magmi 15.07.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 PWM, wysyłam Ci infor ma priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 15.07.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Dziekuję...........sprawdzałem o 14 00 "pocztę" ale pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 15.07.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Dziekuję juz jest. Pozdrawiam. pwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.07.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Cześć Jestem z okolic tychów i dopiero zaczynam. podoba mi się wasza grupa i przyłączam się do Was. Dobry pomysł z tym spotkaniem w Ogrodzieńcu . Może przyjadę jak pozwolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.07.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Cześć Jestem z okolic tychów i dopiero zaczynam. podoba mi się wasza grupa i przyłączam się do Was. Dobry pomysł z tym spotkaniem w Ogrodzieńcu . Może przyjadę jak pozwolicie Cześć bodzio_g !!! No to jesteś na liście... informacje w temacie Wakacyjny zlot Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.07.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Sorki. Dopiero zaczynam, ale na forum a nie budowę (chyba to tak zabrzmiało). Dom mam wg proj. indywidualnego,254m2(parter+poddasze) i piwnica. buduje syst. gospodarczym, mam "już":dach z gontami bitum.,okna drew.,tynki 95%,wylewki 80%,kable el.,tablice(3-na wyrost),przyłącza, ocieplenia skosów 80%. Wszystko staram sie robić samemu (z wyjątkiem murów i dachu i instalacji). Acha ,ogrzewanie kombinowane (podłogowe tam gdzie bedą płytki reszta grzejniki, które dopiero bedą+piec ekol. węglowy.Wczasy spędzam na malcie a żona na krecie .Krystian dzięki za zaproszenie postaram sie być.Nara bo ide na budowa ciepać malta.Żniwa wielkie ale... fachowców mało i...kasy. Acha, jeśli bede mógł to służę pomocą (jakieś praktyczne rady)na gg 9546821 lub u synka 3433826 i prosic o mnie lub na priv.Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.07.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witaj bodzio w naszej Grupie. Oj nie zazdroszczę Ci dzisiaj tej malty /tzn. ciepania :)/ w taki upał. No a na spotkanie w Ogrodzieńcu ściągnij żonę z tej krety i OBOWIĄZKOWO musicie się stawić...Ni ma lekko budować na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 bodzio_g witaj w grupie, nareszcie ktoś kto nie ma wesela w rodzinie 28 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.07.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Cześć Dzięki za miłe przywitanie do grona bywalców forum . Jako nowy dopiero sie wkręcam, ale ja wam jeszcze pokaże . Na razie pokaze Wam swoją chacię (wiecej na razie nie mam) http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24712&grupa=0&kat=2&a=bodzio_g Podoba mi się chata Krystiana i może ją niedługo zobaczę (28.08.04). Ps. Krystian -też mam łuki w oknach (na poddaszu), ale bez witraży(wszystko przez te baby -patrz żony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.07.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Dzieki Krystian długo sie pociłem ale mi sie udało (synek mi pomógł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.07.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 bodzio_g - coś adresik zbyt ogólny, stronka się nie otwiera tylko ogólne wyjście na albumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.07.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Krystian - już poprawiłem sorki http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24712&grupa=0&kat=2&a=bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.07.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 No teraz super... Ale będzie fajny domek...ładnie dobrany kolor klinkieru na kominie do koloru pokrycia dachu. Jaką szerokość mają okna łukowe na pięterku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.07.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Dwa małe 2x 0.9m balkon 2.7m od zachodu duże 1.8m na 1.5m wys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.07.2004 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 No to spoko, tak właśnie myślałem... Miałem trochę kłopotu z tymi moimi łukami bo mają tylko 60cm szerokości, ale skończyło się dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.07.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Edzia:Oj nie zazdroszczę Ci dzisiaj tej malty /tzn. ciepania / w taki upał. Dzieki Edzia za współczucie . Wylałem hektolitry potu ale coś tam udało mi sie zrobić. Już niedługo wracam z tej malty, żona już wróciła z kreta, wiec będziemy odpoczywac u siebie na wsi. Narqka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.07.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Witajcie! Tu Szczecin! Wiecie, jest u nas kilku górali, co kładą dachy, niestety są zajęci do końca roku!!!!Może macie namiarki na fachowców jeżdżących za chlebem trochę na północny - zachów!!! Szukam, bo są tani i baaaaaaaardzo dobbbbbbbrzy!!!! Jak byście byli tacy uczynni, to poproszę na priv!!!Z góry dzięki i życzę Wam wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.07.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Witajcie! Tu Szczecin! Wiecie, jest u nas kilku górali, co kładą dachy, niestety są zajęci do końca roku!!!! Może macie namiarki na fachowców jeżdżących za chlebem trochę na północny - zachów!!! Szukam, bo są tani i baaaaaaaardzo dobbbbbbbrzy!!!! jolly niestety ja swoich górali nie mogę polecić, przede wszystkim nie byli baaaaaaaardzo dobbbbbbbrzy!!!! a czy tacy tani różnice z nie góralami nie były powalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.07.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 A to dziwne Jamles, bo u nas różnice są następujące: nasi od 40 wzwyz, a Wasi od 20 Dla mnie to duża różnica! Ale mnie zaskoczyłeś, a co Ci źle zrobili? W takim razie na wszystkich trzeba uważać!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.07.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 A to dziwne Jamles, bo u nas różnice są następujące: nasi od 40 wzwyz, a Wasi od 20 Dla mnie to duża różnica! Ale mnie zaskoczyłeś, a co Ci źle zrobili? W takim razie na wszystkich trzeba uważać!!! Pozdrowionka W takim razie na wszystkich trzeba uważać!!! mieli problemy np. z folią dach. przy oknach, kominach... folia wywinięta raz do góry, raz na dół, stłukł im się wyłaz kominiarski, stopnie kominiarskie trochę się huśtają itp. Robili tylko pokrycie dachu za 23 zł z VAT. Więźbę robił wujek żony za 5zł. Ceny z końca 2002r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts