Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mirzaw building do tanich się nie zalicza.... dużo taniej od nich nabywają w KENPOLU w Świętochłowicach. Wiadomo jak każdy tak i Ja porównywałam ceny i dawałam do wyceny materiały.

Jak już wcześniej pisałam mam do sprzedania bloczki kupione w Małro. Pozostało mi 350 sztuk plus kilka wiecej za 350 złotych. Do tego dorzucę jakże bardzo pomocnego toy toya:) Wszystko do odbioru w Świętochłowicach we własnym zakresie...

Witam wszystkich

Jestem nową forumowiczką :-) jesteśmy na etapie załatwiania papierków (warunków przyłączy, wiercen itp...) oraz w koncu !! dogadalismy sie co do projektu (ja i mój mąż :) ) planujemy w marcu 2015 zacząć budowę, mamy już działkę którą musimy trochę "posprzatac" i kiedy tylko snieg zniknie zaczynamy :)

planujemy budowac dom nowoczesny 1-pietrowy , z czego budowaliscie co polecacie i jaka jest w miare tania i dobra firma ktora zaczyna budowy od zera??

Pozdrawiam

[ATTACH=CONFIG]280091[/ATTACH]

Firma GeoEkoBud oferuje Państwu profesjonalne badania geotechniczne gruntu zarówno pod budowę domów jednorodzinnych jak i większych inwestycji.

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z ofertą naszej firmy http://geoekobud.pl/

Specjalizujemy się w:

- opiniach geotechnicznych i dokumentacjach badań podłoża gruntowego dla budownictwa kubaturowego i liniowego

- dokumentacjach geologiczno-inżynierskich

- dokumentacjach hydrogeologicznych

- projektach badań geologicznych

- badaniach zanieczyszczenia gruntu i wody

- kontroli zagęszczenia gruntów

- wykonywaniu piezometrów i monitoringu poziomów wód gruntowych

- badaniach geotechnicznych dla składowisk odpadów

- wszelkich konsultacjach geotechnicznych i geologiczno-inżynierskich

- rozwiązywaniu problemów odwodnienia wykopów

- obliczeniach stateczności skarpy

- badaniach laboratoryjnych gruntów

Gwarantujemy solidność, rzetelność i konkurencyjne ceny.

W razie pytań prosimy o kontakt: [email protected] lub tel. 664-007-316

Witam,

obecnie przymierzam się do wykończeń balkonów i tarasu, o ile one same mnie do tego czasu nie wykończą:-)

Potrzebowałbym namiarów na sprawdzone firmy wykonujące balustrady balkonowe oferujące swoje produkty w ,,przyziemnych cenach", a także tynkarza z okolic Psar, Sarnowa, Łagiszy, Będzina, Dąbrowy Górniczej, Góry Siewierskiej:-)

Pozdrawiam

Robert Kocot firma roko z Toporowic. tel 517855294-tynki ocieplenia

• 2 weeks później...
Witam wszystkich

Jestem nową forumowiczką :-) jesteśmy na etapie załatwiania papierków (warunków przyłączy, wiercen itp...) oraz w koncu !! dogadalismy sie co do projektu (ja i mój mąż :) ) planujemy w marcu 2015 zacząć budowę, mamy już działkę którą musimy trochę "posprzatac" i kiedy tylko snieg zniknie zaczynamy :)

planujemy budowac dom nowoczesny 1-pietrowy , z czego budowaliscie co polecacie i jaka jest w miare tania i dobra firma ktora zaczyna budowy od zera??

Pozdrawiam

B.dobra Ekipa ze Studzionki, p.Rafał ŚLEDZIONA dajecie projekt i on wam wyceni robotę.