Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę, że po dłuższej przerwie towarzystwo się coś rozruszało. Co do naszego ogrodu. Dostałam z polecenia namiar i jesteśmy umówini w przyszłym tygodniu. Może ktoś korzystał z usług firmy archivert - realizacje na stronie imponujące. Naprawde. Facet przez tel brzmi bardzo profesjonalnie ale zobaczymy. Cena za projekt rynkowa natomiast zobaczymy jak z wykonaniem. Choć ja nie potrafię po roślinach określać poziomu wód grunowtych a Pan tak. Więc zobaczymy.

Macie na zbyciu czarna ziemie na wyrownanie terenu ?

Druga sprawa poszukuje ekipy, ktora ogarnie teren dookola domu - wyrowna teren, wykona podbudowe pod kostke, ogrodzenie frontowe wraz z brama oraz polozy kostke ?

firma Pak z Chorzowa właścicel Antoni Kiełbasa,robił u mnie w tym roku,ogrodzenie nie robiłam,ale może wiosną

Hi,

... z koncem miesiaca wchodzi elektryk, a ja juz albo dopiero teraz rozgladam sie za tynkarzami. Kilka ofert mnie zaciekawilo i w zwiazku z tym mam pytanie czy tynkarz Pan Grzegorz z Rudy Sl. lub firma Dom System a obecnie 4 Kwadraty jest komukolwiek znana. Jesli ktos mysli ze to reklama to odp. mozna slac na maila lub priva.

Milego dnia!

Ja ich nie znam. Co do tynków też szukałam wcześniej ale okazywało się że w sumie wystarczyło tak ok 2 tyg. przed planowanym terminem się dogadać. Ja tak już wcześniej pisałam korzystałam z usług Pana Damiana znanego tu na forum. Warto zadzwonić żeby choć prównać warunki cenowe. Pozdrawiam,

Gość Arturo72
Was porownanie tynkow gipsowych. Interesuje mnie roznica w jakosci i efekcie koncowym miedzy tynkiem robionym w Nida gips a Knauf Diamant

Nie mam porównania do Nidy ale Knauf Diamant dobrze zrobiony to rewelka wg mnie.Jest twardy faktycznie jak diament a do tego ściany mam gładkie jak lustro :)

Co do ekipy to zdecydowanie polecam firmę,która robiła u mnie czyli "Lizoń",nr.tel.muszę poszukać ale w necie łatwe do ustalenia.

Cena za robociznę 15zł/m2 bo Diamanta kupowałem osobiście za 20,89zł/worek takze za całość wyszło mnie ok.22,5zł/m2 a do tego mogę odliczyć VAT z tynku.