Dąbrowa 15.12.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Asiu jeżeli masz dobrą ekipę budowlaną to możesz podać mi na nich namiary. A tak z ciekawosci, ile biora za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchall 18.12.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Witam! No i nareszcie kupiliśmy materiały na ściany. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Porotherm, po przeanalizowaniu wszyskich opcji zrezygnowaliśmy z betonu komórkowego ponieważ koszt był porównywalny "a ceramika jest ceramiką" jak mówi mój tata. W tym roku chcę kupić jeszcze więźbę i stąd moja proźba o namiary na producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morow 18.12.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Witam wszystkich budujących na Śląsku!Od dłuższego czasu śledzę forum i nie ukrywam, że korzystam z Waszych doświadczeń. Buduję w okolicy Raciborza. Przygoda moja zaczęła się jesienią,mam zakończony stan zero,teraz zamierzm zromadzić trochę matriałów i wczesną wiosną ruszyć dalej. Zdecydowałem się na Porotherm 44 i w związku z tym mam pytanie ile udało Wam się wynegocjować rabatu od cen katalogowych na całość ceramiki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchall 21.12.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 A oto gwiazda,którą widzieli na Wschodzie,szła przed nimi,aż przyszła i zatrzymała sięnad. miejscem, gdzie było Dziecię.Ewangelia wg św. Mateusza 2, 9b Spełnienia mażeń, i tych prywatnych i tych zawodowych.Szczęśliwych kolejnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych we własnych czterech ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 22.12.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Mr Marchall, dobry wybór materiału, ..........powodzenia w budowaniu i wszystkiego tego czego Ci do szczęścia brakuje życzę.pwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dąbrowa 23.12.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Najlepsze życzenia świąteczne dla wszystkich FORUMOWICZÓW. By jak najszybciej "rosły" ich domy i aby w następne świeta mogli postawić choinke już we własnym salonie. ------------------------- ------------------------- ------------------------ ----------------------- ---------------------- --------------------- ------------------- -------------------- ------------------ ---------------- ---------------- -------------- ------------------------- ------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dąbrowa 23.12.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 W tym roku zrobiłam sobie najwiekszy prezent na Gwiazdkę - niestety nie chce mi sie zmieścic pod choinkę - za to będą z niego ładne sciany mojego domu. Po licznych rozważaniach -silika, Poroterm czy Termopor kupiliśmy pustaki z Termopotu na P/W. Zauważyłam przy tej okazji, że bardzo dużo osób sie buduje - na początku grudnia w składach budowlanych nie przyjmowano juz zamówienia na ten rok, bo cały materiał mieli już wysprzedany. Może dzięki prywatnym inwestorom polskie budownictwo jednak nie upadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.12.2003 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Dołączam się do świątecznych życzeń dla górnośląskich forumowiczów jak również gości zza Brynicy i życzę Wam super gwiazdkowych prezentów co najmniej takich jakie myśmy zafundowali sobie wczoraj - kominek oraz drzwi wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.12.2003 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Witam wszystkich Dzielnych Budujących na Śląsku, Życzę Wam, by spełniły się Wasze marzenia a szczęście i zdrowie dopisywało na budowie i nie tylko.... Kochani, życzę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia Ewa My też pod choinkę sprezentowaliśmy sobie kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.12.2003 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Zdrowych, spokojnych, rodzinnych i szczęśliwych ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA WSZYSTKIM UDZIELAJĄCYM SIĘ W TEJ GRUPIE życzy - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 24.12.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Czarodziejskich chwil, ciepłej rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrówka, pyszności na stole, cudownych prezencików, spelnienia marzeń, wyjątkowego Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dla wszystkich budujących na Śląsku. Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.12.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Witam wszystkich po świętach.Za oknem słoneczko, mozna spokojnie wybrac się na budowę, choćby tylko w celu zrzucenia kalorii.pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.12.2003 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 Byłem, drzewa do kominka pociupałem, a tarez uzupełniam utracone kalorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 28.12.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 A ja nie mam jeszcze co sprawdzać . Chyba że te chaszcze które tam rosną, ale już nie długo i też będę jak WY A na razie to życzę Wam Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! Oby przyniósł Wam to czego sobie życzycie i dużo, dużo więcej dobrych wiadomości, pieniążków, zdrowia i co tam jeszcze chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.12.2003 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 dzisiaj, sorry wczoraj znowu sobie pociupałem, idzie coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.12.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Leszku dziś sobie odpuść ciupanie drzewa Moi Drodzy Życzę Wam w Nowym Roku Zdrowia, cierpliwości, szczęśliwej ręki do fachowców, spełnienia wszystkich marzeń i tych wielkich i tych małych tych bliskich, i tych odległych wszystkiego naj, naj, naj Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała 01.01.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Witam wszystkich śląskich budowniczych Jak szczęście, urzędnicy i bank pozwolą to wiosną do Was dołączę. Na razie czekamy na pozwolenie na budowę. Na warunki zabudowy czekaliśmy 5 miesięcy!! Działkę kupiliśmy w czerwcu i mieliśmy nadzieję (o naiwni) że wszystko pójdzie gładko i do zimy 2003 zrobimy przynajmniej fundamenty (czy byliśmy zbyt wielkimi optymistami??). Nasze ranczo (1900m2) leży w Nieborowicach koło Gliwic. Wszyscy doświadczeni w bojach na budowach, w składach budowlanych, hurtowniach itd LICZĘ NA WAS. Wszelkie informacje, rady będą mile widziane. Jeżeli macie namiary na sprawdzonych fachowców, tanie hurtownie z okolic Gliwic to bardzo proszę o podanie. A na razie to życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, obyście jak najszybciej zamieszkali w wymarzonych domkach a tym, którzy planują to w następnych latach, obyście mieli jak najmniej urzędników po drodze, najmniej kłopotów na placu budowy, najniższych cen w hurtowniach na najlepsze materiały. Pozdrawiam Mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.01.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Witaj MałaDzięki z zyczenia...witaj grupie, budujemy dość blisko siebiepozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 02.01.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Witamy, witamy kolejną gliwiczankę-budowlankę. I życzymy samych sukcesów, nie tylko budowlanych, w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2004 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 witam wszyskich w Nowym Roku Budowlanym 2004 a przedewszystkimnową Małą z Nieborowic, napisz gdzie to rancho- okolice "Sielanki",Mysiej Góry czy drogi na Żernicę?Ewo z drzewem dałem sobie narazie spokój, bo nie wiem czy je odśnieżyćczy poczekać na odwilż. Chyba zacznę ocieplać poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts