kalumet 02.01.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 witamja już się wybudowałemale znajomy szuka jakiegoś kumatego projektantaktóry nie będzie miał pod górkę w bieruńskich urzędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 03.01.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witam forumowiczów, Szukam namiaru na sprawdzoną ekipę instalacyjną wodkan, co, z Gliwic lub z okolicy. Przy okazji zapytam też o dobrych tynkarzy. Proszę o info na priv. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 03.01.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Jak masz namiary na kogoś godnego polecenia, to podziel się. Dobrych namiarów nigdy za wiele. Być może w przyszłym roku w końcu zabiorę się za "zewnętrze" domu. Namiar wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodex23 04.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Potrzebuję wykonać projekt przyłącza wody. Proszę o polecenie kogoś. Okolice Będzina. Dziękuję. ja robiłem w firmie Apol w Wojkowicach na Sobieskiego cena jak dobrze pamiętam kolo 400 stówek, tylko telefon mi gdzieś wcieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KosGos 05.01.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Macie na zbyciu czarna ziemie na wyrownanie terenu ? Druga sprawa poszukuje ekipy, ktora ogarnie teren dookola domu - wyrowna teren, wykona podbudowe pod kostke, ogrodzenie frontowe wraz z brama oraz polozy kostke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 06.01.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Macie na zbyciu czarna ziemie na wyrownanie terenu ? Druga sprawa poszukuje ekipy, ktora ogarnie teren dookola domu - wyrowna teren, wykona podbudowe pod kostke, ogrodzenie frontowe wraz z brama oraz polozy kostke ? A skąd jesteś napisz na priva, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 06.01.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Szukam tanich barierek balkonowych z nierdzewki - budowa okolice Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 06.01.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Szukam tanich barierek balkonowych z nierdzewki - budowa okolice Gliwic Witam. Niestety jak tanie to nie ze stali nierdzewnej. Nierdzewka jest kilkukrotnie droższa od czarnej stali. Jak dostane bliższe informacje,najlepiej na priva, to mogę wstępnie wycenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 06.01.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Widzę, że po dłuższej przerwie towarzystwo się coś rozruszało. Co do naszego ogrodu. Dostałam z polecenia namiar i jesteśmy umówini w przyszłym tygodniu. Może ktoś korzystał z usług firmy archivert - realizacje na stronie imponujące. Naprawde. Facet przez tel brzmi bardzo profesjonalnie ale zobaczymy. Cena za projekt rynkowa natomiast zobaczymy jak z wykonaniem. Choć ja nie potrafię po roślinach określać poziomu wód grunowtych a Pan tak. Więc zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 06.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ma ktoś godną polecenia firmę brukarską? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.01.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Macie na zbyciu czarna ziemie na wyrownanie terenu ? Druga sprawa poszukuje ekipy, ktora ogarnie teren dookola domu - wyrowna teren, wykona podbudowe pod kostke, ogrodzenie frontowe wraz z brama oraz polozy kostke ? firma Pak z Chorzowa właścicel Antoni Kiełbasa,robił u mnie w tym roku,ogrodzenie nie robiłam,ale może wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 08.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Poszukuję sprawdzonego kafelkarza /budowa w okolicach Rudy Śląskiej/.Szukam też ziemi do wyrównania terenu.Dzięki z góry za pomoc,Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 08.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Szukam też ziemi do wyrównania terenu. Dzięki z góry za pomoc, Agnieszka Jeśli może być glina to służe namiarami,z tego co wiem to tylko za koszt transportu Rejon Zabrza Makoszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 08.01.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam, I nam udało się już dopiąć swego i zaczynamy na wiosnę. Moze ktos podac na priv namiar na jakiegos solidnego murarza albo ekipę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 08.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ja robiłem w firmie Apol w Wojkowicach na Sobieskiego cena jak dobrze pamiętam kolo 400 stówek, tylko telefon mi gdzieś wcieło ja też tam robiłem tel. (32) 7694949 - mam nadzieję, że nie zmienili numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 09.01.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hi, ... z koncem miesiaca wchodzi elektryk, a ja juz albo dopiero teraz rozgladam sie za tynkarzami. Kilka ofert mnie zaciekawilo i w zwiazku z tym mam pytanie czy tynkarz Pan Grzegorz z Rudy Sl. lub firma Dom System a obecnie 4 Kwadraty jest komukolwiek znana. Jesli ktos mysli ze to reklama to odp. mozna slac na maila lub priva.Milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 09.01.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja ich nie znam. Co do tynków też szukałam wcześniej ale okazywało się że w sumie wystarczyło tak ok 2 tyg. przed planowanym terminem się dogadać. Ja tak już wcześniej pisałam korzystałam z usług Pana Damiana znanego tu na forum. Warto zadzwonić żeby choć prównać warunki cenowe. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 09.01.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dziekuje za info i kolejne potwierdzenie ze Pan Damian jest rozchwytywany;) ale mam tez kolejne pytanie czy ma ktos z Was porownanie tynkow gipsowych. Interesuje mnie roznica w jakosci i efekcie koncowym miedzy tynkiem robionym w Nida gips a Knauf Diamant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.01.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Was porownanie tynkow gipsowych. Interesuje mnie roznica w jakosci i efekcie koncowym miedzy tynkiem robionym w Nida gips a Knauf Diamant Nie mam porównania do Nidy ale Knauf Diamant dobrze zrobiony to rewelka wg mnie.Jest twardy faktycznie jak diament a do tego ściany mam gładkie jak lustro Co do ekipy to zdecydowanie polecam firmę,która robiła u mnie czyli "Lizoń",nr.tel.muszę poszukać ale w necie łatwe do ustalenia. Cena za robociznę 15zł/m2 bo Diamanta kupowałem osobiście za 20,89zł/worek takze za całość wyszło mnie ok.22,5zł/m2 a do tego mogę odliczyć VAT z tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 09.01.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Arturo, dzieki za odp. Diamanta widzialem tylko na filmikach i faktycznie efekt końcowy to sciana jak ze szkla, ciekawe jak bedzie potem z malowaniem? Mozesz powiedzieć gdzie kupowałeś tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts