bodzio_g 23.09.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Nie dajmy sie , nie dajmy sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.09.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Na razie tyle , pa pa , bo malta czeko i stygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.09.2004 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 ...a Wy mocie tela stron co my, bo Krystianowi sie kiedyś brzegi Brynicy pomyliły ... no nie do końca tak to było , bo jo po właściwyej stronie poznoł gryfno dźołcha co sztudirowała tam kaj jo, ... no a potym śe okozało, że ona jest z drugigo brzegu , ale było za nieskoro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 ...a Wy mocie tela stron co my, bo Krystianowi sie kiedyś brzegi Brynicy pomyliły ... no nie do końca tak to było , bo jo po właściwyej stronie poznoł gryfno dźołcha co sztudirowała tam kaj jo, ... no a potym śe okozało, że ona jest z drugigo brzegu , ale było za nieskoro... Bo to trza zacząć od sprawdzenia miejsca urodzenia Witam z tego naszego brzegu Brynicy Brrr. czy u Was też tak zimno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.09.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Czesc Edzia U mnie gorąco, że aż sie spociłem ( przy malcie - jeszcze szpalety przy oknach i piwnice)a poważnie to słonkoświeci dosc przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Bodzio czy Ty gdzieś w Grecji budujesz. , ze Ci tak gorąco. U mnie też słoneczko świeci, ale zimno okropnie. Co teraz robicie na swoich budowach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 24.09.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Siedzimy przy komputerach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.09.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Bo to trza zacząć od sprawdzenia miejsca urodzenia Witam z tego naszego brzegu Brynicy i zaś wszystko skuli kiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Bo to trza zacząć od sprawdzenia miejsca urodzenia Witam z tego naszego brzegu Brynicy i zaś wszystko skuli kiecki No masz ...Jamles, żeby to tylko takie problemy były skuli kiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.09.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Bodzio czy Ty gdzieś w Grecji budujesz. , ze Ci tak gorąco. witam przy obiedzie. Własnie wróciłem z malty, a to niedaleko Grecji prawda ? a propos kiecek to skuli nich jo zostołech slązokiym (dobrze mi to wychodzi?) i znowu przez te Gliwice, choć koło polibudy ( M-T) to jo ino przechodziłech. Krystian i co my narobili A od Jamlesa to ze mną chodził kolega do szkoły ino nie powiym kto, bo mógłbym namiyszać To narazie, bo w końcu mom te wczasy pod gr... pod więźbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 witam przy obiedzie. Własnie wróciłem z malty, a to niedaleko Grecji prawda ? a propos kiecek to skuli nich jo zostołech slązokiym No tak na/przy malcie też gorąco Bodzio to narazie w kieckach mamy 2:1 Jednyn Krystian uciyk ze Śląska za kieckom, a dwóch przyleciało za kieckom na Śląsk /Ty i mój mąż / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.09.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 A od Jamlesa to ze mną chodził kolega do szkoły ino nie powiym kto, bo mógłbym namiyszać To narazie, bo w końcu mom te wczasy pod gr... pod więźbą tera to zapóźno, już żeś namiyszoł, napisz co to była za szoła, spróbuja się domyślić kto jest w V kolumnie PS. Nojlepij to napisz na priv kto to jest, co by mie głowa od myślynio nie rozbolała, bo większość kolegów się uczyła albo w Knurowie, albo w Gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.09.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Bo to trza zacząć od sprawdzenia miejsca urodzenia ... odezwała się ta co sprawdzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.09.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 ... no i otworzyłem WAM (NAM?) 17-stą setkę postów - gratulki ,,okrąglaczka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.09.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Bo to trza zacząć od sprawdzenia miejsca urodzenia ... odezwała się ta co sprawdzała... Krystian...sprawdzała, sprawdzała, ale On był już wtedy bardziej Ślązokiem niż gorolem. ...taki oswojony, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.09.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Edzia - a jak tam kolektory Jesli chodi o wymiana to 2 do 2 ( Adam wybył z Katowic do D.G.), a zaś sprawdzanie to ci co mieli sprawdzać to byli chyba "pijani " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.09.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Bodzio dziś po południu na dole temp. wynosiła 46 st. tzn. że na górze było 51. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 A od Jamlesa to ze mną chodził kolega do szkoły ino nie powiym kto, bo mógłbym namiyszać no i namieszoł....gizd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.09.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Edzia - to u Ciebie "Grecja" z tymi kolektorami Jamles - chyba sie nie pogniewołeś Acha mam nowe fotki na onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Edzia - to u Ciebie "Grecja" z tymi kolektorami Jamles - chyba sie nie pogniewołeś Acha mam nowe fotki na onecie jo a łoco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts