stibdom 26.10.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 hi, Sprzedam okolo 20 worków tynku do wewnątrz - nida - tynk cementowo-wapienny super lekki.tel. 601885286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neumann55 28.10.2013 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witam, Szukam wykonawcy do zrobienia tarasu drewnianego i wiaty dla samochodów. Możecie polecić kogoś sprawdzonego? Pozdrawiam Witam Polecam stolarza z Miedar . Robi drzwi ,schody i co potrzebne jest do wykończenia domu. Tel. Daniel 606-960-106 i Grzegorz 692-579-469. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarlet 28.10.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witam. Możecie polecić firmę sprzedającą dobry miał węglowy ? Śląsk i Zagłębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gargamelll 28.10.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Sprzedam stal fi10 i f12. W sumie prawie 700 kg - 43 pręty fi10 i 27 prętów fi12. Cena - do negocjacji ale będzie sporo lepsza o tej ze składów 600 245 310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stahus 29.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Szukam geodety do sporządzania mapek dla celów projektowych z okolic Katowic.Dostałem ofertę 2000zł za mapki + 700zł za aktualizacje mediów. I teraz nie wiem czy to dużo bo nie mam jeszcze porównania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 29.10.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Szukam geodety do sporządzania mapek dla celów projektowych.......aktualizacje mediów. I teraz nie wiem czy to dużo bo nie mam jeszcze porównania. Pozdrawiam Polecam Pana Adama, robił u mnie wszystko od początku i bardzo jestem zadowolony. namiary na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klasyka 30.10.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Polecam Pana Adama, robił u mnie wszystko od początku i bardzo jestem zadowolony. namiary na priv! Według mnie dużo w ubiegłym roku za mapkę do celów projektowych na gotowo płaciłam 600zł. Namiary podeślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IvanKruk 05.11.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam, Szukam wykonawcy do zrobienia tarasu drewnianego i wiaty dla samochodów. Możecie polecić kogoś sprawdzonego? Pozdrawiam Witam, Do niedawna sam robiłem takie rzeczy. Teraz (firma w zawieszeniu) raczej dorywczo. Jeżeli wykonanie w zachodniej części Górnego Śląska i w terminie wiosna 2014, to proszę o kontakt. Mogę się pochwalić sporą ilością obiektów referencyjnych w okolicy. Pozdrawiam tel. 784 710 873 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 07.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witam, Dawno tu nie zaglądałam, Mam do sprzedania cegły rozbiórkowe 50gr/szt są na palecie przygotowane do odbioru - kupiliśmy bo mąż koniecznie z nich chciał robić ogrodzenie - koncepcja się zmieniła (ogrodzenia) i teraz mamy ich dość trochę do sprzedania. Może się komuś marzy ściana z cegły rozbiórkowej (my takową posiadamy) albo wędzarnik na to są w sam raz. Pewnie i wiele innych zastosowań się znajdzie.Po zakończonym etapie budowy - mamy wiele a to wiele przemyśleń - cały czas jesteśmy na etapie reklamacji. Ale muszę przyznać że jedna ekpia wogóle nas nie zawiodła - i to byli ogrodnicy. Zatem jeżeli ktoś nie ma czasu żeby ogarnąć teren wokół domu, przygotować rabatki założyć trawnik, itp jak to było w naszym przypadku serdecznie polecam - Pan Jakub 604709062. Moim celem nie jest absolutnie robienie reklamy ale jak człowiek przechodzi przez kolejne etapy budowy to niestety wychodzą błędy innych ekip, gorzej jak z tym nie możemy już nic zrobić. Na przykład przy zakładaniu drzwi i innych elementów zabudowanych okazuje się że ściany nie są idealnie proste. A ty człowieku potem wiecznie wysłuchujesz żali kolejnych ekip, i tak w nieskończoność. I jeszcze jestem mega zadowolona z Pany który tworzył nam na ścianach obrazy - u nas brzozy kuchnia oraz krople wody salon - aerografem. Też gorąco polecam, nie dość że pięknie (przynajmniej ja nie żałuje) to słowny, odbiera telefony (co często jest niesamowitym problemem - ja dzwoniłam do brukarza 3 tyg. bez odpowiedzi, odebrania tel, itp), doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 07.11.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Myslałam, ze tylko my mamy problem z ekipami. Niestety żadnej niei możemy polecic a dekarz Czarny z Małopolski to już przechodzi samego siebie. Prosty dwuspadowy dach z płaskim zadaszeniem nad garazem i 7 raz ma przyjechac do poprawek. Szlak trafia.....czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punho 07.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Sprzedam ok 120 stempli, 22 całe płyty OSB użyte do zalewania stropu. Zostało mi też kilka metrów drzewa szalunkowego, myślę że część jeszcze nadaje się do wykorzystania. Odbiór w Knurowie. Tel 502994891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.11.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 22 całe płyty OSB użyte do zalewania stropu. Jaka grubość płyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmont 18.11.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 witam wszystkich polecam elektrykow pawla i adama chlopy robia solidnie dosyc fajne ceny i przykladaja sie do roboty a przy tym nie ma z nimi problemów co jest rzdkoscia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niron 19.11.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam, Pozostało mi po robienie elewacji 16 paczek styropianu Paneltech Fasada Super - grubość 20 cm.http://www.paneltech.pl/styropian_eps_038_fasada_super.php Do tego kilka kartonów kołków i listwy startowe 20 cm.Oddam w dobrej cenie - odbiór w Mysłowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soval 24.11.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Sprzedam 160 sztuk stempli budowlanych po jednej budowie o długości 260-280cm.Cena za całość 300zł.Odbiór w Nieborowicach k/Gliwic.SPRZEDANE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiamo 25.11.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Witam,Szukam sprawdzonej ekipy do ocieplenia dachu i zabudowy poddasza.Lokalizacja Orzesze . PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Antkowa 05.12.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Witam. Szukam architekta i trochę " na wyrost " kierownika budowy- planowana budowa na wiosnę, okolice Psar. I proszę o informację dla laika - z jakim wyprzedzeniem zamawialiście materiały na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 08.12.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 HeyaMam po budowie wjazdu do oddania za free 8 krawężników drogowych. Jesli ktoś chętny to są w Sosnowcu na ulicy Tabelnej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKK 08.12.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 HeyaMam po budowie wjazdu do oddania za free 8 krawężników drogowych. Jesli ktoś chętny to są w Sosnowcu na ulicy Tabelnej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 24.12.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dobrzy ludzie. Podrzućcie proszę jakichś namiarów na kogoś, kto nie spierniczy płytek na podłogówce, a i łazience da radę... No i nie dobije mnie finansowo Robert-502163085. Do najtańszych jednak nie należy, ale jak to bywa-albo dobrze, albo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts