dzichu 02.06.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 ...mówisz ICOPAL? Poczytamy na ten temat. Dzięki za informacje Edzia.Też jestem ciekaw jak wyjdzie u Ciebie ten gont. Ja będe kładł dopiero w sierpniu lub wrześniu.Daj znać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 03.06.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Witajcie!!!!!Znowu ja Wam pozawracam trochę głowę.chodzi mi mianowicie o drzwi wewnętrzne. Pytałam juz stolarza który robił nam drzwi zewnętrzne ale cena powaliła mnie z nóg. Może macie jakiegoś zaprzyjaznionego i niezbyt drogiego stolarza godnego polecenia oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.06.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Witajcie - ja z wizytą w rodzinnych stronach Czy ktoś może zna firmę budowlaną DEKS z Mikołowa, mają też filię w Rybniku - sa też na tym forum - sprawiają bardzo dobre wrażenie i myślę zeby podpisać z nimi umowę, najpierw jednak chciałabym zasięgnąć języka na ich temat. Jeśli ktoś coś wie, o bardzo byłabym wdzięczna za informacje. Pozdrawiam przy okazji Rybniczan - kiedyś tam mieszkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
postal 03.06.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Może ktoś z szanownych forumowiczów polecił by dobrego kierownika (chodzi o dokończenie domu .Będę wdzięczny za każdą informację (Buowa Gliwice - Sośnicowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Z L O T G R U P P O Ł U D N I O W Y C H I W S Z Y S T K I C H C H Ę T N Y C H 28 SIERPIEŃ 2004r. O G R O D Z I E N I E C Serdecznie zapraszam do Ogrodzieńca ... W związku z wyrazami zainteresowania ,,Spotkaniem integracyjnym” i zrobienia wspólnego ,,LLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUU w REALU” osób udzielających się na FORUM Muratora w Klubie Budującym, proponuję: TERMIN: 28.08.2004r. – sobota. MIEJSCE: OGRODZIENIEC, budowa domu Ewy i Krystiana (róg Piastowskiej i Spacerowej), następnie KRĘPA (bo pogoda będzie piękna...). PROGRAM (OTWARTY): - 12.00 – 15.00 – dojeżdżamy, oglądamy domek, częstuję gości kawusią i ciachem, dla dzieciaków też coś będzie... - 15.00 – xx.xx – wspólny grill na KRĘPIE , do tego ognisko i pieczonki (jak ktoś ma kociołek to proszę napełnić w domu, będzie więcej... ), no i jakieś pivco... - xx.xx – xx.xx – tę część programu ułożymy wspólnie, polegała będzie na ewentualnym udziale w ,,Dniach Ogrodzieńca”, może pojedziemy na zamek... JAK DOJECHAC : - od KRAKOWA – drogą ,,4” do Olkusza, dalej ,,791”, kilka metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w lewo to Piastowska, w dół do końca i po lewej... - od SOSNOWCA – drogą ,,4” w kierunku Olkusza, dalej ,,790”, przez Łosień, Niegowonice (za szczytem wzniesienia jest parking i punkt widokowy na skałkach, warto się zatrzymać) , 1000 metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w prawo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek... - od CZĘSTOCHOWY – do Zawiercia, dalej drogą ,,78” na Kielce, w Fugasówce w prawo ,,791” do Ogrodzieńca, ok.3km do centrum, gdzie skręcamy w prawo na ,,790” w kierunku Dąbrowa Górnicza, Łazy, ok. 800m droga w lewo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek... KRĘPA – to takie miejsce w lesie (1000m od mojego domku), gdzie są stawy, strumień, boisko, basen, brodzik dla dzieci, mini plac zabaw, kawiarnia, miejsca na ognisko... ZAŁOŻYŁEM W TEJ SPRAWIE NOWY TEMAT W KLUBIE BUDUJĄCYM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 05.06.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Krystian, brawo dla odważnych. deklaruję obecność swojej rodzinki (termin zarezerwowany w kalendarzu). Pozdrowienia dla szanownej małżonki i córy. gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Liczę na silną reprezentację Grupy Śląskiej... Zapraszam, oczywiście z Rodzinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 07.06.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Krystian - ja również deklaruję swoją obecność z mężem i pełnym kociołkiem. Dziękujemy za zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 a ja niestety 28 sierpnia "nie chcem, ale muszem" jechać na wesele szwagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.06.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 witam wszystkich w tym optymistycznie zapowiadającym się tygodniu...fajnie tak w poniedziałek sobie powiedzieć, że pojutrze zaczyna się weekend gaga, ilonka, fajnie, że wybieracie się do Krystiana...zadeklarujcie się może jeszcze w wątku, który powstał na okoliczność spotkania, http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=28009 bo w ferworze przygotowań Krystian może nie znajdzie Was tutaj. Jamles a Ty co ? Bierz młodą parę i do Ogrodzieńca...ach co by to było za wesele. W prezencie młodą parę możemy bezpłatnie przeszkolić w temacie budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.06.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 EDZIA - ja zawsze znajduję... , dziewczyny jesteście dopisane (gaga-2 była najsampierwsza... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.06.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 EDZIA - ja zawsze znajduję... , dziewczyny jesteście dopisane (gaga-2 była najsampierwsza... ) -Krystian wiem, ale ja tak w celu ułatwienia Ci pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.06.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Wielkie dzięki EDZIA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Jamles a Ty co ? Bierz młodą parę i do Ogrodzieńca...ach co by to było za wesele. W prezencie młodą parę możemy bezpłatnie przeszkolić w temacie budowania już myślą o kupnie działki, a szwagier jest niepraktykującym stolarzem, ale kładzie panele, kafelki, robił już instalacje wod-kan, CO, maluje itp przydałoby mu się trochę teorii, bo często najpierw robi potem myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 08.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 28 SIERPIEŃ 2004r. O G R O D Z I E N I E C suuper - z miłą chęcią bym z żoną wpadł jeśli nie ma przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 loop - no co TY, jakie przeszkody ??? zkręty, radary... o co biega ??? Dawaj śmiało zapraszam serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek74 18.06.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 LUDZIE pomocy. Poszukujemy działki w Gliwicach, najlepiej w Żernikach po lewej stronie jadąc w kierunku Tarnowskich Gór. Czy ktoś może nam pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 21.06.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Kiedyś oglądaliśmy działki w tym rejonie z biura pośrednictwa LOCUM w Gliwicach. Ale to było prawie trzy lata temu... Ogólna rada (sprawdzona): weź dzień urlopu i zrób rajd po pośredniakach gliwickich. Nie zapłacisz nic za samo zapozanie się z ofertami, a każde biuro ma jakieś nieruchomości, którymi się z nikim nie dzieli i pokazuje tylko swoim klientom. Warto spróbować, zwłaszcza gdy macie takie konkretne wymagania. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 21.06.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Szukam solidnej, sprawdzonej i niedrogiej ekipy z miksokretem do wykonania 250m kw. wylewek na przełomie czerwca i lipca. Mam już kilka ofert ale na razie żadna mnie nie zadowala - albo cenowo (=> 13 zł za samą wylewkę - styropian bedzie ułożony) albo fatalne pierwsze wrażenie po spotkaniu z ekipą. A propos, kupował ktoś ostatnio styropian FS20?? W jakiej cenie za m3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodaka 21.06.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam forumowiczów bardzo prosze o pomoc w znalezieniu studniarza z Gliwic lub okolic. Wykonałem już z setke telefonów i nic. Najbliższy Częstochowa lub Bielsko kodaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts