EDZIA 22.05.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Podobna sytuacja miała miejsce na budowie moich znajomych budujących w Ochojcu. Jadący do pracy Pipowcy zajrzeli na jej budowę ale nie pamiętam jak to się skończyło dla szefa firmy, tylko następnego dnia po kontroli na budowie wszystko było przykładnie oznaczone i wygrodzone. Widać Pipowcy upatrzyli sobie tamte tereny. Ja też się cieszę, że nie buduję przy drodze głownej, ale to jeszcze z innych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Ja też się cieszę, że nie buduję przy drodze głownej, ale to jeszcze z innych powodów a umnie za płotem na kolację wpadł mały sornik ( sarenka płci męskiej, czy to sie nazywa jelonek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.05.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Jelonek to jelonek, a sorniczek to sorniczek , do mnie też wpadają na kolację, nie wiem czy na śniadania też, bo rzadko bywam na budowie o tak wczesnej porze. Narazie mnie to cieszy...gorzej jak na menu wybiora sobie moje drzewka/ działka jeszcze nie ogrodzona i chyba tak zostanie/, ale drzewka to chyba przysmak zajęcy . Ale ja dziś pracowita i gadatliwa jestem, dzień wolny a ja dostukałam do 1500 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.05.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 ...a umnie za płotem na kolację wpadł mały sornik ( sarenka płci męskiej,czy to sie nazywa jelonek ) jelonek to mały i niedojrzały jeleń ew. łania, albo duży owad z rogami ... sornik zaś je jak najbardzij dojrzały i z sarnom robiom cośtam, cośtam i ta sarna je potym kotno i mo małego sornika... (alech namotloł... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.05.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Oj namotołś Krystian namołś, już trudno się teraz połapać, co jest co czy sarna jest kotno, czy kot jest ? no własnie jaki ? Czy wszędzie jest tak zimno brrr Ten kaprysny maj mobilizuje mnie do szybszej przeprowadzki, żeby już nie być zdanym na osiedlowe zimno w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 jak sornik ze sarnom coś tam cos tam to potem sarna jest sorno i sie o sorni i mo sorniczka eli łaniczka... pyrsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.05.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 ... no to pyrsk i pod ziymja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 ... no to pyrsk i pod ziymja... Krystian zrób se szychta na planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.05.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Czy wszędzie jest tak zimno brrr Ten kaprysny maj mobilizuje mnie do szybszej przeprowadzki, żeby już nie być zdanym na osiedlowe zimno w mieszkaniu ...jak ja nienawidzę bezsilności (blokowej) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.05.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Krystian ja też . W dodatku w mieszkaniu zbuntowała się materia i wszystko się psuje lub rozpada. Chyba pora przyspieszyć przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 Krystian ja też . W dodatku w mieszkaniu zbuntowała się materia i wszystko się psuje lub rozpada. Chyba pora przyspieszyć przeprowadzkę kiedy mają podjechać? http://www.arkasc.pl/images/samochody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.05.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 kiedy mają podjechać? http://www.arkasc.pl/images/samochody.jpg Jamles, dzięęęki , jestem pod wrażeniem. Nie wiedziałam, że masz tak super rozwiniętą firmę przewozową Dobrze wiedzieć, że mam coś takiego po sąsiedzku. Dam znać, jak przyjdzie pora przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot36 28.05.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Cześć Wszystkim, Gdzie w okolicy Gliwic kupowaliście bramę garażową? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Cześć Wszystkim, Gdzie w okolicy Gliwic kupowaliście bramę garażową? Pozdrowienia ja nie kupowałem, ale na Sikorniku jest chyba Hormann, w Orzeszu jest Mirola, w Rybniku na Rudzkiej Wiśniowski mam nadzieję, że mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Cześć Wszystkim, Gdzie w okolicy Gliwic kupowaliście bramę garażową? Pozdrowienia ja nie kupowałem, ale na Sikorniku jest chyba Hormann, w Orzeszu jest Mirola, w Rybniku na Rudzkiej Wiśniowski mam nadzieję, że mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Cześć Wszystkim, Gdzie w okolicy Gliwic kupowaliście bramę garażową? Pozdrowienia ja nie kupowałem, ale na Sikorniku jest chyba Hormann, w Orzeszu jest Mirola, w Rybniku na Rudzkiej Wiśniowski mam nadzieję, że mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.05.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Ja kupowałam w firmie "Karo" w Rybniku Hormanna- segmentowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzichu 31.05.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Witam Ziomali.Skończyłem właśnie deskować dach i mam położoną warstwę papy podkładowej pod gont bitumiczny.Rodzi się pytanie : jaki gont> macie może jakieś pozytywne doświadczenia w tej materi.Chętnie bym się czegoś więcej dowiedział na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.05.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Ja kupowałem bramę w Sosnowcu... ... ale to nie w okolicach Gliwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Witam Ziomali. Skończyłem właśnie deskować dach i mam położoną warstwę papy podkładowej pod gont bitumiczny.Rodzi się pytanie : jaki gont> macie może jakieś pozytywne doświadczenia w tej materi.Chętnie bym się czegoś więcej dowiedział na ten temat. Nie mam co prawda jeszcze doświadczeń praktycznych w temacie gonty. Mam już za to w garażu złożone gonty ICOPAL, które polecił mi gość, który będzie je kładł. Więcej w tym temacie będę mogła napisać jak zostaną położone, a nastąpi to w lipcu. Pozdrawiam budujących Edzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts