EDZIA 26.03.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Dzięki Edzia, wiem, że są od dziś ale nie dam rady, wybieram się jutro rano Nie ma sprawy Artur , ja też o ile się wybiorę to jutro i w dodatku w godzinach raczej popołudniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.03.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Dziękuję Ci Mgielko za adres. pozdrawiam serdecznie. Myśle, że wszyscy z forum bedziemy sie mijać jutro na targach.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 ilona75 ostatnio ocieplałem poddasze, warstwa 15cm między krokwiami, teraz robimy ruszt pod płyty Farmacell.magmi jak będziesz podziwiać dach u Ilony to 5km dalej jest mójdach pokryty Robenem- kasztan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 27.03.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Witam. Bardzo proszę podajcie adres - targi dom w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 27.03.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Witam. Bardzo proszę podajcie adres - targi dom w Rybniku Cześć, targi odbywają się jak co roku w Zespole Szkół Gastronomicznych (Nowiny), bodajże jest to jeszcze ul. Budowlanych. Jest to na przeciwko Budo-Zbytu i Mc Donalda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 27.03.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Żaba bardzo serdecznie dziękuje, właśnie się wybieramu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 27.03.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Żaba bardzo serdecznie dziękuje, właśnie się wybieramu. Pozdrawiam. Ja jadę jutro, wprawdzie to już będzie ostatni dzień, ale mam nadziej iż będzie mniej ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.03.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Żaba bardzo serdecznie dziękuje, właśnie się wybieramu. Pozdrawiam. Ja jadę jutro, wprawdzie to już będzie ostatni dzień, ale mam nadziej iż będzie mniej ludzi co było ciekawego na Targach? czyżby jeszcze nikt nie wrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 29.03.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Żaba bardzo serdecznie dziękuje, właśnie się wybieramu. Pozdrawiam. Ja jadę jutro, wprawdzie to już będzie ostatni dzień, ale mam nadziej iż będzie mniej ludzi co było ciekawego na Targach? czyżby jeszcze nikt nie wrócił? Byłam, wróciłam i stwierdzam raczej nie było warto. Było gorzej niż w zeszłym roku. Jedyne co to pozbierałam trochę ulotek, natomiast w wielu przypadkach nie było nawet cenników. Generalnie wystawcy zapraszali do swoich firm na jakiekolwiek rozmowy i oczywiście straszyli podwyżkami po 1 maja. Najbardziej rozbawił mnie pan, który rozparty na krzesełku przekonywał klientów-petentów (którzy oczywiście stali) iż bardzo dobrze że wprowadzili 7% Vat tylko na robociznę, bo dzięki temu on na wszystko wystawi fakturę, a do tej pory wszyscy byli stratni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 29.03.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam wszystkich. Pobyt na targach budowlanych "chyba staroci" bardzo nas rozbawił i zaskoczył. Widzieliśmy jak wystawcy poijali winko i świetnie się bawili, nie zwracając uwagi na klientów. Większy wybór jest na targu w Będzinie lub na giełdzie gliwickiej. Może sie mylimy ale inaczej to sobie wyobrażaliśmy. Zebraliśmy troche ulotek od natarczywych "hostes" i szybko do domu. To tyle odnośnie targów.)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 30.03.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 witam, zostało mi 5 palet porothermu 30, pilnie sprzedam chętnemu po atrakcyjnej cenie (sama kupowałam ten porotherm z 20% upustem).Niestety trzeba sobie samemu zorganizować przewóz, palety są do odbioru w Imielinie prosto z budowy. czekam na kontakt na priv.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 30.03.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witam serdecznie! Bylismy w sobote na targach i jetseśmy również rozczarowani.Wyobrażalismy sobie je bogatsze i bardziej konkretne.Mieliśmy wrażenie, że niektórym wystawcom przeszkadzaliśmy.W zasadzie, to targi nie były targami budownictwa- tylko wystawą okien i betonowych murków. Więcej można się dowiedzieć , a przede wszystkim zobaczyć - w hurtowni materiałów budowlanych. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leo668 31.03.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam Wszystkich! Przy tak pięknej pogodzie aż chce się pracować, od kilku dni porządkujemy działkę tzn. wycinamy drzewka owocowe których jest dość sporo i przygotowujemy wszystko pod drogę dojazdową do działki. Jutro u notariusza zostanę dumnym właścicielem tej działki (prezent od MAMUŚKI) no i ruszamy z budową. Mamy już pozałatwiane większość spraw papierkowych teraz jeszcze tylko pozwolenie na budowę, myślę że jak dobrze pójdzie to stan surowy zamknięty będzie jeszcze w tym roku. Budujemy domek z pracowni Pawła Boducha http://www.boduch.pl/info.php?id=117 miejsce inwestycji to Zabrze dzielnica Kończyce. Może jest ktoś kto buduje w pobliżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 31.03.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Czy ma ktoś bardzo dokładną ekipę do ocieplenia poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Czy ma ktoś bardzo dokładną ekipę do ocieplenia poddasza? Ja mam, ta ekipa to żona i ja , żona jest bardziej dokładna, to można zrobić samemu, wełna trochę gryzie, ale da się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona 213 31.03.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 czy ktos kupował maxy 25 (U220) w Busterze w Gliwicach??? Podali mi cene 1.83 a Kozłowicka kosztuje 2.23 i zastawiam sie czy to nie jest jakas jakas kiepska jakosc. Czy ktos mi moze pomoc??? W piatek musze zamowi, zeby jeszcze w kwietniu dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 01.04.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Czy ma ktoś bardzo dokładną ekipę do ocieplenia poddasza? Ja mam, ta ekipa to żona i ja , żona jest bardziej dokładna, to można zrobić samemu, wełna trochę gryzie, ale da się wytrzymać HEHEHE wiem coś o tym bo pierwszą warstwę kładliśmy też sami, i kłucie wełny w oczach , gardle, i wszędzie gdzie się da nie jest mi obcy. Lecz przyznam szczerze że poprostu brakuje mam już czasu bo robota jest wyjątkowo żmudna . Ja mam dość wysoką ścianke kolankową, wiec i dach jest stosunkowo wysoko, a że jestem niska to moge tylko robić wykończeniówkę, bo po jetkach mój maż skacze sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 01.04.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 czy ktos kupował maxy 25 (U220) w Busterze w Gliwicach??? Podali mi cene 1.83 a Kozłowicka kosztuje 2.23 i zastawiam sie czy to nie jest jakas jakas kiepska jakosc. Czy ktos mi moze pomoc??? W piatek musze zamowi, zeby jeszcze w kwietniu dostac. Wydaje mi sie że warto zainwestować w Kozłowicką. Najlepiej kupowac ją u przedstawiciela producenta w Pyskowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 02.04.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 gaga2-odnalazłam twoją odpowiedź z 8 marca ( trochę tu nie zaglądałam), jak możesz to przyślij mi namiar na tego projektanta. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbarka 04.04.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Poszukujemy solidnej firmy lub ekipy tylko z referencjami do postawienia domu w stanie surowym z możliwością dalszej współpracy.Termin realizacji sierpień-wrzesień 2004r, Świerklaniec koło Tarnowskich Gór.Projekt Studia Atrium GL-174.Wszelką informacje proszę kierować na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts