Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

Musisz chyba usunąć jakieś wiadomości, bo przy wysyłaniu priv do Ciebie pojawia mi się komunikat: "Ladybird76 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space."

Napisz jaki to rozmiar bednarki i jaka kwota Cię interesuje, czy chcesz sprzedać całość czy ewentualnie ok. 10mb.

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU.

Pozdrawiam forumowiczów.

Wczoraj zakupiłem farbę do pomalowania uciętych dachówek ceramicznych - Śnieżka Fasada, kolor antracyt (RAL 7021) - całe 2,7 litra (minumum z mieszalnika). Jak wiadomo do pomalowania potrzebne jest tyle co nic :). Gdyby ktoś nie chciał płacić stówy za puszkę jak ja, mogę odlać do słoiczków 0,5litra za 25zł. Odbiór Mikołów/Ruda Śląska. Jestem też codziennie w Katowicach.

Witam.

Mam do sprzedania bidet oraz miskę WC wraz z deską Cersanit Olimpia (wszystko podwieszane) za 50% ceny producenta. Wszystko nowe, nie używane, nie montowane. Kupiliśmy rok temu, ale teraz okazało się, ze nie pasują do projektu (potrzebujemy cos bardziej kwadratowego). Zajmują miejsce na budowie, a kładziemy płytki i chcemy się ich szybko pozbyć - stąd ta cena (za wszystko 500 zł).

Zainteresowanych prosze o kontakt.