arena2011 17.02.2015 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 WITAJ, czytaj i pytaj... arena2011 Zarejestrowany: 17.02.2015 Posty: 1 Cytat Napisał jareckki1 OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina. Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam. Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy. !!!!Przestrzegam Sprawa na policji o wyłudzenie i w sądzie cywilnym o odszkodowanie działają pod nazwą !!!!! BORYSENKO ADRIAN PRB Góral-BUD Building Company!!!!! Uzasadnienie: UWAGA Osz... !!!!! Przestrzegam wszystkich przed tą firmą oszuści i naciągacze !!! Bardzo często proponowana firma przez Leroy Merlin? na śląsku jako montażyści drzwi i wykonawcy np.łazienek-PARTACZE chcę wam zaoszczędzić nerwór nie biercie ich Leroy Merlin? informuje że biorą 120 zł za wstawienie drzwi wewnętrznych a w rzeczywistośći dochodzi potem 50 zł za skrucenie to jeszcze bym zrozumiał ale gdy zarządali 120 za obrobienie drzwi w moim dopiero co wykończonym mieszkaniu szlak mnie trafił ale ok cierpliwość!!!! w sumie koszt 290 zł za 1 szt drzwi Natomiast powierzyłem im zrobienie łazienki ustalony koszt 3500 zł za robociznę - 1000 zł zaliczki z góry po 2 tyg zdążyli ją skuć i chcieli kolejne 600 zł za wywiezienie gruzu który zostawili i w końcy podwyższyli kwotę za wykonanie łazienki o kolejne 1800 gdy sie nie zgodziłem zwiali z 1000 zaliczki pozostawiając gruz i niesmak po sobie fajnie że Leroy Merlin? poleca takich osz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arena2011 17.02.2015 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina. Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam. Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy. WITAJ, czytaj i pytaj... arena2011 Zarejestrowany: 17.02.2015 Posty: 1 Cytat Napisał jareckki1 OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina. Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam. Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy. Przestrzegam Sprawa na policji o wyłudzenie i w sądzie cywilnym o odszkodowanie działają pod nazwą Informacje i opinie o firmie BORYSENKO ADRIAN PRB Góral-BUD Building Company Uzasadnienie: UWAGA Osz... !!!!! Przestrzegam wszystkich przed tą firmą oszuści i naciągacze !!! Bardzo często proponowana firma przez Leroy Merlin? na śląsku jako montażyści drzwi i wykonawcy np.łazienek-PARTACZE chcę wam zaoszczędzić nerwór nie biercie ich Leroy Merlin? informuje że biorą 120 zł za wstawienie drzwi wewnętrznych a w rzeczywistośći dochodzi potem 50 zł za skrucenie to jeszcze bym zrozumiał ale gdy zarządali 120 za obrobienie drzwi w moim dopiero co wykończonym mieszkaniu szlak mnie trafił ale ok cierpliwość!!!! w sumie koszt 290 zł za 1 szt drzwi Natomiast powierzyłem im zrobienie łazienki ustalony koszt 3500 zł za robociznę - 1000 zł zaliczki z góry po 2 tyg zdążyli ją skuć i chcieli kolejne 600 zł za wywiezienie gruzu który zostawili i w końcy podwyższyli kwotę za wykonanie łazienki o kolejne 1800 gdy sie nie zgodziłem zwiali z 1000 zaliczki pozostawiając gruz i niesmak po sobie fajnie że Leroy Merlin? poleca takich osz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arena2011 17.02.2015 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 WITAJ, czytaj i pytaj... arena2011 Zarejestrowany: 17.02.2015 Posty: 1 Cytat Napisał jareckki1 OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina. Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam. Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy. Przestrzegam Sprawa na policji o wyłudzenie i w sądzie cywilnym o odszkodowanie działają pod nazwą Informacje i opinie o firmie BORYSENKO ADRIAN PRB Góral-BUD Building Company Uzasadnienie: UWAGA Osz... !!!!! Przestrzegam wszystkich przed tą firmą oszuści i naciągacze !!! Bardzo często proponowana firma przez Leroy Merlin? na śląsku jako montażyści drzwi i wykonawcy np.łazienek-PARTACZE chcę wam zaoszczędzić nerwór nie biercie ich Leroy Merlin? informuje że biorą 120 zł za wstawienie drzwi wewnętrznych a w rzeczywistośći dochodzi potem 50 zł za skrucenie to jeszcze bym zrozumiał ale gdy zarządali 120 za obrobienie drzwi w moim dopiero co wykończonym mieszkaniu szlak mnie trafił ale ok cierpliwość!!!! w sumie koszt 290 zł za 1 szt drzwi Natomiast powierzyłem im zrobienie łazienki ustalony koszt 3500 zł za robociznę - 1000 zł zaliczki z góry po 2 tyg zdążyli ją skuć i chcieli kolejne 600 zł za wywiezienie gruzu który zostawili i w końcy podwyższyli kwotę za wykonanie łazienki o kolejne 1800 gdy sie nie zgodziłem zwiali z 1000 zaliczki pozostawiając gruz i niesmak po sobie fajnie że Leroy Merlin? poleca takich osz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 19.02.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 WitamPoszukuję fachowca do sprawdzenia i wyregulowania podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert388 24.02.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam, Jeśli ktoś potrzebuje badań geologicznych (opinia geotechniczna) pod budowę domu to zapraszam http://www.geoekobud.pl Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaJ 08.03.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 WitamZaczynam budowę domu około czerwca 2015.Poszukuję solidnych i sprawdzonych ekip budowlanych, kierownika budowy, inspektora nadzoru budowlanego.Jeśli ktoś może polecić w/w, będę wdzięczna (prowadzę bloga na stronie moja budowa-Luizjana3:))PozdrawiamMaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 20.03.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Witam,Sprzedam garaż blaszany o wymiarach 3x5m. Odbiór we własnym zakresie z Jaworzna.Kontakt 502061194. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 30.03.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Mam do sprzedania tymczasowe zewnętrzne drzwi budowlane do domuplus deski szalunkowe.Miejsce budowy: Ruda Śląska Halemba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artastral 06.05.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Tanio sprzedam materiały po budowie: porotherm 24 i 11cm po ok. jednej palecie z każdego rodzaju oraz stal fi 12 i fi 6 pręty po ok. 50 szt. Odbiór osobisty Dąbrowa GórniczaKontakt: 693354440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artros 10.05.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 witam,sensowny hydraulik poszukiwany,do zrobienia na już piony + podłogówka na parterze i pietrzekotłownia gazowa + kominek z płaszczemma ktoś kogoś sprawdzonego od takiej konfiguracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 15.05.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 witam, sensowny hydraulik poszukiwany, do zrobienia na już piony + podłogówka na parterze i pietrze kotłownia gazowa + kominek z płaszczem ma ktoś kogoś sprawdzonego od takiej konfiguracji ? Ja mam swietną ekipę. Bardzo dokładną i z dobrymi cenami. Tylko uprzedzam ze jak zacznie się z nimi rozmawiac to trudno skonczyć, właściciel firmy to wyjątkowo gadatliwy ale też pomocny człowiek. Sprawiają wrażenie powolnych ale są bardzo konkretni , potrafią doradzić , można im zaufać. Zanim cos zrobią to 10 razy zapytają czy tak ma być. http://www.wodoplast.com.pl/kontakt.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 22.05.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Czy ktoś poleci firmę do wykonania wiaty dwustanowiskowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargotkaM-ce 17.06.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam,Proszę o namiary na instalatorów wod-kan, podłogówka, CO, a także tynkarzy do wewnątrz. Budowa Mysłowice.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 06.07.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Jeśli komuś zostały kantówki / łaty , mogą być impregnowane o wymiarach 6 x 4, to chętnie odkupię.Dziękuję. Mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 06.07.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Witam, mam do sprzedania kantówkę budowlaną 10x10 ok. 50 mb o długościach 3 i 4 mb. Cena: 9 zł netto/mb Proszę o kontakt telefoniczny - 795 640 916. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DSQ 09.07.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Szukam porządnej ekipy do wykonania SSO z Silki z lanym stropem, nawet bez dachu. Będę wdzięczny za namiary na sensownych wykonawców, którzy budują na Śląsku, szczególnie takich, którzy sprawdzili się w tej technologii.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merbart 15.07.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam Czy ktoś rozpoczyna budowę w gminie Gierałtowice?? Jestem w trakcie składania wniosku o WZ (ponieważ PZP został wypowiedziany) i chciałbym się dowiedzieć co mnie czeka aby uniknąć nie miłych niespodzianek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea_grzes 25.07.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Witam. poszukuję ekipy do dachu. obecnie budowa jest na poziomie stropu w Mysłowicach -Brzezince. za wszelkie informacje dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 27.07.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Mam drzwi tymczasowe 90 tki na zbyciu,oraz erbetkę.Okolice Świerklańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termolit 20.08.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Witam, Proszę o namiary na instalatorów wod-kan, podłogówka, CO, a także tynkarzy do wewnątrz. Budowa Mysłowice. Pozdrawiam. Zapraszamy do siebie termolit.pl Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts