OLIVIA2 06.03.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam wszystkich. Możecie polecić sprawdzoną ekipę do wykonania systemu alarmowego? nam robil http://www.pkt.pl/elektro-system-chwaszcza-m/1863660/5-1/ dziala bez zarzutu , zlodzieje przetestowali do wylewek polecam firme "MIRKO" wylewki jak stol i ceny mieli przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78 06.03.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam wszystkich. Możecie polecić sprawdzoną ekipę do wykonania systemu alarmowego? Mi prąd i alarm robiła jedna firma. P. Tomek, firma detronic, nie było problemów więc mogę ich polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumanji 06.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 U nas przyszedł czas na dach. Drewno właśnie przyjechało Czy ktoś może polecić dobrego dekarza? (dom budujemy w Rudzie Śląskiej). Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 07.03.2013 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Witam Ponawiam moje pytanie jaką firmę polecacie do montażu powietrznej pompy ciepła do c.w.u., bo zastanawiam się czy brać jakąś firmę czy samemu kupić pompę np. na allegro taką i potem ją zainstalować, co doradzacie?? http://allegro.pl/hewalex-powietrzna-pompa-ciepla-pcwu-3-8h-a3-i2996590729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 07.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 U nas przyszedł czas na dach. Drewno właśnie przyjechało Czy ktoś może polecić dobrego dekarza? (dom budujemy w Rudzie Śląskiej). Będę wdzięczna za namiary. Mój dach będzie robiła ekipa która stawia mi dom... Musiałabym też jechać zobaczyć wykonanie ich pracy na inne budowy! Buduję się w Świętochłowicach tzn jutro wbijają mi łopatę w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumanji 07.03.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mój dach będzie robiła ekipa która stawia mi dom... Musiałabym też jechać zobaczyć wykonanie ich pracy na inne budowy! Buduję się w Świętochłowicach tzn jutro wbijają mi łopatę w ziemię Nasi budowlańcy też mieli dach robić ale nastąpiła zmiana planów, więc muszę poszukać kogoś od dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 07.03.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Gratuluję Kasiu. Widzę że wkońcu się doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evol1 08.03.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam Mam pytanie czy ktoś może mi polecić z okolic Dąbrowy jakiegoś architekta który zaprojektuje mi zjazd z drogi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 08.03.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Justynko już prace na działce trwają od dzisiaj - od Dnia Kobiet oj będę ten dzień pamiętała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.03.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam wszystkich. Możecie polecić sprawdzoną ekipę do wykonania systemu alarmowego? ja mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolot 08.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 SPRZEDAM STUDNIĘ WODOMIERZOWĄ http://allegro.pl/studnia-wodomierzowa-kajma-studzienka-i3055192995.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 08.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam Ponawiam moje pytanie jaką firmę polecacie do montażu powietrznej pompy ciepła do c.w.u., bo zastanawiam się czy brać jakąś firmę czy samemu kupić pompę np. na allegro taką i potem ją zainstalować, co doradzacie?? http://allegro.pl/hewalex-powietrzna-pompa-ciepla-pcwu-3-8h-a3-i2996590729.html Jak dobrze poczytać instrukcję i chwilę się zastanowić - to montaż pomy PW do cwu sprowadza się do ... wlączenia kabla do gniazdka. Z drugiej strony pozostaje prawidłowe umieszczenie czerpni i wyrzutni, może jakaś kombinacja poprzez czerpanie powietrza z garażu, co teoretycznie może spowodować że pompa będzie pracowała z jako taką sprawnością przy niższych temperaturach zewnętrznych. Osobiście wybraliśmy pompę z Wolfa - Rickenbacher ultrax hpw, ona jest już z zasobnikiem 260 L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 09.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam wszystkich, pilnie poszukuję kogoś ze zgrzewarką do rur ( woda i kanalizacja ) - do Mysłowic. Proszę o namiary jeśli ktoś ma i z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gargamelll 09.03.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Poszukuje pilnie styroduru Basf 3035CS - zabrakło mi 15 listków 5cm i 2 listków 10 cm. Okolice Górnego Śląska (Tarnowskie Góry). Jak komuś zostało to chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 09.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Sprzedam kompletną skrzynkę pod prąd budowlany. Może by razem ze słupem.tel. 607 15 43 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 09.03.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Szukam sprytnej ekipy do budowy ogrodzenia - około 12 m bieżących, w tym brama przesuwna, furtka ...tel. 607 15 43 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha7 10.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam i pozdrawiam Poszukuję sprawdzonej firmy do wykopów pod fundamenty z piwnicą w okolicy Sosnowca. Przy okazji czy ktoś jest chętny na ok. 70m3 ziemi z wykopu (niekoniecznie czysta ziemia)?Jeżeli ktoś ma jeszcze namiary na dobry (i względnie tani:)) beton w pobliżu to będę zobowiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 10.03.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 kurcze ziemia by mi się przydała ale czysta więc jak ktoś ma na zbyciu to przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meeaa 11.03.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kurcze ziemia by mi się przydała ale czysta więc jak ktoś ma na zbyciu to przygarnę A komu czysta czarna ziemia by sie nie przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 11.03.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ha ha ha Ja mam dostęp do dużych ilości ziemi ale na mazurach... brakuje mi tylko wanny aby to przewieźć... Jednak jeśli komuś zostało w zanadrzu to chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts