bobiczek 16.11.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Witajcie. Do Edzi.Kochana, jak Cię skasowali gazownicy?Płaciłaś od metra przyłącza?A od skrzynki do budynku kto przyłączał?A pytałaś innych wykonawców i porównywałas ceny? Pytam bo sam załatwiam i został mi już tylko wykonawca do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.11.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Bobiczku, ja pisałam o przyłączu energetycznym. Gazu ci u mnie nie ma i chyba długo jeszcze nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2003 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Witam wszystkich jeszcze budujących !w piątek ukończyliśmy kolejny etap robót tj. instalaja grzejnikowa,podłogówka i wylewki. Teraz kolej na kocoł CO, kominek, ociepleniepoddasza.Ilona w ub tygodniu u kolegi w Książenicach firma robiła szambo z kręgów betonowych. Postaram się o namiar na wykonawcę i wyślę Ci maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 18.11.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Jamles!!! Z góry bardzo dziękuję!!!!Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 18.11.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 a u mnie już po remoncie dachu... wyglada bardzo-bardzo po prostu chce się bez przerwy na dachu siedzieć (choć zimno ) teraz chyba zimowa przerwa remontowa - no chyba zeby jakaś mała partaninka ..... :> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2003 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 ilona 75- wysłałem maila nt. szambapozdrawiam wszystkich przed świtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 20.11.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Witam Wszystkich moze ktoś poleci dobrego stolarza do drzwi wejsciowych nietypowych z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Enzo, przesłałam Ci namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 20.11.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Edzia nic nie ma?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.11.2003 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 witam wszystkich i nie życzę widoku jaki ja zastałem wczoraj rano na budowie , jakiś cieć chciał zwiedzić moją budowę i wyłamał drzwi zewnętrzne do kotłowni i drzwi tarasowe, pooglądał sobie i nic niewziął na pamiątkę, ale zostawił czapkę bejsbolówkę a ja jestem jakieś 4k zł do tyłu . Co będzie dzisiaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 21.11.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Bardzo mi przykro Jamles z powodu tego włamania. Wiem co czujesz bo bo sama to przezyłam wprawdzie nikt nam sie nie włamal jeszcze na budowe ale włamano się i okradzino nam dom. Moja rada: jak najszybciej zrob instaalcję alarmową.Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.11.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 To dziwne, że nic nie było.Wysyłam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 21.11.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Napiszcie, których producentów okien drewnianych - najlepiej nie za daleko - polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 21.11.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Magmi - ja zamawiam Gebauera, do Tarnowa Opolskiego z Gliwic jest jeszcze bliżej niż z Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.11.2003 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 instalacja alarmowa jest zrobiona, ale nie zdążyłem kupić centralki i odpalić alarmu. Najciekawsze jest to, że wg policji to nie było włamanie, tylko zniszczenie mienia,bo nic nie skradziono. Mając czapkę policja nie skorzystała z usług jamnika czy innego psa, bo "my nie jesteśmy FBI". Pozdrawiam płacących na nie-FBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 22.11.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 aaa, zapomiałabym, moja mama zamawia drzwi tarasowe i dodatkową witrynę z Wiktorczyka (Pszczyna), montaż ma być za kilka dni, to się jej zapytam, jakie są jej wrażenia...Jamles, jak się czyta o takim podejściu policji, to ręce opadają...pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 22.11.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Włamanie stanowi kwalifikowany typ kradzieży.Polega na zaborze cudzej rzeczy ruchomej w celu przywłaszczenia, po uprzednim usunięciu zabezpieczenia pomieszczenia w którym kradziona rzecz się znajduje. Tyle przypomnienia prawa WIĘC POLICJANCI JAK NAJBARDZIEJ DOBRZE ZAKWALIFIKOWALI PRZESTEPSTWO( O DZIWO!!) a CO DO PSÓW SŁUŻBOWYCH TO PEWNIE TAM GDZIE ZAMIESZKUJESZ PEWNIE ICH NIE POSIADAJĄ A JESLI MAJĄ TO WŁASCIWIE PIES GDZIE MOZE PO SLADZIE DOPROWADZIĆ? JESLI NIE JEST TO NA GORĄCO- DO NAJBLIŻSZEJ DROGI POzdrawiam wszystkich i nie narzekajmy tak na POLICJE- NAPRAWDE ROBIA TO CO NALEŻY ( ZDARZAJĄ SIE WYJATKI JAK WSZEDZIE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchall 22.11.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Witam wzyskich budujących!!Poszukuję murarzy do budowy Budowa dom jednorodzinny popdpiwniczony (piwnice got.) ok 150 m2. Jeżeli ktoś miał dobrą ekipę którą może polecić (za rozsądne pieniądze) - z góry dziękuję za namiary!! _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.11.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Witam wszystkichszczególnie nowego uczestnika marchalla, zwłaszcza, że to mój krajan.Marchall, powiedz jakim systemem budujesz gospodarczym -masz czas na prace przy budowie i załatwienie materiałów, czy też chcesz zatrudnić do tego firmęMoże będę Ci mogła pomóc ?pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchall 22.11.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 Witam wszystkich.Buduję systemem gospodarczym, maksymalnie własnymi siłami, czas na prace mam, materiały też jakoś zorganizuje, problem to znaleźć tanie hurtownie i rzetelnych wykonawców. Obecnie jestem na etapie kupowania materiałów. Roboty chce zacząć jak najszybciej z wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts