EDZIA 01.09.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 "konserwa Dębowa" na tysiąc musi być lepszo od zeltru ino nie chowej hajerowi do skrzinie, pewnikiem wyżere Ciekawe jak za parę lat będzie smakować taka "konserwa Dębowa", czy tak jak wino...im starsze tym lepsze..? A tak w ogóle to jamles żałuj, że Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.09.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Tak, tak... żałuj jak nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 tak, tak... żałuj jak nie wiem co... żałuja,żałuja,żałuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.09.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ale przed następnym już się tak łatwo nie wymigosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.09.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 ... niech yno spróbuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ale przed następnym już się tak łatwo nie wymigosz następne wesele to dopiero mojej córki..... chyba????????? Krystian tako mina to mo teraz moj obersztajger, mo na karku UGBK , dobrze, że niedziela mom wolno, bo przidzie moje klamory łoglondać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 ... no to nie zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.09.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 ... a co tu tak cicho ??? Wszyscy budują ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris71 05.09.2004 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 cześć Witam wszystkich grupowiczów Szkoda ze dopiero teraz tutaj zajrzeismy i ominęła nas taka impreza, ale moze następnym razem... My naszą budowę rozpoczęlismy w czerwcu w okolicach Łazisk. Aktualnie przymierzamy sie do dachu, o ile znajdziemy przyzwoitą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.09.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 ... a co tu tak cicho ??? Wszyscy budują ??? Wszyscy dochodza jeszcze do siebie po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.09.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Kris71 - a może forumowicze pomogą poszukać ekipy.... gaga2 - na Zagłębiu Dąbrowskim coś dużo się mówi o ładnej wiośnie nad zbiornikiem imielińskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris71 06.09.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Kris71 - a może forumowicze pomogą poszukać ekipy.... Już pytałem w innym dziale ale niestety.... zgłosiły sie 2 firmy z tego jedna nie odpowiedziała juz na maila a druga nie jest zbyt tania. Aktualnie czekam na wizytę górali - więc może sie z nimi dogadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.09.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Kris71 - gdybyś się nie dogadał, daj znać, to prześlę Ci namiary na moich murarzy... , są niezbyt drodzy a co potrafią możesz obejrzeć na zdjęciach - link poniżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 07.09.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Krystian - potwierdzam, potwierdzam bardzo tam ładnie wiosną, może nawet jakaś trawa wyrośnie nie tylko nad zbiornikiem ale i na naszej działce już zaczynam psychicznie się przygotowywać do majówki Pozdrawiam wszystkich, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.09.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 ... no to w maju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.09.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 A mnie takie luźne pomysły chodzą po głowie Jak myślicie, czy forumowy kulig zimą w Rybniku to dobry pomysł, Hmm? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.09.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Ho , ho. Ciekawe pomysły tu czytam. Tylko kiedy sie będziemy budować ? Edzia - już teraz nastawiaj balony na wino . Swoją drogą do Rybnika niedaleko a do Gagi to na rzut beretem, jestem za a nawet ... . Kris - ja miałem górali, ale są zajęci , poza tym musieli mieć nocleg i wyżywienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 A mnie takie luźne pomysły chodzą po głowie Jak myślicie, czy forumowy kulig zimą w Rybniku to dobry pomysł, Hmm? pozdrawiam Edzia Tour de Elektrownia Rybnik I etap Rybnik - Stanica II etap Stanica - Pilchowice III etap Pilchowice - Ochojec IV etap Ochojec - Rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris71 09.09.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Kris - ja miałem górali, ale są zajęci , poza tym musieli mieć nocleg i wyżywienie OK znalazłem górali, więc prace będą sie toczyć dalej Ceny porównywalne do miejscowych firm, ale za to sami sobie muszą zorganizować pobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris71 09.09.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Kris - ja miałem górali, ale są zajęci , poza tym musieli mieć nocleg i wyżywienie OK znalazłem górali, więc prace będą sie toczyć dalej Ceny porównywalne do miejscowych firm, ale za to sami sobie muszą zorganizować pobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts