renata2005tychy 23.07.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Witam. Szukam firmę która wykona podłączenie wody do domu. Możecie kogoś polecić? Jaki koszt jest takiego podłączenia ?- tak w przybliżeniu oczywiście Szukam też firmy wykonujące C.O. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jumanji 24.07.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Poszukuję budowlańców, do wybudowania garażu dwustanowiskowego.Budowa w Rudzie Śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 28.07.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Desmond - przy nastepnej próbie reklamy konto zostanie usunięte. Pozdrawiam, DPS. dobre sobie REKLAMY!!!!! mam konto desmont1 i na forum jestem od ponad 2 lat ale hasło do maila mi sie zapomniało i mam nowe konto a jesli forum nie po to jest by sie dzielic opiniami i doswiadczeniami to po co??? polecam bo w gaszczu firm jest niewiele ktore mozna polecic.widze ze wiele sie zmienia na muratorze i to na gorsze a brak forumowiczy mowi sam za siebie!!!!!! na forum tarnowskich gor gdy budowałem wiele sie kontaktów wymieniało i nie było problemu ale ktos z DPS chyba jest nadgorliwy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 28.07.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 niedługo bedziecie pobierac oplaty odtych ktorym material został i chca go oddac za rozsadne pieniadze lub ich karac !!!ABSURDY DROGI MURATORZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 02.08.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 witamodsprzedam walec ogrodowy FISKARS - dobry solidny cieżki i tanio.firmy nie trzeba reklamowac a stan bdb wiecej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punho 02.08.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Witam,Kogo polecicie do montażu okien w okolicy Gliwic, Zabrza?Mam już sporo wycen od firm które udało mi się wygooglować, rozrzut cenowy jest spory, a każdy handlowiec daje rękę, że jego produkt jest najlepszy. Wiem też że nawet najlepsze okno można zepsuć przez niefachowy montaż, dlatego zmieniam strategie poszukiwań i chciałbym znaleźć najpierw pewną ekipę i kupić okna od tej ekipy razem z montażem. Jeżeli drodzy forumowicze znacie dobre ekipy, którym nie są obce takie pojęcia jak ciepły montaż to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 02.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Oknoplast w Rudzie Śląskiej i Pani Anna Żytowiecka z nią porozmawiaj... bardzo kompetentna osoba wśród wielu z jakimi miałam okazję rozmawiać a ekipa do montażu stała i pewna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 04.08.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam, Kogo polecicie do montażu okien w okolicy Gliwic, Zabrza? Mam już sporo wycen od firm które udało mi się wygooglować, rozrzut cenowy jest spory, a każdy handlowiec daje rękę, że jego produkt jest najlepszy. Wiem też że nawet najlepsze okno można zepsuć przez niefachowy montaż, dlatego zmieniam strategie poszukiwań i chciałbym znaleźć najpierw pewną ekipę i kupić okna od tej ekipy razem z montażem. Jeżeli drodzy forumowicze znacie dobre ekipy, którym nie są obce takie pojęcia jak ciepły montaż to proszę o namiary Ja mam okna z okno-dec [email protected]. Pan Aleksander G. Ceny dość przystępne i ogólnie jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 05.08.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 polecam norma 2000 tel dam na priv do dyrektora handlowego.mam ich okna i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 11.08.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Szukam na już murarza do dokończenia że tak powiem. Pozostały do wymurowania szczyty , dwa kominy i ścianki dzialowe. Kogo możecie mi polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punho 14.08.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 polecam norma 2000 tel dam na priv do dyrektora handlowego.mam ich okna i jest ok Dzięki Byłem z normie w Gliwicach, miałem wrażenie że handlowcy żyją w jakimś innym świecie, niezrozumiałym dla mnie:) A w oknoplaście to uważam że cena jest za wysoka nawet jak za dobry produkt. A czy ktoś użytkuje okna Petecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaman 14.08.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Odkupię drzwi tymczasowe. Metalowe lub drewniane - nieważne - byle sensowne PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 15.08.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Po ociepleniu poddasza chętnie pozbędziemy się promocyjnie wełny skalnej Rockwool - grubość 15 cm Toprock - 3 sztuki każda po 3,5m2 (1mx3,5m) oraz grubość 10 cm Superock - 10 sztuk każda po 3,5m2 (płyty 0,5mx1m). Współczynnik przewodzenia ciepła to 0,035. Wełna do odbioru w Mysłowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 16.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Mam do sprzedania deski szalunkowe w ilośći ok. 3,5m3. Odbiór w Żorach. Wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punho 18.08.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Kupię drzwi tymczasowe,100 i 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 19.08.2013 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Poszukuję na wrzesień wylewkarzy. Jeśli ktoś może polecić kogoś dokładnego i po rozsądnej cenie bardzo proszę o namiary. Wogóle jakie ceny obowiązują z i bez materiału? Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SALO 20.08.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Sprzedam ok. cztery palety po 72 szt. pustaków LEIERA 25P+W cena za szt. 3zł oraz około 130 szt. stempli ciętych na 2,7m za całość 300 zł. Odbiór w Rudzie Śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artros 20.08.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 witam skad braliscie bloczek fundamentowy ??ceny w sumie wszedzie zblizone ale kto jest wart polecenia ??aha i namiary na dobre ekipy chetnie przyjme - poki co mam stopę fundamentową ale obecna ekipa ciagle cos sobie doliczapzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 21.08.2013 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 witam skad braliscie bloczek fundamentowy ?? ceny w sumie wszedzie zblizone ale kto jest wart polecenia ?? aha i namiary na dobre ekipy chetnie przyjme - poki co mam stopę fundamentową ale obecna ekipa ciagle cos sobie dolicza pzdr Mam do odsprzedania 7 palet bloczków fundamentowych bardzo dobrej jakości i myślę po dobrej cenie 3 zł/ szt. Bloczki mozna też nabyć w Bedzinie tam takie produkują w firmie Mastmax ale jakościowo nie polecam. W razie zainteresowania odbiór Sosnowiec. Namiary na ekipę też mogę podesłać tyle że jak widać z wyliczeniami materiału różnie u nich było przeważnie spore nadwyżki. Wykonanie ok cena też w normie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 24.08.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 witam wszystkich polecam elektrykow pawla i adama chlopy robia solidnie dosyc fajne ceny i przykladaja sie do roboty a przy tym nie ma z nimi problemów co jest rzdkoscia na budowietel do nich 509743756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts