Krystian 05.08.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Zastanawiam się czy do wykopu fundamentu brać koparke, czy popracować nad bicepsami Ja zdejmowałem humus (ok. 0,5m) koparką - wtedy 120zł za godzinkę pracy - a następnie kilkadziesiąt ton piasku taczkami... ... tu trochę widać: http://foto.onet.pl/upload/12/12/_241820_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciapek 05.08.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 pawcio sprubój na elektrowni rybnik w peberowie na podmiejskiej tam sprzedają zbrojenie i chłopaki po robocie se dorabiają ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 09.08.2004 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 cześć!już dawno żaden "fachowiec " tak mnie nie zdenerwował, jak pan M.K.-człowiek ze ŚląskaNa wiosne uówilismy się na wykonanie na początku lipca na docieplenia budynku styropianem,cena atrakcyjna - gość z dobrą opinią.Niestety zaczął mnie zwodzić co tydzień przesuwając termin, a ostatnio stwierdził że to za mały metraż (120m kw) i nie będzie tego robił jakby tego nie wiedział w trakcie umowy!!!teraz mam materiał a nie mam ekipy.Nie wspomnę o chamskim wyłączaniem komórki!!!a wydawał się takim sympatycznym człowiekiem!może znacie dobrego fachowce od ociepleń?pozdro i nie dajcie się rolować , tak jak ja się dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 09.08.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 U mnie robota tak zapie..... że nie mam czasu na organizację materiałów. W tym tygodniu kończą więźbę dachową i dawaj za dachówki. Mam pytanie czym impegnowaliście drewno??? Gaga2 jak tam twoje tynkowanie mam nadzieję że jesteś z nich zadowolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leo668 09.08.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam Wszystkich! Generalnie to jestem tu nowy i licze na pomoc z Waszej strony. Właśnie z żonką zaczęliśmy budowe, w tym tygodniu zalewamy fundamenty, robota wre na całego. Jesteśmy na etapie kupna materiałów na ściany (budujemy z silki) może wiecie gdzie znaleźć tanio ten materiał !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.08.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Cześć leo668 - ja kupowałem silikaty w Kluczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 10.08.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Engi: posłałem Ci namiary.Rafi27: razem z żoną podziwiamy postępy na Twojej budowie. Gratuluję. Ja mam impregnowane drewnochronem. Szukasz jeszcze tynkarzy? Mam gdzieś w domu - jeśli jesteś zainsterowany, to daj mi znać (najlepiej na maila). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.08.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 WitajciePoszukuje biura, które w przyzwoitej (czyt. tanio) wykona adaptacje projektu. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.08.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 hej Ja szukam rad na temat drzwi wewn i zewn. Szukam "tanich a dobrych" Przejrzałem kilka ofert i nie moge sie zdecydowac. Czy ktos ma drzwi wewn. firmy "centurion"? A jakie polecacie drzwi zewnętrzne? Zgóry dzieki za wszelkie opinie . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leo668 13.08.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Cześć leo668 - ja kupowałem silikaty w Kluczach... Dzięki za odpowiedz. Na pewno sie do nich zgłoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 U mnie robota tak zapie..... że nie mam czasu na organizację materiałów. W tym tygodniu kończą więźbę dachową i dawaj za dachówki. Mam pytanie czym impegnowaliście drewno??? najpierw kąpiel w Fobosie, przed położeniem dachówki pomalowałem Dulux Impregnat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Kąpiel zanurzeniowa w FIRESTOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudiRobbo 15.08.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Witajcie Budowniczowie. Ja włąsnie miesiac temu zacząłem użytkowanie swojego domku. Niestety teraz to juz tylko się brudzi... Szukam usilnie wrażeń z użytkowania kostki brukowej. Jestem przed wyborem jej rodzaju i mam wiele wątpliwości... Podoba mi sie kostka tzw (w Libecie) płukana, tzn z szorstką powierzchnia. Boję sie czy nie będzie to trudne w utrzymaniu? Struktura sprawia wrażenie jakby każdy piaseczek i brud pozostawał w niej na wieki...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 16.08.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witajcie po urlopie Mam już tynki !!!! piekne, równe jak lustro. A jak czysto w domu, wszystkie odpadki po tynkowaniu starannie wyskrobane, wylewki nienaruszone i równiótkie, ekipa sprawna i terminowa. Eh, jak to miło pochwalić.... . Moja budowa jest namacalnym dowodem na tezę, że jednak można zamienić kolejność i wykonać wylewki przed tynkami - jeśli ekipa tynkarzy jest sprawna, oczywiście. A za kilka dni - mają montować okna - i moja sympatia do domu w budowie rośnie..... ) Pozdrowienia, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICIUS 17.08.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 DZIEN DOBRY grupo gornoslaska!,ostatnio zle weszlem ,prosze o jakies namiary na wykonawcow ogrodzen!mam problemy nie tylko juz na starcie ale mialem i przed tzn.w mieszkaniu.Na starcie to firma PRAKTA Tarn-Gory,duzo gorsi to firma SIATEX z Rudy Sl.Prosze o namiary na ogrodzenia ewentualnie brukarstwo-BARDZO DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Witajcie po urlopie Mam już tynki !!!! piekne, równe jak lustro. A za kilka dni - mają montować okna - i moja sympatia do domu w budowie rośnie..... ) Pozdrowienia, gaga2 i oby było tak dobrze i radośnie do przeprowadzki, jakie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.08.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Co tu takie pustki ? Czyżby wszyscy na urlopie? a może sie budujecie A może olimpiada ? Ślązaczki górą i tak trzymać. GAGA 2- odpisz na priv gdzie budujesz, bo czasami bywam w Imieliniu, a chętnie popatrze w realu, jak inni sie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_misio 24.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wylewam dziś strop monolityczny z betonu B15. Szałsza k. Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.08.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Hej Misio - pogoda Ci dopisała. Teraz tylko dobrze polewaj ( beton i nie tylko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 a u mnie DGP rozprowadzone, działa, mimo dość wysokiej temp.próba ognia się odbyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts