśnej 150/15/15 lub 30 i rurach ze szrotu, tyle, że z tym drugim ciężko. Dobrze myślimy? A może macie jakieś inne pomysły? Kiedyś szukałem i znalazłem najtańsze ogrodzenia tymczasowe w tej hurtowni - DIROX, niedaleko Gliwic. Mieli też tanie słupki metalowe, ale jeśli myślisz o ogrodzeniu tymczasowym to szukaj używanych stempli budowlanych. Drewniane słupki wytrzymają kilka lat, a kupisz je w okolicach 3zł. Jeśli grunt ciężki to możesz wypożyczyć otwornicę spalinową, w ciągu dniówki zrobisz wszystkie dziury pod słupki i przy tym się nie narobisz. DIROX ma też swoją brygadę, która wykonuje takie tymczasowe ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 05.08.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 A gdzie są do obejrzenia i ewentualnego odbioru. Mysłowice - Kosztowy, 17 km od ronda przy Spodku w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 06.08.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Jareckki1 Do gipsów polecam Pana Leszka Kunę Polgips z T.G. Juz tu o nim pisałam i w samych superlatywach. Prosze o namiary na kierownika budowy z uprawnieniami drogowymi do zjazdu na drogę. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 07.08.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Proszę o namiary na salony drzwi zewnętrznych i pochwalcie się również gdzie najtaniej kupić wełnę i płyty K+G najlepiej okolice Gliwic Zabrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 08.08.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej kupić materiał na więźbę dachową, który tartak ma najkorzystniejszą cenę i dobry jakościowo materiał zarazem. Póki co po krótkim rekonesansie najtaniej wyliczono mi w tartaku w Imielinie (984 zł brutto/ m sześcienny). Razem z transportem i impregnacją zanurzeniową za 11,02 m sz. dało 11 374 zł br. Czy to dobra cena czy szukać dalej? Niby taniej niż w Gródkowie i Krzykawce. Może ktoś kupował już więźbę w Imielinie i może wydać opinię o tym drewnie. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 09.08.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Jareckki1 Do gipsów polecam Pana Leszka Kunę Polgips z T.G. Juz tu o nim pisałam i w samych superlatywach. Prosze o namiary na kierownika budowy z uprawnieniami drogowymi do zjazdu na drogę. pozdrawiam serdecznie Potrzebny Ci jeszcze? Jak tak to podśle na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 09.08.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Jakby ktoś z okolic bielska potrzebował to zostało mi sporo prętów zbrojeniowych 10, nie pocietych 12m. Z racji wielkości najlepiej podjechać i pociąć sobie na potrzebne kawałki. Cena 2000 tona. 504890480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts