Dana75 26.01.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A czy drodzy Forumowicze mogli by mi pomóc w temacie kominka? Szukam sprawdzonych namiarów w rozsądnej cenie. Budowa okolice Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A czy drodzy Forumowicze mogli by mi pomóc w temacie kominka? Szukam sprawdzonych namiarów w rozsądnej cenie. Budowa okolice Gliwic. W Stanowicach masz salon kominkowy Kratek,blisko z tym salonem związany jest Forest Natura,forumowy guru kominkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 26.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 W Stanowicach masz salon kominkowy Kratek,blisko z tym salonem związany jest Forest Natura,forumowy guru kominkowy Nie omieszkam sprawdzić - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Halymbioki 27.01.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Szukam geologa/geotechnika do zbadania gruntu na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek M 27.01.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Szukam geologa/geotechnika do zbadania gruntu na działce. Mogę polecić pana Adrzeja Soczawę z Zabrza Mikulczyc; 700 za 2 odwierty. Pan Andrzej jest doktorem geologii. tel. 602-615-765 jeździ po całym śląsku. badania w 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek M 27.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 proszę podzielcie się informacją, gdzie w ostatnim czasie kupowaliście beton? gdzie rozsądne ceny i gdzie nie kantują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 27.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 proszę podzielcie się informacją, gdzie w ostatnim czasie kupowaliście beton? gdzie rozsądne ceny i gdzie nie kantują? My braliśmy z Wojtke II Trachy, ale nie mam porównania cenowego z innymi firmami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 28.01.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czy robił ktoś ogrodzenie betonowe z pustaka łupanego? Coś takiego : http://ogrodzenia.drewbet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11%3Aogrodzenia-lupane-z-pustakow&catid=7&Itemid=3Interesują mnie firmy wykonujące tego typu ogrodzenia. Z góry dzięki za namiary godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 28.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kolega robił ogrodzenie chyba w zeszłym roku, zapytam,hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czy robił ktoś ogrodzenie betonowe z pustaka łupanego? Coś takiego : http://ogrodzenia.drewbet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11%3Aogrodzenia-lupane-z-pustakow&catid=7&Itemid=3 Interesują mnie firmy wykonujące tego typu ogrodzenia. Z góry dzięki za namiary godne polecenia. sąsiad takie ogrodzenie ma...robił to sam bo mówi,że łatwo to samemu wykonać.Firma robiła mu tylko fundament pod to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 31.01.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 sąsiad takie ogrodzenie ma...robił to sam bo mówi,że łatwo to samemu wykonać.Firma robiła mu tylko fundament pod to. A gdzie kupował materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soval 31.01.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam,dajcie jakieś namiary na solidną i sprawdzoną ekipę do wybudowania domu i dachu.Budowa przy trasie Gliwice-Rybnik Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 01.02.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Czy robił ktoś ogrodzenie betonowe z pustaka łupanego? Coś takiego : http://ogrodzenia.drewbet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11%3Aogrodzenia-lupane-z-pustakow&catid=7&Itemid=3 Interesują mnie firmy wykonujące tego typu ogrodzenia. Z góry dzięki za namiary godne polecenia. my robilismy i robil nam http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/635-15-72-877/kod-pocztowy/43-180/ trzeba ich pilnowc i zwracac uwage na wszystko ale zrobili dosc ladnie mozesz podjechac i sprawdzic jesli masz niedaleko , adres podam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 01.02.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 jesli chodzi o kominki to jak zwykle polecam Artura Ogorzelskiego , robil kilu forumowiczom . Robil nam tez parapety i obecnie blat kuchenny z granitu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 04.02.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 a czy ktoś ma deski szalunkowe do sprzedania lub namiary na dobry cenowo tartak? tak samo na stal. Budowa w Świętochłowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 05.02.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a czy ktoś ma deski szalunkowe do sprzedania lub namiary na dobry cenowo tartak? tak samo na stal. Budowa w Świętochłowicach Witaj Nie wiem czy już Ci proponowałam mam sporo desek do zbycia oraz stemple ale lokalizacja Sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 05.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Gdzie kupowaliście farby np. z tikurilli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 07.02.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Znajomi mają do rozebrania budynek gospodarczy z cegły , zainteresowanym gruzem i cegłami podaję nr telefonu 503-391-857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 08.02.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam,dajcie jakieś namiary na solidną i sprawdzoną ekipę do wybudowania domu i dachu.Budowa przy trasie Gliwice-Rybnik Pozdrawiam. Namiary wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 08.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam,dajcie jakieś namiary na solidną i sprawdzoną ekipę do wybudowania domu i dachu.Budowa przy trasie Gliwice-Rybnik Pozdrawiam. Namiary wysyłam na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts