emiloss 19.05.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Musisz chyba usunąć jakieś wiadomości, bo przy wysyłaniu priv do Ciebie pojawia mi się komunikat: "Ladybird76 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space." Napisz jaki to rozmiar bednarki i jaka kwota Cię interesuje, czy chcesz sprzedać całość czy ewentualnie ok. 10mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 19.05.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Już uporządkowana skrzynka... pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 19.05.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jutro ja zmierze i napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artastral 21.05.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam.stoję przed wyborem rodzaju ogrzewania. Czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzoną ekipę od ogrzewania? Lokalizacja Dąbrowa Górnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 21.05.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Firma Instalex Pan Marek Kołodziejczyk znajdziesz na internecie. Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woocash.c 23.05.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 witam szukam wykonawcy sufitow i scianek GK na stelazu - ok 300m2...plus drobne roboty budowlane - budowa Katowice Podlesie - termin polowa lipca kontakr na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 25.05.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam. ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRafał 27.05.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Wczoraj zakupiłem farbę do pomalowania uciętych dachówek ceramicznych - Śnieżka Fasada, kolor antracyt (RAL 7021) - całe 2,7 litra (minumum z mieszalnika). Jak wiadomo do pomalowania potrzebne jest tyle co nic . Gdyby ktoś nie chciał płacić stówy za puszkę jak ja, mogę odlać do słoiczków 0,5litra za 25zł. Odbiór Mikołów/Ruda Śląska. Jestem też codziennie w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annyonne 29.05.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witam ponownie Tym razem poszukuję sprawdzonej firmy/osoby do założenia trawnika. Najlepiej rozsądnej cenowo lokalizacja Mikołów. W grę wchodzi także wykonanie nawodnienia (zraszacze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adams3plus 29.05.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witajcie,kto może polecić sprawdzonego Kierownika budowy, w lipcu mamy robić płytę fundamentową na terenie nasypowym (doświadczony, chyba dobrze jak będzie 50+). Potem domek konstrukcji drewnianej. Pozdrawiam z Bytomia. może tak będzie najprościej: adam.asz(at)interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adams3plus 01.06.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Witajcie ponownie, Jak to jest w ogóle z tymi kierownikami, czy oni praktycznie spełniają jakąś pożyteczną rolę dla nas na budowie? Czy tylko prowadzą książkę. Czy jest jeden na całość, czy może do fundamentu jest jeden, a np. do dachu jest inny? pozdrawiam Was wszystkichAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talingua 02.06.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Czy korzystał ktoś usług firmy Morit (pan Damian) z Piekar/Imielina (producent ogrodzenia) i jakie macie doświadczenia? http://www.twojabrama.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 02.06.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Gdzie w okolicach Gliwic można najtaniej kupić stal zbrojeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 02.06.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Gliwice Łabędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 02.06.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Dzięki. Masz na myśli hutę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 02.06.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punho 04.06.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam,mam do sprzedania po budowie- garaż metalowy 2x2.10x3m. Ma wyłamaną jedną tulejkę z zawiasu. Cena 300zł.- drzwi zewnętrzne - służyły jako tymczasowe w czasie budowy 200zł.Zdjęcia prześlę na maila. Odbiór w Knurowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 04.06.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam.Mam do sprzedania bidet oraz miskę WC wraz z deską Cersanit Olimpia (wszystko podwieszane) za 50% ceny producenta. Wszystko nowe, nie używane, nie montowane. Kupiliśmy rok temu, ale teraz okazało się, ze nie pasują do projektu (potrzebujemy cos bardziej kwadratowego). Zajmują miejsce na budowie, a kładziemy płytki i chcemy się ich szybko pozbyć - stąd ta cena (za wszystko 500 zł).Zainteresowanych prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 06.06.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Namiar na tanią stal zbrojeniową jest nieaktualny. Firma która działała na terenie huty Łabędy zwinęła działalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 07.06.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Namiar na tanią stal zbrojeniową jest nieaktualny. Firma która działała na terenie huty Łabędy zwinęła działalność. Stal budowlana, nawet gotowe elementy do wiencow kupisz tu - http://www.metallco.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts