Krystian 23.02.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dołączam się do Leszka! Ludu Śląski - my was jescze odwiedzimy . A Krystian pomoże.... Są poczynione w TYM kierunku pewne kroki... Maksiu doał link... jesteśmy tam WSZYSCY... : http://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Tu mnie jeszcze nie było. Czołem śląski ludu budujący. Szkoda, że tak mało was poznałem. Myślę, że jeszcze odrobimy zaległości. Pozd. Leszek I ja i ja się przyłączam !!! Nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.02.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Krystian - rozpoznalam się na zdjęciach - po mojej teczce Zdjęcia Maksia też oglądałam - super !!! Spotkanie międzygrupowe - świetny pomysł. Ja tylko skromnie napomknę, że Imielin jest tak pośrodku między Krakowej a Rybnikiem jak tylko znikną hałdy humusu z działki )a ma to się stać tej wiosny) zapraszam do siebie. ) Pozdrawiam, gaga2 PS. Ciężko się dzisiaj wziąśc do pracy..... moje zaległości rosną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Hej Budujący z okolic Gliwic, Knurowa gdzie kupowaliście stal zbrojeniową - jeżeli macie namiary na oczywiście dobrego i taniego dostawcę to bardzo, bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam ja kupowałem w Rybniku, firma Tesko, nie mylić z hipermarketem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 23.02.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie Jeszcze nie mialam okazji sie tutaj przedstawic, wiec wlasnie to robie jestem Iwona z Gliwic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 24.02.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Mala!!!Jezeli chodzi o stal polecam Tesko z Rybnika!http://www.tesko.com.plIwonko witamy Cię w naszej grupie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała 24.02.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witam Iwonę - gliwiczankę, gdzie budujesz? Dzięki wszystkim za firmy od stali. Teraz potrzebuję Waszej pomocy w sprawie desek na szalunek - gdzie kupowaliście. A może ktoś ma używane do sprzedania? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 24.02.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 witaj Mała i cala reszta Mała powiedz jak porownania z hurtowni?? My bylismy dzisiaj w Kolbudzie i Sagapolu, a wczoraj w Builderze - wszystkie maja nam zrobic wycene na jutro. A jak Twoja wycena, mozesz powiedziec gdzie uzyskalas najwiekszy rabat i najkorzystniejsze ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała 24.02.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Narazie mamy wyceny z Sagapolu i Bustera, na czwartek mamy mieć wycenę z Buildera, do odbioru mamy też wycenę z Wako z Nieborowic. Do Kolbudu dopiero się wybieramy. Jak na razie porównując Bustera i Sagapol - naszym zdaniem lepszy jest Sagapol (są bardziej elastyczni, na starcie dostaliśmy upusty od 8 do 17% - na różne materiały, z możliwością dalszych negocjacji, poza tym obsługa wydaje się być tu lepsza, i w końcu są bliżej naszego miejsca zamieszkania). Teraz czekamy na Buildera a potem zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bachac 25.02.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Cześć. Pozdrawiam budujących Ślązaków. Ja buduję w Żorach. Poradźcie gdzie kupić suche drewno do kominka. Tego, które zostało po wyciętych drzewach z naszej działki niestety już brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 25.02.2004 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Prosze dajcie namiary na jakas solidna ekipe z okolicy Gliwic. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Jak na razie porównując Bustera i Sagapol - naszym zdaniem lepszy jest Sagapol (są bardziej elastyczni, na starcie dostaliśmy upusty od 8 do 17% - na różne materiały, z możliwością dalszych negocjacji, poza tym obsługa wydaje się być tu lepsza. czyżby się zmieniło?, to dobrze, ale trzy lata temu właśnie ze wzg. na obsługę zrezygnowałem z Sagapolu. Od roku korzystam z usług Bustera i jestem zadowolony. Załatwiam tam wszystko z jednym gościem i mam dobre upusty, transport, doradztwo tech., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 26.02.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Ja tez jestem bardzo zadowolona z obslugi w sagapolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 27.02.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Iwona 213, a kiedy chcesz zaczynac? Nasza ekipa jest OK, ale nie wiem czy na ten rok mają jeszcze wolne moce przerobowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 27.02.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 magmi zaczynac chcemy jak sie tylko cieplo zrobi (mysle ze tak za miesiac) Podaj mi namiary na priv albo mailem, to zadzwonie do nich i pogadam Z gory wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała 27.02.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Mam pytanko Pod fundamenty muszę wykopać dół o głębokości 1m i wielkości 12x18 m. Gość od koparki z którym rozmawialiśmy powiedział że nie będzie brał za godzinę tylko za całą robotę i chce 500 zł. Więc mam do Was pytanie. Ile czasu mniej więcej u Was kopano? Czy te 500 zł to dużo czy mało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 27.02.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Mała, a dlaczego dół? Robisz piwnice?Bo jeśli nie, to lepiej moim zdaniem wykopać tylko rowy pod ściany fundamentowe, a śrdodek zostawić (oczywiście humus trzeba zdjąć z całości). Jak wykopiesz dół pod całym domem, to będziesz musiała wpakować później do środka o wiele więcej piachu i roboty z zagęszczaniem będzie więcejKwota 500 zł wydaje mi się OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 01.03.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Ja też robiłam ławy fundamentowe z pomocą kopaki. Godzina pracy kosztowała 50 zł. Wiem że dużo zalezy od operatora koparki. "Mój"" perator koparki bardzo sprawny i zrobił to w ciągu około 4-5 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek 01.03.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Witam,Gdzie i jaką kupowaliście wełnę mineralną do ocieplenia poddasza (w skosach i jętkach)?Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 01.03.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Witam, Gdzie i jaką kupowaliście wełnę mineralną do ocieplenia poddasza (w skosach i jętkach)? Pozdrawiam Leszek Część wełny zakupiłam w Praktikerze - Toproc, a część Damroc w Sagapolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts