Ladybird76 30.08.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Pozostało mi 350 plus kilkanaście sztuk. Cena 350 złotych. Odbiór i załadunek we własnym zakresie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woocash.c 01.09.2014 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 witamzostalo mi 12 paczek styropianu grubosc 7cmhttp://www.paneltech.pl/styropian_eps_036_dach_podloga_super.phpdo odbioru w katowicach..chetnych na prv lub tel 608008338 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 04.09.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Mirzaw building do tanich się nie zalicza.... dużo taniej od nich nabywają w KENPOLU w Świętochłowicach. Wiadomo jak każdy tak i Ja porównywałam ceny i dawałam do wyceny materiały. Jak już wcześniej pisałam mam do sprzedania bloczki kupione w Małro. Pozostało mi 350 sztuk plus kilka wiecej za 350 złotych. Do tego dorzucę jakże bardzo pomocnego toy toya:) Wszystko do odbioru w Świętochłowicach we własnym zakresie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 04.09.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 04.09.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 04.09.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 CZeść, Macie może kogoś godnego polecenia od sufitów podwieszanych i ocieplenia poddasza wełną ? Pozdrawiam,RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMKW 08.09.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam,Pilnie poszukuję kogoś (dobrego niekoniecznie taniego), do pomalowania elewacji i podbitki. Okolice Gliwic, Rybnika.Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mika2014 11.09.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam wszystkich Jestem nową forumowiczką jesteśmy na etapie załatwiania papierków (warunków przyłączy, wiercen itp...) oraz w koncu !! dogadalismy sie co do projektu (ja i mój mąż ) planujemy w marcu 2015 zacząć budowę, mamy już działkę którą musimy trochę "posprzatac" i kiedy tylko snieg zniknie zaczynamy planujemy budowac dom nowoczesny 1-pietrowy , z czego budowaliscie co polecacie i jaka jest w miare tania i dobra firma ktora zaczyna budowy od zera?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 12.09.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam,będę wdzięczna za podaniem namiaru na dobrą ekipę do wykonania okapu dachu i podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 12.09.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam Wszystkich i kieruję swoją prośbę o namiary na stolarza, ekipę lub innego speca - który podejmie się wykonania szafy rogowej oraz zabudowy wnęki pod skosem. Prace do wykonania w Mysłowicach. Z góry dzięki i powodzenia w dalszej budowie i wykończeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaŁukasz 15.09.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Witam,będę wdzięczna za podaniem namiaru na dobrą ekipę do wykonania podbitki dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uprawniony_Geolog 16.09.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 [ATTACH=CONFIG]280091[/ATTACH] Firma GeoEkoBud oferuje Państwu profesjonalne badania geotechniczne gruntu zarówno pod budowę domów jednorodzinnych jak i większych inwestycji. Zapraszamy Państwa do zapoznania się z ofertą naszej firmy http://geoekobud.pl/ Specjalizujemy się w:- opiniach geotechnicznych i dokumentacjach badań podłoża gruntowego dla budownictwa kubaturowego i liniowego- dokumentacjach geologiczno-inżynierskich- dokumentacjach hydrogeologicznych- projektach badań geologicznych- badaniach zanieczyszczenia gruntu i wody- kontroli zagęszczenia gruntów- wykonywaniu piezometrów i monitoringu poziomów wód gruntowych- badaniach geotechnicznych dla składowisk odpadów- wszelkich konsultacjach geotechnicznych i geologiczno-inżynierskich- rozwiązywaniu problemów odwodnienia wykopów- obliczeniach stateczności skarpy- badaniach laboratoryjnych gruntów Gwarantujemy solidność, rzetelność i konkurencyjne ceny. W razie pytań prosimy o kontakt: [email protected] lub tel. 664-007-316 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 16.09.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Witam, obecnie przymierzam się do wykończeń balkonów i tarasu, o ile one same mnie do tego czasu nie wykończą Potrzebowałbym namiarów na sprawdzone firmy wykonujące balustrady balkonowe oferujące swoje produkty w ,,przyziemnych cenach", a także tynkarza z okolic Psar, Sarnowa, Łagiszy, Będzina, Dąbrowy Górniczej, Góry Siewierskiej:-) Pozdrawiam Robert Kocot firma roko z Toporowic. tel 517855294-tynki ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 16.09.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Sprzedam dachówkę Roben Piemont Antracyt ok. 120szt za 240 zł.Toporowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dami24 28.09.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Witam wszystkich Jestem nową forumowiczką jesteśmy na etapie załatwiania papierków (warunków przyłączy, wiercen itp...) oraz w koncu !! dogadalismy sie co do projektu (ja i mój mąż ) planujemy w marcu 2015 zacząć budowę, mamy już działkę którą musimy trochę "posprzatac" i kiedy tylko snieg zniknie zaczynamy planujemy budowac dom nowoczesny 1-pietrowy , z czego budowaliscie co polecacie i jaka jest w miare tania i dobra firma ktora zaczyna budowy od zera?? Pozdrawiam B.dobra Ekipa ze Studzionki, p.Rafał ŚLEDZIONA dajecie projekt i on wam wyceni robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Halymbioki 30.09.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Szukam inspektora nadzoru inwestorskiego - gdzie kogoś takiego znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 30.09.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Czy komuś nie pozostał po budowie pręt fi 10 albo 12 do zbrojenia betonu? Chętnie w kawałkach.Dziękuję,Agnieszka mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 30.09.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Mi cos zostało. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 30.09.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jeśli chodzi o ekipę do budowy domu od podstaw to kolejny raz mogę polecić swoją. Osoba, której ostatnio tutaj poleciłam jest zadowolona i jak stwierdzila: nie wyobraża sobie aby ktoś inny budował jej dom:) Ja też wychodzę z tego samego założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaeltg 01.10.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Kupię deski szalunkowe, stemple Tarnowskie Góry i okolice tel. 503798794 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts