Gość Arturo72 20.08.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Witam Czy ktoś rozpoczyna budowę w gminie Gierałtowice?? Jestem w trakcie składania wniosku o WZ (ponieważ PZP został wypowiedziany) i chciałbym się dowiedzieć co mnie czeka aby uniknąć nie miłych niespodzianek. Pozdrawiam Witam Gminne urzędasy są spoko,zawsze miło i przyjemnie. Jak się czegoś nie wie to podpowiedzą,czasami jak brakuje jakiegoś papierka,przyjmą pismo czy wniosek i poprosza o doniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Letty 31.08.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Dzień dobry, Duża prośba o polecenie ekipy do tynków wewnętrznych cementowo-wapienneych. Najlepiej z rozsądną cena Budowa w Mikołowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 01.09.2015 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Cześć, Szukam sprawdzonych ekip budowlanych, okolice Sosnowca.Proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 02.09.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ja miałem ekipe z katowic młodzi ludzie ale praca bardzo czysta i kultura osobista pracowników maksymalna. Tynki też raczej bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woocash.c 11.09.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Witampotrzebuje ziemie ogrodowa ok 70m3 - Katowice Kostuchnadobrej jakosci przesiewana..zainteresowanych prosze o tel 6080008338 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 13.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Szukam na wczoraj kamieniarza do blatów kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanisławmalas 16.09.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam, rozpoczynam budowę domu w Knurowie k. Gliwic, szukam sprawdzonego kierownika budowy. Czy moglibyście kogoś polecić, najlepiej z tej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.09.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Bejaro Ty nadal masz drzwi tymczasowe na zbyciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja8 23.10.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jeżeli planujecie montować okna, parapety, drzwi NIE POLECAM FIRMY ALSECCO z Bytomia (ul. Krakowska). Właściciel jest osobą niesłowną. Od maja prosimy się o dostarczenie brakujących klamek (jest druga połowa października). Po wielu telefonach dzisiaj pan raczył zostawić je pod domem. Nie raczył zadzwonić, że jedzie (w końcu inwestorzy powinni być tam całą dobę). Ekipy montażowej trzeba pilnować, do tego są aroganccy i wulgarni. Zniszczyli nam dopiero co położone ocieplenie, narożniki i listwy przyokienne (mogę udostępnić zdjęcia). i oczywiście sami musieliśmy to naprawić. NAJGORSZA firma z jaką mieliśmy do czynienia. Pod każdym względem. Nie uwzględnili nam fabrycznego uszkodzenia ramy. Właściciel wmówił nam, że sami sobie to zrobiliśmy (w sumie każdy marzy o tym, żeby uszkodzić nowe okna). Firma alsecco w bytomiu jest dla nas synonimem koszmaru inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga71 23.10.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jeśli ktoś chciałby zabezpieczyć swój dom na etapie budowy /co polecam/,to chętnie odstąpię swój używany i w pełni sprawny alarm /istnieje możliwość montażu/.W zestawie: obudowa, akumulator, syrena, klawiatura, centrala, czujki.Cena 500 zł za komplet [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neumann55 25.10.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 WitamPosiadam do sprzedaży garaż blaszany 4m na 4m używany stan bardzo dobry . Garaż znajduje się w Tarnowskich Górach Bobrowniki Śląskie CENA 700 ZŁtEL 604-941-279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 31.10.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Witam,tanio sprzedam pustaki Poromur Jopka P25P+W (250 x 338 x 220) pozostałość po budowie ok.150-170szt.Mam możliwość załatwienia transportu w okolicach Gliwic tel.501-401-850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caro-Salon Krispol 07.11.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Witam Potrzebujecie porady, doradztwa, podejrzeć rożne konfiguracje okien, rolet, bramZapraszam do pierwszego na śląsku salonu Krispol. Caro-Salon Krispolna wystawce okna tarasowe, brama 60mm, drzwi wejściowe pasywne 90mm, rolety.Zapraszamy www: caro.salonkrispol.plhttp://www.oknabramyrolety.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geerbil 07.11.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Witam Sprzedam pozostałości po budowie. zbiornik 1000l Mauser http://olx.pl/oferta/sprzedam-zbiornik-na-wode-1000l-mauser-CID628-IDcx9wl.html Pustaki Porotherm 25 P+W , 111 sztuk. http://olx.pl/oferta/pustak-porotherm-wienerberger-25-p-w-CID628-IDcxavZ.html Odbiór Stanica koło Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzagata 09.11.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Witam, poszukuję solidnej ekipy budowlanej do postawienia sso z dachem i fundamentami, domek ok. 100m2, tak więc nie duży, będę wdzięczna na jakieś namiary. Dom powstanie w Rudzie Śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea_grzes 11.11.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 odkupię pustaki porotherm dryfix około 72 szt. wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszmm 14.11.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Witam, szukam sprawdzonej i solidnej firmy która zajmuje się wykończeniem pod klucz. Czy możecie jakieś firmy polecic? Z góry dziękuję Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek201 14.11.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Witam, niedawno wprowadziłem się do nowego domku, muszę przyznać, że wiele cennych porad zaczerpnąłem z tego forum, dlatego może teraz ja dodam cos od siebie dla innych Po pierwsze chyba najważniejsza sprawa to wybranie sprawdzonego kierownika budowy, to on doradził mi dobrą ekipę budowlaną i fachowców od dachów. Pomógł też duzo w kwestiach formalnych, nie miałem pojęcia o kilku sprawach. coachu13, stanisławmalas, inzagata i mateuszmm jeśli dalej szukacie ekip, kierownika i rozpoczynacie budowę odezwijcie się do pana Kazimierza Jabłońskiego ([email protected]), prowadzi wiele budów na śląsku. Po drugie jestem już przy końcowym etapie wykańczania, mogę podać namiary na firmy na pw. Gdyby ktoś miał jakieś pytania jak przebiegała budowa też na pw postaram się odpowiedzieć. Dziękuję bardzo całemu forum, mimo że budowa domu to bardzo trudna sprawa, z pomocą jakoś się udało i idzie w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BooM80 18.11.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Szukam dobrego i sprawdzonego elektryka do wykonania przyłącza prądu do budynku i wszystkich zabezpieczeń oraz pomiaru instalacji odgromowej. Ewentualne namiary proszę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargotkaM-ce 01.12.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Szukam dobrego i sprawdzonego elektryka do wykonania przyłącza prądu do budynku i wszystkich zabezpieczeń oraz pomiaru instalacji odgromowej. Ewentualne namiary proszę na priva. Witam, Ja również się podpinam do tematu elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts