Ladybird76 01.07.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Sprzedam ceownik 260 , leży jeszcze w firmie w której został zakupiony tak więc może z transportem będzie możliwa jego dostawa lub za jakąś niewielką opłatą( 1m ceownika = 37,9kg/m x 12m = 454,8 kg ) Sprzedam ok 130 sztuk ( 134 bodajże ) długie na 2,9 w tym kilka sztuk 2,5 bo niestety takie dojechały ale ekipa postawiła je bloczkami betonowymi - odbiór osobisty Świętochłowice Posiadam również bloczki fundamentowe do sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiloss 01.07.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam,proszę o informacje gdzie można tanio kupić POROTHERM 25 P+W, stal zbrojeniową, bloczki betonowe. Jakie składy budowlane polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumanji 01.07.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam, proszę o informacje gdzie można tanio kupić POROTHERM 25 P+W, stal zbrojeniową, bloczki betonowe. Jakie składy budowlane polecacie? Ja kupowałam część rzeczy min pustaki Porothermu w Kenpolu w Świętochłowicach, bloczki fundamentowe poszukałam na Allegro (przyjechały z Będzina), dachówkę chyba będę brała z SagaPolu z Mikołowa bo cenę dają dużo lepszą niż Kenpol, stal przyjechała z Panewnik-a z Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 01.07.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Moja stal przyjechała z Katowic - mieli tam najlepszą cenę a za drugim razem z gliwic... Katowice - Panewniki najdrożej. Porotherm Świętochłowice najtaniej... Bloczki mogę odsprzedać bo dość dużo mi zostało... Dachówkę Koramic allegra 9 też Kenpol... Okna dachowe jutro zamawiam w Kenpolu... i wszelkie drobiazgi mam z Kenpolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 01.07.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam, proszę o informacje gdzie można tanio kupić POROTHERM 25 P+W, stal zbrojeniową, bloczki betonowe. Jakie składy budowlane polecacie? Stal Katowice - najlepsza cena: Pro-Stal dobieraliśmy również w Gliwicach na terenie Bumar Łabędy ale tylko żebrowana - nie mieli gładkiej. Po bloczki fundamentowe lub stemple zapraszam do mnie bo ceownik już się sprzedał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 02.07.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Oddam gruz budowlany do utwardzenia terenu - składniki: pustaki, cegły, resztki betonu, połamane dachówki ceramiczne, pozostałości tynków gipsowych. Odbiór Sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 04.07.2013 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wszystkim poszukujacym ekipy tynkarskiej gorąco polecam firmę, która jakieś dwa tygodnie temu zakończyła prace u mnie. Trzech młodych chłopaków solidnie wykonujących swoją pracę, przy tym porównując z innymi niedrogo. Solidność sprawdził kierownik budowy a jemu raczej cieżko od razu w gust trafić i jak sie wyraził "może dwie ekipy tak poprawnie wykonujące tynki mu się przytrafiły ale te zawsze wiedziały, że kierownik ich sprawdzi". Ci Panowie nie spodziewali się kontroli a jednak egzamin zdali Ja zresztą też namiary na nich dostałam z polecenia ich na FM. Namiary mogę podesłać zainteesowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 04.07.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 widzę że poleceni przeze mnie tynkarze się sprawdzili , cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 04.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wszystkim poszukujacym ekipy tynkarskiej gorąco polecam firmę, która jakieś dwa tygodnie temu zakończyła prace u mnie. Trzech młodych chłopaków solidnie wykonujących swoją pracę, przy tym porównując z innymi niedrogo. Solidność sprawdził kierownik budowy a jemu raczej cieżko od razu w gust trafić i jak sie wyraził "może dwie ekipy tak poprawnie wykonujące tynki mu się przytrafiły ale te zawsze wiedziały, że kierownik ich sprawdzi". Ci Panowie nie spodziewali się kontroli a jednak egzamin zdali Ja zresztą też namiary na nich dostałam z polecenia ich na FM. Namiary mogę podesłać zainteesowanym. podeslij prosze namiary i czy to tynki wewnetrzne czy zewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 05.07.2013 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 widzę że poleceni przeze mnie tynkarze się sprawdzili , cieszę się Tak fatycznie się sprawdzili. Dzięki wielkie za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 05.07.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 poszukiwania moje ostatnio były dość żmudne w temacie TYNKU tzn MARMULITY na kominy... niestety w wielu składach musiałam dość długo czekać nawet di tygodnia aż przypadkiem dostałam namiary na firmę MATIMAR tel. 32 286 99 61( kierunek Siemianowice ) gdzie suuuper dziewczyny pomogły w doborze oraz w ilości a potrzebnej na daną powierzchnię do tego namieszały mi w takich proporcjach jaki chciałam w 10 minut ( biorą kolorystykę z gotowego wzornika i na jego podstawie na życzenie klienta mieszają taki kolor jaki by się chciało uzyskać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 05.07.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Wszystkim poszukujacym ekipy tynkarskiej gorąco polecam firmę, która jakieś dwa tygodnie temu zakończyła prace u mnie. Namiary mogę podesłać zainteesowanym. KLASYKA - proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 07.07.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam, proszę o informacje gdzie można tanio kupić POROTHERM 25 P+W, stal zbrojeniową, bloczki betonowe. Jakie składy budowlane polecacie? Witam, dobra cena na porotherm jest w Dekorgipsie w Dąbrowie Gór.-Strzemieszyce, równie dobra cena jest w Liroy Merlin, tylko należy pamiętać że nie każda cegielnia wypuszcza pustaki Porotherm w tej samej klasie. Warto popytać skąd mają na składzie, bo potem na budowie są niespodzianki typu koślawe ściany. Stal żebrowaną, gładką i drut wiązałkowy - hurtownia stali Bobrek w Dąbrowie Górniczej - o wiele taniej niż w Panewnikach. Dachówki też Dekorgips, który prowadzi wszystkie firmy dachówkowe ale też pytaj w Sewerze np. Katowice też mają bardzo dobre ceny na materiały budowlane - również dachówki, których mają dużą wystawkę, z tym że prowadzą tylko 3 firmy: Roben, Wienerberger i Creaton. Ceny wszędzie trzeba negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 07.07.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam, proszę o informacje gdzie można tanio kupić POROTHERM 25 P+W, stal zbrojeniową, bloczki betonowe. Jakie składy budowlane polecacie? Witam, dobra cena na porotherm jest w Dekorgipsie w Dąbrowie Gór.-Strzemieszyce, równie dobra cena jest w Liroy Merlin, tylko należy pamiętać że nie każda cegielnia wypuszcza pustaki Porotherm w tej samej klasie. Warto popytać skąd mają na składzie, bo potem na budowie są niespodzianki typu koślawe ściany. Stal żebrowaną, gładką i drut wiązałkowy - hurtownia stali Bobrek w Dąbrowie Górniczej - o wiele taniej niż w Panewnikach. Dachówki też Dekorgips, który prowadzi wszystkie firmy dachówkowe ale też pytaj w Sewerze np. Katowice też mają bardzo dobre ceny na materiały budowlane - również dachówki, których mają dużą wystawkę, z tym że prowadzą tylko 3 firmy: Roben, Wienerberger i Creaton. Ceny wszędzie trzeba negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 07.07.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Zawiesił mi się komp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 08.07.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam forumowiczów, jak ten czas szybko płynie:-) Obecnie poszukuję stolarza do wykonania schodów. Będę bardzo wdzięczny za namiary. Ze swojej strony mogę polecić tzw. ,,złotą rączkę". Łazienka, kuchnia i sufity podwieszane wykonane wręcz z precyzją aptekarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 08.07.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 hej, do sprzedania stęple po budowie ok. 100-120 sztukKlienkier Roben Kolor Portland Antracyt (grafit/czarny) - pełna cegła -ok. 150szt4 worki zaprawy do klinkieru Kreisel grafit Budowa - Dobieszowice k/Piekar sląskich Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 08.07.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam forumowiczów, jak ten czas szybko płynie:-) Ze swojej strony mogę polecić tzw. ,,złotą rączkę". Łazienka, kuchnia i sufity podwieszane wykonane wręcz z precyzją aptekarską Ja poproszę namiary na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 08.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Poszukuję brukarza,na już Oczywiście w rozsądnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 09.07.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witam Czy ktoś może mi powiedzieć jaka moc prądu jest wystarczająca dla domu ok 130 mkw w którym będzie kuchenka indukcyjna. Nikt nie potrafił mi doradzić więc zawnioskowałam o 12 kW i teraz ktoś mi zasugerował że to może być za mało i może wybijać mi bezpieczniki. Tak to jest jak kobita buduje dom i sama podejmować musu szybko pewne decyzje Prosze o opinie w rym temacie. Czy pozostać przy tej mocy czy zawnioskować o jej zwiększenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts