Kebuz 24.03.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witam wszystkich!Czy możecie mi pomóc w znalezieniu sprawdzonej, niedrogiej ekipy do budowy domu w stanie surowym w Świerklańcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonifacy 24.03.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Duże dzięki na info dla JAMLESA i JPAWLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonifacy 24.03.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Sorry, oczywiście w poprzedniej odpowiedzi ma być "za info", a nie "na info". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 24.03.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witam wszystkich. Dziękuję Ci Mgielko za kontakt. Działke mamy w Rybniku - Zamysłowie. Jeżeli dobrze doczytałem w postach, to Ty budujesz w Ochojcu ( czy może na osiedlu koło Białego Domu?) Skąd masz takie tanie materiały na budowe piwnicy.Jestesmy zainteresowani. Prosze daj nam namiary.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 24.03.2004 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Czy moglibyście polecić mi jakąś rzetelną, sprawdzoną i przyzwoitą cenowo ekipę tynkarsko-wylewkarską. Robota (tynki wewnętrzne c-w ściany i sufity - ok. 800m2) byłaby za 2-3 tyg., później wylewki (najchętniej mixokretem - ok. 250m2) i tynki zewnętrzne (ok. 300m2). Pozdrawiam wszystkich budowniczych z ziemi rybnickiej (i nie tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 25.03.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 EDZIA!!!Co się z Tobą działo???? Tak długo się nie odzywałaś!!!!!Jak tam prace wykończeniowe domku????Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.03.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Czy ktoś może doradzić kto w okolicach Gliwic robi porządne rolety (poza Krajewskim)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 25.03.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 magmi - jeżeli pytasz o zewnętrzne - to MIROLA z Orzesza (http://www.mirola.pl o ile dobrze pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.03.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Tak, tak, o zewnętrzne mi chodzi. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 25.03.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Akwarysto Widze, ze dobrze znasz tereny Ochojca, wiec pewnie bardzo szybko namierzysz tez moja dzialke. Dokladnie obok "Białego Domku" jest dom wlascicieli tej restauracji, a zaraz obok ogrod mojego dziadka, ktory jest nasza dzialka. Sa juz na niej bloczki na piwnice i stemple Na poczatku mielismy kupic pustaki wibroprofilowane, ale w koncu kupilismy zwykle bloczki fundamentowe z PREFROW-u, tutaj jest adres: Prefrow. Sp. z o.o. - Przedsiębiorstwo prefabrykacji górniczej. Zakład produkcyjny Jankowice (0-32) 422 20 53 44-266 Świerklany Z tego, co sie orientuje, cena w tym tygodniu poszla w gore, dlatego tez my kupilismy je tydzien temu. Najlepiej zadzwon i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2004 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 EDZIA!!! Co się z Tobą działo???? Tak długo się nie odzywałaś!!!!! Jak tam prace wykończeniowe domku???? Pozdrawiam Ilona z tego co wiem to Edzia była w Zakopcu na nartach, ale Ciebie też nie słychać chociaż parę razy zauważyłem Twoją obecność na Forum, ale i ja mam pytanko do Ciebie "co tam panie na budowie?", okna zauważyłem ( jakie?), co teraz robicie? Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 26.03.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Jamles - na Forum jestem praktycznie codziennie tylko nie zawsze się loguję - a na budowie jak zauwazyles praca wre w zeszłym tygodniu wstawiliśmy okna, robilismy instalacje elektryczną i wykonalismy a raczej wykonał nasz wspólny znajomy przyłącze wody w tym tygodniu otynkowalismy już cały domek w środku a jutro mają zaczynać instalatorzy podłogówki. Troche mnie tylko martwi ta pogoda mam nadzieję że tynki mi nie pospadają ze ścian. A jak prace u Ciebie?Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 26.03.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Mgielko! bedę bacznie sledzić postepy na Twojej budowie ponieważ jestem bardzo częstym gościem Twoich niedalekich sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 26.03.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Hej Ilona Milo spotkac tutaj tak bliskich sasiadow O ile sie nie myle, to budujesz w Pilchowicach, prawda? Ja dosyc czesto tam jezdze, a glownie z dzieckiem na szczepienia Napisz mi na priva, kogo tutaj tak czesto odwiedzasz, bo byc moze sie okaze, ze znamy sie z widzenia, hehe A Ty gdzie dokladnie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 26.03.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 hej rybniczanie,czy ktoś wie od której zaczynają się jutro Targi DOM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 26.03.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Do Ilony75: Napisz coś proszę jak zakończyły się Wasze perypetie z dachówką Robena. My właśnie zamówilismy taką samą... Czy mogłabyś napisać, gdzie budujesz? Chętnie rzuciłabym okiem na Wasz dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.03.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 hej rybniczanie, czy ktoś wie od której zaczynają się jutro Targi DOM? Targi zaczynają się już dziś i są czynne od 10-18 tej Pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 26.03.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Dzięki Edzia, wiem, że są od dziś ale nie dam rady, wybieram się jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.03.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Artur 69 masz bardzo fajną stronkę o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 26.03.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Artur 69 masz bardzo fajną stronkę o budowie dzięki , ostatnio troche zaniedbana z braku czasu , zdjęcia z robót na dachu czekają na umieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts