Krystian 09.09.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 A mnie takie luźne pomysły chodzą po głowie Jak myślicie, czy forumowy kulig zimą w Rybniku to dobry pomysł, Hmm? pozdrawiam Edzia Tour de Elektrownia Rybnik I etap Rybnik - Stanica II etap Stanica - Pilchowice III etap Pilchowice - Ochojec IV etap Ochojec - Rybnik jamles - konie zajedziesz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 jamles - konie zajedziesz !!! jeden etap dziennie, tylko czy zimą jest jakiś długi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 jeden etap dziennie, tylko czy zimą jest jakiś długi weekend Miedzy Swietami a Nowym Rokiem niektorzy maja jeden dlugi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.09.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 a tu mnie jeszcze nie bylo witam wszystkich... ja co prawda nie buduje (jeszcze - mam nadzieje), ale pomagam czasem.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.09.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 jeden etap dziennie, tylko czy zimą jest jakiś długi weekend Miedzy Swietami a Nowym Rokiem niektorzy maja jeden dlugi weekend termin prawie ustalony, tylko czy będzie śnieg ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 09.09.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 termin prawie ustalony, tylko czy będzie śnieg ?????? W Alpach snieg na 100% pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.09.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 termin prawie ustalony, tylko czy będzie śnieg ?????? W Alpach snieg na 100% pewien Adam___ jednego się tylko obawiam, czy Elektrownię Rybnik uda nam się przenieść w Alpy. Akcja "kulig" musiałaby by być spontaniczna, jest śnieg, są konie, cynk na Forum i komu pasuje ten przyjeżdża. Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.09.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 A my na to ... jak na lato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 A my na to ... jak na lato... kulig na igielicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.09.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 A my na to ... jak na lato... kulig na igielicie Dobre Latem sanie można zastąpić bryczką, frajda prawie taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 14.09.2004 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 O!!!! na kulig bardzo chetnie juz nie pamietam kiedy bylam ostatnio !!! chociaż nie pamietam, że po tym kuligu moje sanki nadawaly sie juz tylko do wyrzucenia i to mi niestety przypomniało że nie mam sanek Ale gdyby kulig był to napewno coś zorganizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 14.09.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Edziu mam pytanko ???? Czy mogłabyś sprawdzic do jakiej temperatury w tej chwili kolektory nagrzewają wodę w bojlerze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.09.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Edziu mam pytanko ???? Czy mogłabyś sprawdzic do jakiej temperatury w tej chwili kolektory nagrzewają wodę w bojlerze???? Oczywiście jak tylko będę na budowie to sprawdzę i napiszę. Niestety nie wiem kiedy to nastąpi, bo ostatnio niesprzyjający okres do budowania...w pracy nawał, rok szkolny w toku...zebrania szkolne pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 i co z t temperaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.09.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 i co z t temperaturą Nie wiem , jeszcze nie byłam na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 i co z t temperaturą Nie wiem , jeszcze nie byłam na budowie tak myślałem, ale chciałem wątek podnieść i licznik nabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.09.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 i co z t temperaturą Nie wiem , jeszcze nie byłam na budowie tak myślałem, ale chciałem wątek podnieść i licznik nabić Też myślałam, że chcesz podnieść "upadły" wątek....ale o licznik Cię nie podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 licznik ostatnio modny temat na forum, a wracając do wody to w sobotę rodzinna kąpiel w ciepłej wodzie podgrzanej za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.09.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 licznik ostatnio modny temat na forum, a wracając do wody to w sobotę rodzinna kąpiel w ciepłej wodzie podgrzanej za darmo O liczniku czytałam A co do sobotniej kąpieli...hmmm... właśnie się zastanawiam, po lekturze artykułu w onecie na temat szkodliwości częstych kąpieli. Nie chcę, żeby czystość mnie zabiła Może tylko samochód gorącą wodą umyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 następna kąpiel za tydzień w sobotę , coby Ilona za długo nie czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts