gaga2 17.10.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Jestem jak najbardziej za spotkaniem forumowiczów, i jestem gotowa jechać do Warszawy. A WY?Pozdrawiam,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.10.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 EDZIU kochana Niniejszym oficjalnie chciałem Ci podziękować za namiar na wykonawcę kominków. Facet przywraca wiarę w ludzi... Kominek jest sliczny, sprawny, został wykonany w terminie, wszelkie nasze uwagi dotyczące sposobu wykończenia zostały zrobione bez szemrania i narzekań, a (co chyba najdziwniejsze) kosztowo okazał się... sporo mniejszy od wszystkich poprzednich fachowców widzacych potencjalne problemy wszędzie tylko nie w cenniku. .. Oj jak miło poczytać taki tekst....az sie Cieszę się, że jesteś zadowolony z poleconego przeze mnie kominkarza. U mnie ze zwględu na inne prace przygotowawcze montaż kominka będzie dopiero dokładnie za 10 dni. Żeby Cię podnieść na duchu - mój mąż w sobotę będzie rąbał drewno do kominka, z tego co poczytałam w wymianie dośw. to muszę mu współczuć, że zgotowałam mu taki los zamawiając drewno dębowe. Przed chwilą skończyłam siarczyście kląć do słuchawki / sama się zdziwiłam, ze tak mi to wychodzi/ .A rzecz dotyczyła przyłaczą energetycznego. Czy Wam też robiono projekt bez kosultacji z Wami. Szlag mnie tarfia jak widzę tę ich głuptę i opieszałość. Dziś wkroczyli na moją działkę i zaczęły się schody...zobaczymy jak to się skończy Ilona nie ma sprawy z namiarem. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 17.10.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ja już też posłałem prywatną wiadomość z namiarem. Co do elektryki, to Welcome to GZE. Miejcie świadomość w kontaktach z nimi, że tzw. klient masowy w Zakładach Energetycznych (czyli my wszyscy) to 90% odbiorców, generujacych znikomy procent przychodów (za to "dużo roboty") i w adekwatnie do tego procenta traktowani. Ale coż, monopol ma swoje prawa i przywileje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.10.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Jestem jak najbardziej za spotkaniem forumowiczów, i jestem gotowa jechać do Warszawy. A WY? Pozdrawiam, Gaga2 Też planuję pojechać, ale wszystko będzie zależało od terminu ... dołożę jednak wszelkich starań, żeby pasowało...Agnieszko pojechałabys sama czy z mężem... bo mój tak trochę się wykręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 17.10.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Hm, myślę że mój ukochany jak zwykle się wykręci... jest bardzo ostrożny w zawieraniu nowych znajomości... no i ma zawsze pretekst, żeby pilnować budowy. Pewnie stanie na tym, że ja pojadę, on teoretycznie zajmie się dziećmi, a praktycznie to podrzuci je babci a sam ruszy do pracy lub na budowę. Ja jestem zdeterminowana. gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.10.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Cieszę się, że przynajmniej Ty planujesz wyjazd , może jeszcze ktoś się zdecyduje. Im nas będzie więcej tym lepiej... w grupie zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 ...ja się też w sobie ,,determinuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ilona wysłałem maila odnośnie przyłącza wody. Dziś rano poczyniłem pierwsze przygotowania do zimy, zrobiłem porządek w szopce. Nie wiedziałem, że tam może być tyle miejsca pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 20.10.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 jamles - bardzo dziękuję wiadomość do mnie dotarła.Dzisiaj kolega mnie postraszył że w tym tygodniu ma spaść pierwszy śnieg - mam nadzieję że jego prognozy się nie sprawdzą. I wszyscy skończymy to co zaplanowaliśmy na ten rok na naszych budowach.Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuem 20.10.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Buduję w Oświęcimiu. To wprawdzie kraniec Małopolski ale na samej granicy śląskiego. Szukam na moim terenie kogoś do odkurzacza centralnego. Znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2003 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 wuem- ja mam namiary na odkurzacz w Rybniku, ale wiem, że gośćjeżdzi po całym Śląsku, więc do Ciebie chyba mógłby też zajrzeć, janarazie mam rozprowadzone rury, jednostka będzie na koniec roku.Ilona- chyba to jednak prawda, bo tutaj już chyba wszyscy schowalisię pod kołdry i czekają na zimę a u mnie jeszcze tynkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 21.10.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 U mnie też wre robota - dzisiaj mają wchodzić na dach dekarze - tylko pogoda jakas taka wredna, że ludzi szkoda...Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.10.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Buduję w Oświęcimiu. To wprawdzie kraniec Małopolski ale na samej granicy śląskiego. Szukam na moim terenie kogoś do odkurzacza centralnego. Znacie? Popatrz na ten link http://www.beam.pl/beam-dystr.php Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 21.10.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Edzia, bardzo bym prosił o namiar na wykonawcę kominków. Może spróbuję jeszcze zrobić kominek w tym roku. Będę mógł sobie pogrzać w czasie prac zimowych. W_dlugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.10.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Pozwolicie, że podam adres www wykonawcy mojego kominka.Mam ten kominek co prawda dopiero od 2 tygodni ale z firmy jestem zadowolony. Jako ciekawostkę podam, że byli to jedyni wykonawcy którzy śmieci po sobie spakowali do toreb foliowych i waider by zabrać ze sobą. http://www.kom-bud.alpha.pl/index/glowna.html Niestety, ta strona jest przeładowana fotografiami i dlatego też otwiera się mułowato.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 21.10.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Wowka! Super, szkoda tylko że nie ma na tej stronie żadnych namiarów na firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.10.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Wowka! Super, szkoda tylko że nie ma na tej stronie żadnych namiarów na firmę. Jest, jest. Wchodzisz w Menu. Otwierasz link O firmie a potem Adres Jest także link Dojazd z mapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 21.10.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 OK! Strona po prostu nie działała w Operze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.10.2003 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 U mnie stan domu dzis został zamkniety, zrobiono opaski wokół okien i wszystko wygląda tak ładnie...dom jest teraz taki prawdziwy.No i historyczna chwila, po wielkich perypetiach z GZE - wreszcie mam zamontowaną skrzynkę...huraaaaaaaa. w_dlugi wysłałam Ci na priv namiar na mojego kominkarza pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 22.10.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Proszę o RADĘ! Szukam solidnego, rzetelnego i niezbyt drogiego kafelkarza (płytkarza) - do wykończenia (kafelkami) łazienki z obudową wanny i umywalki. Bardzo proszę o namiary w miarę możliwości na okolice Bielska-Białej Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts