netspiker 20.03.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 WITAM Polecam firmę LIMBA. Łatwo ich znaleźć w wyszukiwarce, mogę również zainteresownym podać kontakt na właściciela. @ KM2YEST - podawaj kontakt tutaj, znasz ich z wykonanych dla ciebie mebli?, jaka jakość i cena? czy tylko ze słyszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM2YEST 20.03.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 @ KM2YEST - podawaj kontakt tutaj, znasz ich z wykonanych dla ciebie mebli?, jaka jakość i cena? czy tylko ze słyszenia? Dla mnie robili meble kuchenne 3 lata temu i narożne regały na książki w zeszłym roku dlatego mogę ich polecić. Jeśli chodzi o cenę to zależy od zawartości portfela można z tańszych materiałów można z najwyższej półki, ale potrafią doradzić a czasem nawet przekonać że lepiej ich posłuchać i coś tam poprzerabiać, zgodnie z ich sugestią. Jeśli jest zainteresownaie podam namiar na właściciela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 20.03.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jak bym drugi raz budował, to z silikatów. Teraz mam porotherm, niby cieplejszy, ale jak się da styropian to nie ma znaczenia, a jest dziurawy i łamliwy. Dośrodka dałem silikaty i jestem zadowolony. a jakieś konkretne złe doświadczenia? Może polecicie firmę - skład budowlany z dobrymi cenami jeśli chodzi o porotherm i blok komórkowy? Szukam też dobrej firmy zajmującej się sprzedażą kominów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 21.03.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam,Poszukuję firmy robiącej solidnie kuchnie, meble na wymiar. I ekipę remontową, (kafelki, gładzie, układanie deski barlineckiej, malowanie, tapetowanie). Chodzi o Siemianowice Śląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 21.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a jakieś konkretne złe doświadczenia? Może polecicie firmę - skład budowlany z dobrymi cenami jeśli chodzi o porotherm i blok komórkowy? Szukam też dobrej firmy zajmującej się sprzedażą kominów! Ja kupowałam większość materiałów w Sewerze a Porotherm w Hadex - Oddział w Katowicach. Roześlij zestawienie materiałów po hurtowniach do wyceny. Ja tak zrobiłam i kupowałam poszczególne materiały gdzie taniej najczęściej w Sewerze, negocjuj ceny najczęściej mają jeszcze z czego spuścić tylko trza się z nimi dogadywać jak im będzie zależało na utrzymaniu klienta to dadzą dobre rabaty. Podeślę Ci numer do przedstawiciela z Sewery Sosnowiec- jeśli chcesz ja z nim większość dogadywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paco16 21.03.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 możecie polecic kogoś do kostki brukowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 25.03.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Pilnie szukam niedrogiego dekarza do wymiany obróbek wokół kominów na dachu płaskim. Robota w Tychach na terenach przemysłowych.Krzysztof - 607 15 43 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 25.03.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Pilnie szukam niedrogiego dekarza do wymiany obróbek wokół kominów na dachu płaskim. Robota w Tychach na terenach przemysłowych. Krzysztof - 607 15 43 43 Wyslalam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrasshopperXTR 27.03.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Kupię używaną erbetkę. Proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 28.03.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja kupowałam większość materiałów w Sewerze a Porotherm w Hadex - Oddział w Katowicach. Roześlij zestawienie materiałów po hurtowniach do wyceny. Ja tak zrobiłam i kupowałam poszczególne materiały gdzie taniej najczęściej w Sewerze, negocjuj ceny najczęściej mają jeszcze z czego spuścić tylko trza się z nimi dogadywać jak im będzie zależało na utrzymaniu klienta to dadzą dobre rabaty. Podeślę Ci numer do przedstawiciela z Sewery Sosnowiec- jeśli chcesz ja z nim większość dogadywałam. Kurcze wujek w sewerze pracuje ale jako ochroniarz od 14 lat hmmm zupełnie mi z głowy wyleciała... musiałabym podpytać czy ma jakieś dojścia i może coś uszczypnąć cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ikon79 28.03.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam Mam pytanie czy ktoś może mi polecić z okolic Dąbrowy jakiegoś architekta który zaprojektuje mi zjazd z drogi?? Mam namiar na człowieka z Katowic. Robi nam projekt zjazdu + plan organizacji ruchu. Namiar mogę wysłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.03.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Chnet uciecha byndzie Zmartwychwstanie przyjdzie idymy na swiyncone, bier koszyk, pakuj jajca i wyndzone wusztem bydzie woniać wszyndzie a kapelon godac byndzie : wszyscy niech sie radujom Alleluja wyśpiewujom niech w te swiynta klara świyci kożdy karlus kibel wody chyci lejom chopcy, piszczą frelki niych tyż rajwach byndzie wielki http://images.photo.bikestats.eu/zdjecie,600,91933,20100404,koszyczek-wielkanocny.jpg tukej możesz se poczytać i cóś szrajbnońć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk28 04.04.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 witam,przestrzegam wszystkich potencjalnych Inwestorów przed firmą Nowy Dom z Katowic , która budowała dom mojej siostrze w Mysłowicach. czuję się troche winny bo ja ją namówiłem do budowy z prefabrykatów ale nie podrób jakimi handlował przez 3 lata Nowy Dom , teraz budynek się sypię, pojawiły się pęknięcia a firma zmieniła dostawcę ścian i 50 letnia gwarancję moja siostra może sobie powiesić na swojej popękanej ścianie a właściciel firmy pan DAmian G. który przez 3 lata twierdził że system Praefa jest beznadziejnie drogi i niespółmierny jakością do ceny a teraz proszę - sam to sprzedaję jak mu dostawca podróbek splajtował ! przestrzegam przed oszustami potencjalnych Inwestorów! Skoro przez 3 lata oszukali tylu ludzi to oszustwo jest wpisane w ich KRS !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk28 04.04.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 witam,przestrzegam wszystkich potencjalnych Inwestorów przed firmą Nowy Dom z Katowic , która budowała dom mojej siostrze w Mysłowicach. czuję się troche winny bo ja ją namówiłem do budowy z prefabrykatów ale nie podrób jakimi handlował przez 3 lata Nowy Dom , teraz budynek się sypię, pojawiły się pęknięcia a firma zmieniła dostawcę ścian i 50 letnia gwarancję moja siostra może sobie powiesić na swojej popękanej ścianie a właściciel firmy pan DAmian G. który przez 3 lata twierdził że system Praefa jest beznadziejnie drogi i niespółmierny jakością do ceny a teraz proszę - sam to sprzedaję jak mu dostawca podróbek splajtował ! przestrzegam przed oszustami potencjalnych Inwestorów! Skoro przez 3 lata oszukali tylu ludzi to oszustwo jest wpisane w ich KRS !!! A FAKT ŻE FIRMA , KTÓRA OSZUKAŁA TYLU INWESTORÓW TERAZ SPRZEDAJE PRAEFĘ ŚWIADCZY TYLKO BARDZO ŹLE O PRAEFIE !a wiem że firma PRAEFA walczyła z KROSBUDEM I NOWYM DOMEM - sprawa podobno była w sądzie a teraz proszę ! KRYZYS CHYBA POWODUJE ŻE SZANUJĄCE SIĘ FIRMY SCHODZĄ NA PSY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francuz2 06.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Szukam dobrego i jednocześnie niedrogiego parkieciarza do ułożenia/przyklejenia 50m2 deski drewnianej przy użyciu dobrej jakości chemii. Budowa w Katowicach-Piotrowicach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 06.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Szukam ekipy do schodów z okolic Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 08.04.2013 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam Jakie obecnie ceny za polożenie tynku obowiązują. Mamy zamiar kłaść Knauf Diamnont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbrozynski 08.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam Szukam fachowca do ogrzewania podłogowego, czy możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TWR 08.04.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam Poszukuję dobrego i nie drogiego architekta do adaptacji projektu typowego w Katowicach.Z góry dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 08.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam Szukam fachowca do ogrzewania podłogowego, czy możecie kogoś polecić ? Na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts