Gość Arturo72 09.01.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Arturo, dzieki za odp. Diamanta widzialem tylko na filmikach i faktycznie efekt końcowy to sciana jak ze szkla, ciekawe jak bedzie potem z malowaniem? Mozesz powiedzieć gdzie kupowałeś tynk. MAL-DREW Gliwce ul.Tarnogórska. Malowanie w przyszłym miesiącu także zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 09.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 My też robiliśmy tynki Diament- o niebo lepsze niż cementowo- wapienne. Są gładkie, twarde, ale w 100% nie jestem przekonana czy pod malowanie jest to idealna powierzchnia. Zrobimy próbę malowania i wtedy się zobaczy czy trzeba coś jeszcze tam pogładzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 09.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 W Mal-Drewie kupowałem styropian;) ale to dobry pomysł z odliczeniem vatu. Jeśli chodzi o sciany to bardziej balbym sie tego ze jesli nie zastosuje sie odpowieniego podkladu to farba spłynie-odejdzie w platach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 10.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Na pewno przed malowaniem farbami trzeba rzucić jakiś środek przyczepny typu uni -grunt, albo coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ikon79 11.01.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dzień dobry Szukam geodety w okolicach Mikołowa - możecie kogoś polecić? Mamy ze dwa namiary, ale chcemy porównać ceny tego najdroższego ksero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLGIER 12.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Poszukuję glazurnika!!!! Jeśli ktoś może polecić sprawdzonego i dokładnego w swojej pracy fachowca, będę bardzo wdzięczny za pomoc......jestem pedantem...zniosę myśl o tym że w niektórych miejscach obróbka dachowa jest krzywo położona, albo rynna spustowa "trochę" odbiega od pionu..ale niedokładnie położonych płytek nie przeżyje A korzystając z okazji:Jeśli ktoś potrzebuje styropian (grafitowy Lambda 0,31) podłogowy albo fasadowy gr. 10, 5, 3, 2 cm, to chętnie podzielę się pozostałościami (producenci: Swisspor, Neotherm).Mam też nadmiar podsufitki GAMRAT w kolorze grafitowym (listwy J, panele).Odbiór w okolicach Myszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLGIER 12.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Poszukuję glazurnika!!!! Jeśli ktoś może polecić sprawdzonego i dokładnego w swojej pracy fachowca, będę bardzo wdzięczny za pomoc......jestem pedantem...zniosę myśl o tym że w niektórych miejscach obróbka dachowa jest krzywo położona, albo rynna spustowa "trochę" odbiega od pionu..ale niedokładnie położonych płytek nie przeżyje A korzystając z okazji:Jeśli ktoś potrzebuje styropian (grafitowy Lambda 0,31) podłogowy albo fasadowy gr. 10, 5, 3, 2 cm, to chętnie podzielę się pozostałościami (producenci: Swisspor, Neotherm).Mam też nadmiar podsufitki GAMRAT w kolorze grafitowym (listwy J, panele).Odbiór w okolicach Myszkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek M 13.01.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Szukam stempli, żeby ogrodzić działkę. Ma ktoś do sprzedania? Garaż blaszak też by się przydał, więc jak ktoś kończy budowę, prosze o kontakt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 13.01.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Czy natknęliście się na jakieś ciekawe promocje na wykończeniówkę? Sanitariaty,meble, lampy, płytki, agd...Jak ktoś szuka wyposażenia łazienek, to na priv mogę wysłać info, gdzie jest całkiem ciekawa wyprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodex23 14.01.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czy natknęliście się na jakieś ciekawe promocje na wykończeniówkę? Sanitariaty,meble, lampy, płytki, agd... Jak ktoś szuka wyposażenia łazienek, to na priv mogę wysłać info, gdzie jest całkiem ciekawa wyprzedaż. proszę na priv o namiary z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 14.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czy natknęliście się na jakieś ciekawe promocje na wykończeniówkę? Sanitariaty,meble, lampy, płytki, agd... Jak ktoś szuka wyposażenia łazienek, to na priv mogę wysłać info, gdzie jest całkiem ciekawa wyprzedaż. To i ja poproszę o namiary, bo właśnie jestem w fazie wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No to ja również poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zadyma 14.01.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Czy natknęliście się na jakieś ciekawe promocje na wykończeniówkę? Sanitariaty,meble, lampy, płytki, agd... Jak ktoś szuka wyposażenia łazienek, to na priv mogę wysłać info, gdzie jest całkiem ciekawa wyprzedaż. I ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 15.01.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 http://salonoswietleniowy.pl/ tu kupowalismy lampy , ceny bardzo konkurencyjne tylko troche dlugi czas oczekiwania ale nam to nie przeszkadzalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 16.01.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 http://salonoswietleniowy.pl/ tu kupowalismy lampy , ceny bardzo konkurencyjne tylko troche dlugi czas oczekiwania ale nam to nie przeszkadzalo ceny bardzo konkurencyjne - dobre, tak dobre ze hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 16.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ceny bardzo konkurencyjne - dobre, tak dobre ze hej! Dla mnie byly konkurencyjne , placilam za lampe 269 zl a w leroy kosztowala 360 zl wiec roznica spora , to samo z lampami do kuchni i innych pomieszczen nie rozumiem po co ta ironia , nie chcesz nie kupuj szukaj dalej , ja taniej nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 16.01.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dla mnie byly konkurencyjne , placilam za lampe 269 zl a w leroy kosztowala 360 zl wiec roznica spora , to samo z lampami do kuchni i innych pomieszczen nie rozumiem po co ta ironia , nie chcesz nie kupuj szukaj dalej , ja taniej nie znalazlam Ja też odkurzacz kupiłem w sklepie internetowym o polowe taniej. Każdy wie że będzie taniej i każdy wie dlaczego jest taniej. Chciałaś się podzielić dobrym zakupem, a może chciałaś powiedzieć że jest taka strona;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 17.01.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Uprzejmie proszę o namiary na sprawdzone ekipy od tynków wenętrznych i wylewek. Myślę o ludziach znających się na rzeczy i których stawka nie powala z nóg. Proszę również o informację jakie są aktualne stawki za tynki i wylewki z materiałem czy bez. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.01.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam 'Proszę o namiary na elektryków , o dach pytałam wcześniej i ponawiamZ góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 18.01.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam MAm pytanie możece polecić jakąś solidną ekipę od solarów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts