Ladybird76 29.12.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Witam. Poszukuje ekipę lub fachowca od kominka, który nie schrzani roboty... poszukuje również dobrego stolarza do schodów. Obecnie mogę polecić ekipe od co cwu oraz od odkurzacza centralnego i tynkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja3m 05.01.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam .Ja dopiero zaczynam moją przygodę z budowaniem . Poszukuję sprawdzoną ekipę budowlaną i kier budowy. Byłabym wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 05.01.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Mogę polecić ci mojego gorala. Nie miałam z nim żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 06.01.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 poszukuje również dobrego stolarza do schodów. Też będę wdzięczny za taki kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 06.01.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Sprzedam pozostałości po budowie - IZOHAN Izobud WM 2K PLUS , 20 kg - 2sztuki http://www.izohan.pl/pl_,oferta_izoh...BUD_WM_2K_PLUS data produkcji maj/ czerwiec 2013-preparat dwuskładnikowy zawiera kuleczki polistyrenu które regulują grubość nakładania warstwy , nakłada się pacą .Koszt np. w icmarket 166,69zł http://www.icmarket.pl/izohan-izobud-plus-p-20192.html Super okazja po 89 zł za opakowanie( bo mi zawadza w piwnicy:))Odbiór RYBNIK lub okolice Pawłowic mail:anna1020 ( małpa) onet.pl ------------------------------------------------Oraz z odbiorem w okolicach Pawłowic: -Słup do zawieszenia rozdzielnicy budowlanej ok 6 mb z hakami do przywieszenia kabla koszt 48zł -SILIKATY z Grupy silikaty -N24 - około 50 szt po 1, 90 zł za sztukę -N12- około 100-120 sztuk po 1,5 zł za sztukę -1/2 NP połówkowe - 25 sztuk po 1,5 zł za sztukę -DESKI luzem i pozbijane w blaty ( do szalowania np. wieńca,ławy ) długie i krótkie - Wszystkie za pół ceny ( około 2 m3,więcej będzie wiosną ) anna1020( tu małpa ) onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 08.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Może ktoś polecić ekipę od termowizji? Ale taką sensowną, nie tylko zdjęcie i baw się sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annyonne 09.01.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witam, poszukuję osoby do wykonania projektu instalacji gazowej od przyłącza do budynku + sam budynek. W dniu dzisiejszym zostało wykonane przyłącze i czas ruszyć dalej z pracami. Nie ukrywam, że zależy mi na czasie oraz na kompleksowym załatwieniu sprawy. Wskazana przyzwoita cena Lokalizacja Mikołów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annyonne 09.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A może macie namiary na sprawdzone źródło ziemi? Musimy nawieść przynajmniej z jedną wywrotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KATANT 11.01.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Witajcie Poszukuję namiarów na kładących lacobel z Rybnika i okolic. Wiadomo - solidnie i żeby budżetu nadszarpniętego kuchenną rewolucją nie zrujnowali do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziol77 20.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witam, budował ktoś albo ma jakieś namiary na sprawdzona firmę stawiającą dom SZKIELETOWY. Firm jest sporo ceny różne a wykonanie takiego domu to podstawa. Namiar można podesła na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stahus 21.01.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam.Poszukuję inspektora nadzoru budowlanego na kwiecień. Z innej beczki:) wypełniał ktoś nowy "Wniosek pozwolenia na budowę?" ... w tej chwili, mimo podparcia się ustawą o budownictwie, niebardzo jestem pewien, czy któryś z dokumentów jest wymagany czy nie - masakra jakaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 21.01.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam. Poszukuję inspektora nadzoru budowlanego Zależy skąd jesteś. Mogę polecić swojego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 22.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Szukam wykonawcy do zrobienia tarasu drewnianego i wiaty garażowej.Jestem zainteresowany tylko fachowcami od takich konstrukcji - dobry stolarz lub ciesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artros 28.01.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 witam, poszukuje sprawdzonego Cieśli oraz wykonawcy do dachujakie mieliscie stawki za m2 dachowki ceramicznej ?a takze firm ktore oferuja okna godne polecenia wraz z wstawienie Macie kogos godnego polecenia ?? przy okazji sprzedam okolo 150 stempli po jednej (mojej budowie) 3m oraz prawdopodobnie 100 szt 2,75 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 03.02.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Sprzedam rozdzielnice budowlaną w pełni wyposażoną. Okolice Żor. Tel. 605228605 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 03.02.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Szukam namiaru na dobre ( sprawdzone) studio kuchenne najlepiej okolice Mysłowic, Jaworzna, Katowic, Tychów, Oświęcimia, Sosnowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucas34 07.02.2014 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam,Poleci ktoś sprawdzony tartak? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 07.02.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Studio kuchenne z Chorzowa mogę polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 07.02.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam, Poleci ktoś sprawdzony tartak? Z góry dziękuję za pomoc. Drewtrak z Mysłowic. Dwa lata temu mieli najlepsze ceny a jakość pociętej tarcicy nie gorsza niż gdzie indziej, tzn. znalazły sie zwichrowane krokwie, ale drewno zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annyonne 11.02.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Poszukuję sprawdzonego stolarza meblowego o przyzwoitych cenach, bo po otrzymaniu wyceny od poleconej mi osoby mało na zawał nie zeszłam Aha okolice Katowic, Mikołowa, Tychów i ościenne miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts