Artur69 02.11.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 pawcio - namiary na cieśli poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 07.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Czy można gdzieś kupić tanie gresy do garażu i kotłowni za mniej niż 19 zł/m2 (Obi, Praktiker) ?? Przy okazji - hoop do góry - bo za chwilę spadniemy do drugiej ligi (na drugą stronę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flesz 08.11.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witam.Czy grupa śląska jeszcze żyje? Czy może juz wszyscy sie wybudowali?Ja zaczynam wiosną 2005 w Szałszy k. Gliwic.Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witaj Flesz - wygląda, że zostało nas dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flesz 08.11.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witaj Artur!Trzeba ich obudzić, do zimy jeszcze troche czasu;)A tak na marginesie to z czego budowałeś? Jak każdy stoję przed tą decyzją. W projekcie mam kratówkę 25cm+ 12 styropian. Nie ukrywam że zamierzam budować systemem bardzo gospodarczym, czyli cena/jakość z naciskiem na cenę. Słyszałem opinie, że warto w zimie zaopatrzyć się w materiały budowlane bo ceny atrakcyjniesze niż na wiosne. Będę wdzięczny za opinie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.11.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Cześć Artur -oferty na priv Flesz - wg. mnie to kupuj po nowym roku (styczen luty), chyba że korzystasz z dużej ulgi bud.. Cena/jakość to dobry pomysł pod warunkiem że niska cena a dobra jakość. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur oglądałeś w Ochojcu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 bodzio_g - oferty z Obi i Praktikera mam - ale dzięki jamles - w którym miejscu w Ochojcu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur myślę, że jamlesowi chodzi o ten nasz rybnicki Ochojec - na trasie do Gliwic.Zaglądnij też do Panela w Golejowie ja tam kupowałam w kwietniu płytki do garażu....o ile dobrze pamiętam po 15zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Edzia aleś Ty domyślna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur myślę, że jamlesowi chodzi o ten nasz rybnicki Ochojec - na trasie do Gliwic. Zaglądnij też do Panela w Golejowie ja tam kupowałam w kwietniu płytki do garażu....o ile dobrze pamiętam po 15zł/m2 OK, tylko gdzie w Ochojcu jest jakiś składzik z płytkami ? Setki razy jeździłem obok Panela (ostatni raz w piątek) i zawsze myslałem, że tam tylko panele podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur w Ochojcu obok smażalni ryb...chyba to miał na myśli jamles.Panel ma jeszcze jeden skład z płytkami i innymi akcesoriami łazienkowymi po drugiej stronie ul. Gliwickiej. Jadąc od Rybnika musisz na światłach obok Panela skręcić w lewo jak na Grabownię i pierwszy budynek po lewej stronie. Zresztą trudno go nie zauważyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Dzięki EDZIA - jutro z rańca wycieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 jadąc od Wilczy przed przystankiem i przed Energotechniką w prawo, sklepjest za smażalnią ryb to w Ochojcu, płytki w Panelu są na światłach w prawo jadąc od Ochojca, a nie w sklepie przy skrzyżowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Artur sorry... jadąc już w kierunku Grabowni po prawej stronie jest ten sklep. Coś kierunki mi się pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Edzia piszesz o 4 min szybciej odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 jadąc od Wilczy przed przystankiem i przed Energotechniką w prawo, sklep jest za smażalnią ryb to w Ochojcu, płytki w Panelu są na światłach w prawo jadąc od Ochojca, a nie w sklepie przy skrzyżowaniu Jamlesku drogi przeczytaj dokładnie moją odpowiedź...napisałam na światłach obok panela głownego skręcić w lewo...i poprawiłam, ze po prawej stronie. A Artur pewnie od Rybnika pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 08.11.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 dzięki Wam za dokładne instrukcje - teraz na pewno trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.11.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 dzięki Wam za dokładne instrukcje - teraz na pewno trafię No namieszaliśmy Ci trochę...to wszystko, że mieszkamy z jamlesem w przeciwnych kierunkach... Ale co do świateł to jesteśmy zgodni... I na tych światłach musisz skręcić albo w lewo /jadąc od Rybnika/ albo w prawo jadąc od strony Gliwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Edziu ja najpierw napisałem a potem przeczytałem co napisałaś, gdybym przeczytał wcześniej to bym nie stukał w klawisze, a ja myślałem, że Artur pojedzie przez Szczygłowice i Wilczę, albo przez las z Książenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts