Alis 21.04.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Witajcie Pomóżcie! Gdzie można kupić szambo betonowe? Mój miły namierzył takowe, ale kiedy wczoraj chciał je zamówić, okazało się, że może ale z 22% Vat. Pani stwierdziła, że mają strasznie dużo zamówień i limit na kwiecień się wyczerpał. Paranoja -kobieta się martwi, że dużo zamówień Co się porobiło?. Musze szukać czegoś innego. Pozdrawiam Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 21.04.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 czyli możemy się spotkać w sobotę?ja muszę tylko wynegocjować warunki z chętnymi na zaopiekowanie się moimi maluchami. Pozdrawiam,gaga2PS. Alis, jest taka firma która specjalizuje się w zbiornikach betonowych, my kupiliśmy tam zbiornik na 10m3 trzykomorowy, robią też zbiorniki według rysunku na zamówienie. To Pro-Bud z Poręby k/Zawierciahttp://www.pro-bud.plnasz zbiornik jest wykonany na potrzeby oczyszczalni ścieków, kosztował chyba 2000 zł, ale nie jestem pewna tej ceny. My nie mieliśmy krytycznych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 22.04.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 gaga2 Nie potrafię zlokalizować tej firmy -adres internetowy nie pasuje. Jeśli masz do nich jakiś nr tel. To bardzo proszę prześlij mi na prv. Pozdrawiam, Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 22.04.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 znalazłam jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leo668 22.04.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Witam Właśnie wróciłem z naszych coraz to uboższych targów Katowickich. Niestety to juz nie to co kiedyś Można zobaczyc kilku wystawców którzy mieszczą sie w 2 halach i na placu przed nimi. Z rzeczy godnych zobaczenia to nowy system ogrzewania podłogowego składający się ze specjalnych mat grzewczych i pompa ciepła u tego samego wystawcy. Jest jeszcze producent rekuperatorów PRO-VENT no i jak zwykle mnóstwo okien, drzwi, i ceramiki budowlanej. Mieli być wystawcy elementów wyposażenia łazienek - widziałem kilku i to wszystko (same baterie). Generalnie liczyłem na coś więcej, ale może inni nie będa tak krytyczni. Miłego zwiedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 29.04.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witam!!!!!Znudziłao mi sie juz szukanie naszej grupy na koncu strony - trochę wstyd żadnych postów od prawie tygodnia albo...... poprostu budujący na śląsku nie mają żadnych problemów.Ale to napewno dlatego że wszyscy chcą jeszcze wykorzystać 7 % VAT dlatego mam nadzieje że nasza grupa znowu odżyje po 1 maja.Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_jab 29.04.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Poszukuję namiaru na tani tartak. Dajcie znać gdzie kupowaliście drzeowo na więźbę i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 29.04.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Zapytaj o ceny w tartaku w Leboszowicach lub Trachy firma "Wojtke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 29.04.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Poszukuję namiaru na tani tartak. Dajcie znać gdzie kupowaliście drzeowo na więźbę i w jakiej cenie? Pogrzebałem w moich zapiskach sprzed roku kiedy sam szukałem drewna na więźbę i może jakiś adres Ci się przyda: LAZAR TRE, Żory, tel. 4342864, 630 (50 impr. zan.) + transport Werner Kocek, Wielowieś, tel.2336650, 650 (45 imp. zan., 170 impr. ciś.) + tr. DREW STAL, Wodzisław, tel.4562973, 540 + tr Tadeusz Gętorek, Leboszowice, tel. 2356414, 620 (70 impr. zan.) + tr Erwin Reclik, Mszana, tel.4270049, 550 (60 impr. zan.) + tr MODRZEW, Kotulin, tel. 2306237, 550 (40 impr. zan.) + tr OLCZYK, gdzieś w kieleckiem, (041)3917186, 520-580 (70 imp. zan., 120 impr. ciś.) DREW-POL, też gdzieś w kieleckiem, tel. (041) 2721709,605994370, 500 ceny netto, z maja 2003 roku a w ogóle polecam http://www.tartaki.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.04.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Witam!!!!! Znudziłao mi sie juz szukanie naszej grupy na koncu strony - trochę wstyd żadnych postów od prawie tygodnia albo...... poprostu budujący na śląsku nie mają żadnych problemów. Ale to napewno dlatego że wszyscy chcą jeszcze wykorzystać 7 % VAT dlatego mam nadzieje że nasza grupa znowu odżyje po 1 maja. Pozdrawiam Ilona Witam i pozdrawiam budujących No to ja podciągam wątek do góry U mnie już dziś spokój, prawie wszystko co było na obecny etap potrzebne zostało zakupione lub zapłacone i czeka na dostawę. W dni weekendowe, o ile pogoda dopisze będziemy nabierać sił dotleniając się podczas prac porządkowych wokół domu / czytaj, pracujemy nad organizacją ogrodu/. A potem zabieramy się za dokończenie wnętrz. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_jab 30.04.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Dzięki za namiary dzwonie i kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot36 30.04.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Cześć,Szukam dobrej ekipy do robót wykończeniowych.Buduję w Smolnicy k/Gliwic.Jak macie jakieś sprawdzone ekipy, bardzo proszę o namiary.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 03.05.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Czy w tej grupie to jeszcze ktoś żyje?????Czy może juz się wszyscy pobudowali, i nie wchodzą na to forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 04.05.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Zyją, żyją- tylko hanysy to ludek zaradny i pracowity, jak pracują nie mają czasu na pogawędki, a jak czegoś czasem nie wiedzą to sami kombinują albo pytają żonki! -hanys Pikuś. PS. :leca teraz na budowa, a potym do Ericha na szkata- pyrsk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 PS. :leca teraz na budowa, a potym do Ericha na szkata- pyrsk! kiedy bydą Mistrzostwa Budujących Szkaciorzy ??? PS. Witam po dwóch tygodniach, ale nie ma co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 witam wszystkich czytających, szukam chętnego do kupna domu w Knurowie pow. 160mkw, działka ponad 3200mkw, częsciowo zalesiona,zainteresowanych proszę o pisanie na priw, lub e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.05.2004 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 PS. :leca teraz na budowa, a potym do Ericha na szkata- pyrsk! kiedy bydą Mistrzostwa Budujących Szkaciorzy ??? PS. Witam po dwóch tygodniach, ale nie ma co czytać Na te szkaciane miszczostwa to i jo przijada ze Sosnowca dać WOM ,,KONTRA"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 07.05.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wsystkich. Chcę kupić używaną betoniarkę najlepiej powyżej 100l pojemności zasypowej, gdyby ktoś wiedział coś na ten temat to proszę o kontakt na maila lub 600936159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsonfm 07.05.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wsystkich. Chcę kupić używaną betoniarkę najlepiej powyżej 100l pojemności zasypowej, gdyby ktoś wiedział coś na ten temat to proszę o kontakt na maila lub 600936159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.05.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 PS. :leca teraz na budowa, a potym do Ericha na szkata- pyrsk! kiedy bydą Mistrzostwa Budujących Szkaciorzy ??? PS. Witam po dwóch tygodniach, ale nie ma co czytać Na te szkaciane miszczostwa to i jo przijada ze Sosnowca dać WOM ,,KONTRA"... Hmmm, to były czasy, gra w skata i loty/ flugi/ gołębi, niedzielne obrazki z mojego dzieciństwa. Ile budziły emocji . W mojej wsi niestety te tradycje znikęły, czy bezpowrotnie ?. No chyba, że nauczycie mnie grać w skata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts