Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

Gość Arturo72
Arturo, dzieki za odp.;) Diamanta widzialem tylko na filmikach i faktycznie efekt końcowy to sciana jak ze szkla, ciekawe jak bedzie potem z malowaniem? Mozesz powiedzieć gdzie kupowałeś tynk.

MAL-DREW Gliwce ul.Tarnogórska.

Malowanie w przyszłym miesiącu także zdam relację.

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poszukuję glazurnika!!!! Jeśli ktoś może polecić sprawdzonego i dokładnego w swojej pracy fachowca, będę bardzo wdzięczny za pomoc...

...jestem pedantem...zniosę myśl o tym że w niektórych miejscach obróbka dachowa jest krzywo położona, albo rynna spustowa "trochę" odbiega od pionu..ale niedokładnie położonych płytek nie przeżyje

A korzystając z okazji:

Jeśli ktoś potrzebuje styropian (grafitowy Lambda 0,31) podłogowy albo fasadowy gr. 10, 5, 3, 2 cm, to chętnie podzielę się pozostałościami (producenci: Swisspor, Neotherm).

Mam też nadmiar podsufitki GAMRAT w kolorze grafitowym (listwy J, panele).

Odbiór w okolicach Myszkowa.

Poszukuję glazurnika!!!! Jeśli ktoś może polecić sprawdzonego i dokładnego w swojej pracy fachowca, będę bardzo wdzięczny za pomoc...

...jestem pedantem...zniosę myśl o tym że w niektórych miejscach obróbka dachowa jest krzywo położona, albo rynna spustowa "trochę" odbiega od pionu..ale niedokładnie położonych płytek nie przeżyje

A korzystając z okazji:

Jeśli ktoś potrzebuje styropian (grafitowy Lambda 0,31) podłogowy albo fasadowy gr. 10, 5, 3, 2 cm, to chętnie podzielę się pozostałościami (producenci: Swisspor, Neotherm).

Mam też nadmiar podsufitki GAMRAT w kolorze grafitowym (listwy J, panele).

Odbiór w okolicach Myszkowa.

Czy natknęliście się na jakieś ciekawe promocje na wykończeniówkę? Sanitariaty,meble, lampy, płytki, agd...

Jak ktoś szuka wyposażenia łazienek, to na priv mogę wysłać info, gdzie jest całkiem ciekawa wyprzedaż.

proszę na priv o namiary

z góry dziękuję

Czy natknęliście się na jakieś ciekawe promocje na wykończeniówkę? Sanitariaty,meble, lampy, płytki, agd...

Jak ktoś szuka wyposażenia łazienek, to na priv mogę wysłać info, gdzie jest całkiem ciekawa wyprzedaż.

To i ja poproszę o namiary, bo właśnie jestem w fazie wykończeniówki

I ja też poproszę;)

Dla mnie byly konkurencyjne , placilam za lampe 269 zl a w leroy kosztowala 360 zl wiec roznica spora , to samo z lampami do kuchni i innych pomieszczen nie rozumiem po co ta ironia , nie chcesz nie kupuj szukaj dalej , ja taniej nie znalazlam

Ja też odkurzacz kupiłem w sklepie internetowym o polowe taniej. Każdy wie że będzie taniej i każdy wie dlaczego jest taniej. Chciałaś się podzielić dobrym zakupem, a może chciałaś powiedzieć że jest taka strona;) Pozdrawiam