BigPiotr 16.10.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 1 Sprzedam drzwi tymczasowe biale w bdb stanie + oscieznica brazowa stalowa 100cm. Niedawno zdemontowalem u siebie ten zestaw. Cena 100zl 2 Do zbycia mam tez kilkanascie profili UD30 i CD 60 - ceny do dogadania. 3 Zostalo mi takze 4-5 paczki styropianu grafitowego frezowanego 15cm genderka - paczka po 50zl 4 Kolki do mocowania styropianu 2 paczki po 100szt winylowych 22cm i zapewne ze 100szt 20cm Sprzedałeś te drzwi? No i napisz gdzie one są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumanji 16.10.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 My sobie budujemy powolutku. Plan na ten rok to wybudować piętro i zakończyć stropem lanym. Właśnie mają się ściany piętra murować Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze i ten plan wykonamy. Zaczynamy myśleć o zamówieniu drewna na dach żeby wiosną zrobić SSO. Czy ktoś może polecić dobry tartak, gdzie drewno będzie dobrej jakości i jeszcze w atrakcyjnej cenie? Wiem, że to tylko w Erze .... ale może jednak się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 17.10.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 My sobie budujemy powolutku. Plan na ten rok to wybudować piętro i zakończyć stropem lanym. Właśnie mają się ściany piętra murować Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze i ten plan wykonamy. Zaczynamy myśleć o zamówieniu drewna na dach żeby wiosną zrobić SSO. Czy ktoś może polecić dobry tartak, gdzie drewno będzie dobrej jakości i jeszcze w atrakcyjnej cenie? Wiem, że to tylko w Erze .... ale może jednak się uda Ja zrobiłam rozeznanie w czterech tartakach najtaniej wyszło w Mysłowicach- Drewtrak 1 m3 z impregnacja i transportem do Sosnowca 810 zł/netto drewno wydaje się byc ok niewiele miejsc gdzie pozostały resztki kory. Wygląda na zdrowe, co prawda nie było oszałamiająco zielone jak u sąsiada, który też akurat się buduje ale podobno tym intensywnie mocnym barwnikiem często zakrywa siniznę. ceny z pozostałych tartaków mogę podac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumanji 17.10.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ja zrobiłam rozeznanie w czterech tartakach najtaniej wyszło w Mysłowicach- Drewtrak 1 m3 z impregnacja i transportem do Sosnowca 810 zł/netto drewno wydaje się byc ok niewiele miejsc gdzie pozostały resztki kory. Wygląda na zdrowe, co prawda nie było oszałamiająco zielone jak u sąsiada, który też akurat się buduje ale podobno tym intensywnie mocnym barwnikiem często zakrywa siniznę. ceny z pozostałych tartaków mogę podac na priv. Bardzo poproszę o pozostałe dane na priv. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smer 20.10.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 szukam sprawdzonej ekipy do SSO, na razie usiluje sie przebic przez watek w poszukiwaniu namiarow, ale jakos kiepsko mi idzie pomozecie ? pozdrawiam serdecznie barto ja sie chyba do Ciebie usmiechne o zalegla kawke Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolot 21.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Sprzedam: Prowizorka budowlana skrzynka budowlana http://allegro.pl/prowizorka-budowla...731147346.html stemple budowlane : http://allegro.pl/stemple-budowlane-i2733102909.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 23.10.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Sprzedam stemple budowlane ok 200 szt. Sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_ext 24.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam. Tydzień temu p.Rysiek skończył dach u nas Jesteśmy zadowoleni, kierbud też nie miał uwag. Dach został "ochrzczony" przez pierwsze ulewy i jak na razie wszystko w porządku Kilka fotek z realizacji w moim dzienniku. No to masz szczescie. Dach typu stodoła a ewidentnie takim jest Pani dach poza tą lukarną, to zaden problem dla tej ekipy wiec proszę nie wpadac w zachwyt i nie bic peanów ze Ci dekarze sa dobrzy - bo jedyne co mogli skopac na tym dachu to zle rozmierzenie dachowek lub cieknace kominy, ciesielka ujdzie ale niemniej przestrzegam przed tymi dekarzami i pilnować, poniewaz na skomplikowanym dachu panowie sie wylozyli po calosci, nawet nie potrafili rozmierzyc dobrze dachowek tak ze zamki w kalenicy nie zeszly sie z gasiorami, kominy tez ciekly, dach i okucia kominów byly do poprawek poniewaz nie jest im znane cos takiego jak GWARANCJA, a kto nie wierzy służę dokumentacją foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 24.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 No to masz szczescie. Dach typu stodoła a ewidentnie takim jest Pani dach poza tą lukarną, to zaden problem dla tej ekipy wiec proszę nie wpadac w zachwyt i nie bic peanów ze Ci dekarze sa dobrzy - bo jedyne co mogli skopac na tym dachu to zle rozmierzenie dachowek lub cieknace kominy, cieskielka ujdzie ale niemniej przestrzegam przed tymi dekarzami poniewaz na skomplikowanym dachu panowie sie wylozyli po calosci, nawet nie potrafili rozmierzyc dobrze dachowek tak ze zamki w kalenicy nie zeszly sie z gasiorami, kominy tez ciekly, dach i okucia kominów byly do poprawek poniewaz nie jest im znane cos takiego jak GWARANCJA, a kto nie wierzy służę dokumentacją foto A ja już oglądałem dachy typu stodoła też skopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_ext 25.10.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A ja już oglądałem dachy typu stodoła też skopane. no jak pseudo dekarze potrafią skopać prosty dwuspadowy dach to juz chyba ewidentne musiały być talenty, u siebie to puszki po harnasiu za murłata i w dachu i inne takie oplacalo sie wyciągac, pare groszy za alu na skupie wpadlo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dd1 27.10.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Dla potrzebujących: stemple do stropu na 2,6 m ok 90 szt podcięte, kilkadziesiąt porothermów 25 cm oraz paleta pustaków keramzytowych do terivy 4/02 firmy Stropex . Odbiór Zabrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 28.10.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Witam,mam do sprzedania: studnię wodomierzową - wykopaną po roku użytkowania (wysokość 130 cm, ocieplona styropianem na wysokości 80 cm, pokrywa żeliwna),kabel YDY 3x2,5 750V 35 metrów,kołki do styropianu 26cm (100sztuk),odbiór osobisty Rogoźnik,tel: 600 267 306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 30.10.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No to masz szczescie. Dach typu stodoła a ewidentnie takim jest Pani dach poza tą lukarną, to zaden problem dla tej ekipy wiec proszę nie wpadac w zachwyt i nie bic peanów ze Ci dekarze sa dobrzy - bo jedyne co mogli skopac na tym dachu to zle rozmierzenie dachowek lub cieknace kominy, ciesielka ujdzie ale niemniej przestrzegam przed tymi dekarzami i pilnować, poniewaz na skomplikowanym dachu panowie sie wylozyli po calosci, nawet nie potrafili rozmierzyc dobrze dachowek tak ze zamki w kalenicy nie zeszly sie z gasiorami, kominy tez ciekly, dach i okucia kominów byly do poprawek poniewaz nie jest im znane cos takiego jak GWARANCJA, a kto nie wierzy służę dokumentacją foto To ja moge polecic fachowca od poprawek po takich pseudo fachowcach , mielismy identycznie to samo i kazdy kto przychodzil ogladac nasz dach zalamywal rece , oczywiscie wykonawca problemu nie widzial , wedlug niego wszystko bylo ok , przez prawie 2 lata szukalismy kogos kto podjaby sie poprawek az wreszcie znalezlismy i jestesmy mega zadowoleni , robil nam tez zabudowe poddasza i podbitke , namiary na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 31.10.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Sprzedam stemple budowlane:http://allegro.pl/stemple-budowlane-i2757268329.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 31.10.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Sprzedałeś te drzwi? No i napisz gdzie one są. Drzwi, kolki sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 02.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 WitamCzy macie może namiary na wykonawcę ogrodzenia. Szukam fachowca do wykonia ogrodzenia o dł. ok. 40 m - dół betonowy (ze względu na spadek) a góra panele. Jeśli macie jakąś sprawdzoną ekipę to baaaardzo proszę o namiary. Jestem z zagłębia ale nasza grupa działa mało prężnie więc może Wy polecicie kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paco16 11.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Przyjmę ziemię (może być zanieczyszczona) do podniesienia terenu.Okolice lotniska w Pyrzowicach.Kontakt 603 720 184. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 11.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Witam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 14.11.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Pozostało mi po budowie 210 szt stempli budowlanych - 3 zł/szt. 10 szt krokwi 8/18 cm impregnowanych dł ok. 7 m12 szt. krokwi 8/18 cm impregnowanych dł ok. 5 m całość drewna 1000 zł 1 rynna PVC Galeco kolor miedziany 130 cm szeroka dł. 4 mb 50 zł Lokalizacja Sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bourbon 14.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Sprzedam rury do wody: 110x10,0 PE100 SDR11 PN16 "ZINPLAST" - 15mb. Rury są w 2 sztangach, długości 12mb oraz 3,2 mb. Rury zostały zakupione w połowie bieżącego roku do wykonania sieci wodociągowej i pozostały niewykorzystane, posiadam fakturę zakupu z firmy "INSTALATOR" z Mikołowa. W przypadku skrócenia dłuższej rury do 6mb, możliwy transport w cenie 1 PLN/km. Cena: 400 PLN / całośćLokalizacja: Katowice - PiotrowiceKontakt: +48 723 200 888 http://imageshack.us/a/img26/1705/001ozm.jpghttp://imageshack.us/a/img594/8590/002lqw.jpghttp://imageshack.us/a/img208/1671/003suk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts