bonifacy 21.02.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Witam Budowlańców ze Śląska. Mam aktualnie stan surowy budynku i myślę o ogrzewaniu. Co myślicie o HEFIE? słyszałem, że awaryjny bywa podajnik ślimakowy. Znalazłem ofertę pieca WULKAN ze Sławkowa, który ma podajnik innego typu, cena porównywalna. Czy ktoś ma ztym piecem jakieś doświadczenia? Acha, odnośnie hurtowni z materiałami polecam BUILDERA w Tarnowskich Górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 21.02.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Dziekuję bardzo za polecenie firm - na pewno skorzystam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.02.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Do uczestników spotkania Forumowiczów - dajcie znać jak wróciliście... , podobno zostaliście do końca... (wiem z CZATA)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.02.2004 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Krystian byliśmy do końca...chyba wychodzilismy jako ostatni uczestnicy spotkania. Wrócilismy szczęśliwie. Było ekstra, szkoda tylko, że tak krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.02.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 No to szczególne brawa dla gagi2 : pierwsza weszła - ostatnia wyszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Targi i po targach.Kicha jak co roku.Ale Jopek zaszlał. Postawił cały murowany pawilon.I to w taki mróz.Nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 22.02.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Świetna zabawa!!! Edzia, jesteś niesamowita, wejść na forum zaraz po powrocie po tak wyczerpującym dniu .... Pozdrowienia dla wszystkich gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.02.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Gaga pamiętasz kiedy wsiadłam do samochodu, to poczułam głod, a juz nie chciałam Redakcji przedłużyć godzin pracy . Po powrocie zjadłam kolację, a może to wczesne śniadanie i nie mogłam zasnąć. Wiesz mój M. po tym spotkaniu wykazuje jakby większą wyrozumiałość dla uzależnionej żony i nawet forum mi włączył. Gaga wiesz dopatrzyłam się nas na zdjęcich na kamerce . pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.02.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Ja też Was wypatrzyłem jak plotkujecie z Pa... tj Redakcją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.02.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Krystian, tak paplamy z Papl.....chyba sobie wdrukuję te zdjęcia i oprawię w ramki A ta Pani w białym podkoszulku to sama Anna Kamińska. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.02.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Też rozpoznałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała 22.02.2004 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Hej Budujący z okolic Gliwic, Knurowa gdzie kupowaliście stal zbrojeniową - jeżeli macie namiary na oczywiście dobrego i taniego dostawcę to bardzo, bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.02.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Krystian, Edzia - gdzie można zobaczyć te zdjęcia?Mała - ja stal miałam kupić w centrostal service w Katowicach, u nich jest torchę taniej pod warunkiem że masz dokladnie policzoną ilość i rodzaj prętów, sprzedają na wymiar.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 23.02.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 kupowałam w Zernicy, hurtownia mieści się zaraz za stacją benzynową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 gaga2 - cztery ostatnie (nas których jesteście widoczne) zobaczysz po kliknięciu na ,,Kamerka" na górnym pasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Krystian, Edzia - gdzie można zobaczyć te zdjęcia? Mała - ja stal miałam kupić w centrostal service w Katowicach, u nich jest torchę taniej pod warunkiem że masz dokladnie policzoną ilość i rodzaj prętów, sprzedają na wymiar. Pozdrawiam, gaga2 Gaga i co odnalazłaś się na zdjęciu z Kamerki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.02.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Tu mnie jeszcze nie było. Czołem śląski ludu budujący. Szkoda, że tak mało was poznałem. Myślę, że jeszcze odrobimy zaległości. Pozd. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dołączam się do Leszka! Ludu Śląski - my was jescze odwiedzimy . A Krystian pomoże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Leszku myslę, że to nastąpi niebawem, bowiem zauważyłam, że Grupie Łódzkiej spodobał się mój domek...a ja jeszcze raz serdecznie Was zapraszam i myślę , że pozostali Budujący Ślązacy też wtedy mnie odwiedzą. Może będzie to pierwsze spotkanie " Międzyklubowe " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dołączam się do Leszka! Ludu Śląski - my was jescze odwiedzimy . A Krystian pomoże.... Krzysiu ZAPRASZAMY ...WŁAŚNIE O NAPISAŁAM O SPOTKANIACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts