bodzio_g 27.09.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Jamles -jest ok. A kto był na targach w Katowicach (podobno jakieś były). W aktualnościach widziałem o rekuperatorach, a mnie interesuje GWC- czy ktoś ma w okolicy ? Czy w ogóle ktoś jeszcze buduje sie oprócz tych paru osób , które tu pisują ? Pozdrawiam wszystkich pisatych i czytatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 27.09.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Bodzio, witam Byłam na targach, co roku jest tam coraz gorzej, ale w tym roku było prawie tak jak za trzy lata... takiej bidy z nędzą jeszcze nie widziałam. Producent rekuperatorów był jeden, była za to prezentacja gotowego systemu do rurowego GWC, firmy Rehau bodajże: nic ciekawego - po prostu rury, podobno antybakteryjne no i rura czerpni z takim ładnym daszkiem i kratką przeciwko owadom i innym żyjątkom. Ja już mam GWC, więc to "nowum" oglądałam tylko pobieżnie... Chyba jedynym plusem całej wyprawy było zawiązanie kontaktu z p. architekt krajobrazu - w sprawie projektu ogrodu... Już nigdy więcej nie zamierzam się tam wybierać, i to nie dlatego że moja budowa zmierza ku szczęśliwemu końcowi (tj. do przeprowadzki, bo do skończonego działa jeszcze wiele czasu i gotówki upłynie . Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.09.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Dzięki gaga Jednym słowem mizeria na tych targach.A propos GWC, to chciałbym wykonać takie najprostsze, tylko nie wiem co musi być a co nie musi. Chętnie obejrzałbym to w realu u kogoś. Kto jeszcze ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.09.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Witam bladym świtem ! Jamles gratulki za 1000, to się nazywa skuteczne nabijanie licznika Co tam u Was słychać ? ....na budowach pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.09.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Jamles- to WY jużeście som ELITA !!!!GRATULACJEEdzia - u mnie nic nowego- malta i krety, ale ino do soboty, bo kończą mi sie wczasy pod więźbą. Potem dwie dziury zatkac luxferami,płyty g.k., gładz gipsowa,puszki, gniazdka, drzwi ,podłogi,glazura, armatura itd itp coś około2 lata, i już bede mieszkał. Kończe, bo mam czarter na malta.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.09.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Witam bladym świtem ! Jamles gratulki za 1000, to się nazywa skuteczne nabijanie licznika Co tam u Was słychać ? ....na budowach pozdrawiam Edzia różnice zdań na tematy budowlane ze współinwestorką od poniedziałku kafelkarz, sufit podwieszany+obudowa rur z DGP w salonie, zabudowa ostatniego pokoju na poddaszu farmacelem..... PS. dziękuję za gratulki z okazji 1000-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 01.10.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 U nas narazie za duzo się nie dzieje uruchomiliśmy piec, i kończymy instalację odgromową moze w przyszłym tygodniu odwiedzę "Asko" w sprawie kominka !!! Jamles widzę że Ty już finiszujesz - to kiedy się wprowadzacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 01.10.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 hej u mnie praca wre aż miło. Wczoraj był odbiór docelowego przyłącza elektrycznego, uruchomienie pompy ciepła, w domu ciepło aż miło, od kilku dni mamy też kolektory słoneczne, i prawie że zrobioną jedną łazienkę. Skończyli też ocieplenie trzech stron domu i nawet mamy już tam tynki. Już nie mogę się doczekać przeprowadzki, chociaż na działce krajobraz księżycowy. Bodzio - zapraszam w sobotę będę tak około południa Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŚWIEŻYNKA 01.10.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 ja też ze śląska nawet górnego ale nie rozumiem o czym pisecie nic a nic : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Jamles widzę że Ty już finiszujesz - to kiedy się wprowadzacie???? przed planowanym kuligiem a tak na poważnie to może na święta wersja optymistyczna, ale dopuszczamy poślizg na koniec stycznia ŚWIEŻYNKA witamy w grupie tylko nie wiem czego nie rozumiesz jeżeli tematów budowlanych to czytaj całe forum i na pewno zrozumiesz, jeżeli godki po ślonsku to mosz problem ale tych co umiom przełonaczyć na polskie to tu jest dużo, nawet ze Sosnowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŚWIEŻYNKA 04.10.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Niestety chodziło o język, ale będę się pilnie uczyć. Działkę mam już na oku i wybrany projekt. Tak że cała "zabawa" przede mną.pozdrawiam wszystkich życzliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ŚWIEŻYNKA - z tego co wiem to mieszkańcy Żor też nieźle się komunikują... ,,po naszymu"... :) ... i zajś żech WOM musioł nowo strona łotworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Zapraszamy do wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów. Na obecną chwile licytujemy kask budowlany muratora przekazany przez Edzie i kubek muratora przekazany przez Maksia. Kolejny darczyńcy mile widziani. Wszystkie zebrane środki zostaną przekazane na operacje Nikoli. Mamy czas do 11 października. Gorąco zachęcamy do wzięcia udziału w licytacji. Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi'ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Świeżynka Ty jesteś z Żor ? Dziewczyno nie przyznawaj się, że nie rozumisz śląskiej gwary W razie czego pytaj sąsiadkę z Rybnika ...służe za tłumacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Kafelkarza, akuratnego, sprytnego no i oczywiście niedrogiego ...pilnie poszukuję. Mój złapał fuchę za granicą i sobie pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 ŚWIEŻYNKA - z tego co wiem to mieszkańcy Żor też nieźle się komunikują... ,,po naszymu"... :) ŚWIEŻYNKA się nie martw postaromy sie szrajbować jak nojwiencej po polskimu, przeca uczyli my sie tyż polskij godki dzisiaj byłem w Żorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Kafelkarza, akuratnego, sprytnego no i oczywiście niedrogiego ...pilnie poszukuję. Mój złapał fuchę za granicą i sobie pojechał u mnie wczoraj zaczął kafelkarz robotę, to co widziałem to wygląda na dobrą robotę, jest moim zdaniem akuratny, czy sprytny to nie wiem , czy tani to jeszcze trudniej określić , u mnie będzie prawie do końca października, im krócej tym taniej, mogę zapytać jutro jak u niego z wolnymi terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.10.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 jamles wpadaj częściej na drugi brzeg Brynicy. Nie bój się EDZI!!! No chyba że masz cykora, to nocą możemy coś przeszmuglować z jednego brzegu na drugi. Np. naszą zalewajkę za Wasz żur!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.10.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Grzegorz ! Ja Ci dam ....Nie bój się Edzi Ja tylko tak łagodnie wyglądam Tobie dobrze się wymądrzać, bo mieszkasz daleko . Na miejscu jamlesa nie ryzykowałabym ...a tymbardziej szmuglowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 jamles wpadaj częściej na drugi brzeg Brynicy. Nie bój się EDZI!!! No chyba że masz cykora, to nocą możemy coś przeszmuglować z jednego brzegu na drugi. Np. naszą zalewajkę za Wasz żur!!! chopie toś przepod , zalewać to możesz somsiada, a żur z wusztem i bratkartoflami to jak puta u Busha na Dziękczynienie a od EDZI to bardzij sie boja zimnyj wody w tyj Waszyj Brynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts