Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa śląsk górny i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Artur!

Trzeba ich obudzić, do zimy jeszcze troche czasu;)

A tak na marginesie to z czego budowałeś? Jak każdy stoję przed tą decyzją. W projekcie mam kratówkę 25cm+ 12 styropian. Nie ukrywam że zamierzam budować systemem bardzo gospodarczym, czyli cena/jakość z naciskiem na cenę. Słyszałem opinie, że warto w zimie zaopatrzyć się w materiały budowlane bo ceny atrakcyjniesze niż na wiosne. Będę wdzięczny za opinie.

Pozdrawiam.

Artur myślę, że jamlesowi chodzi o ten nasz rybnicki Ochojec - na trasie do Gliwic.

Zaglądnij też do Panela w Golejowie ja tam kupowałam w kwietniu płytki do garażu....o ile dobrze pamiętam po 15zł/m2

Artur myślę, że jamlesowi chodzi o ten nasz rybnicki Ochojec - na trasie do Gliwic.

Zaglądnij też do Panela w Golejowie ja tam kupowałam w kwietniu płytki do garażu....o ile dobrze pamiętam po 15zł/m2

OK, tylko gdzie w Ochojcu jest jakiś składzik z płytkami ?

Setki razy jeździłem obok Panela (ostatni raz w piątek) i zawsze myslałem, że tam tylko panele podłogowe :-?

Artur w Ochojcu obok smażalni ryb...chyba to miał na myśli jamles.

Panel ma jeszcze jeden skład z płytkami i innymi akcesoriami łazienkowymi po drugiej stronie ul. Gliwickiej. Jadąc od Rybnika musisz na światłach obok Panela skręcić w lewo jak na Grabownię i pierwszy budynek po lewej stronie. Zresztą trudno go nie zauważyć .

jadąc od Wilczy przed przystankiem i przed Energotechniką w prawo, sklep

jest za smażalnią ryb to w Ochojcu, płytki w Panelu są na światłach w prawo jadąc od Ochojca,

a nie w sklepie przy skrzyżowaniu

Jamlesku drogi przeczytaj dokładnie moją odpowiedź...napisałam na światłach obok panela głownego skręcić w lewo...i poprawiłam, ze po prawej stronie.

A Artur pewnie od Rybnika pojedzie :wink: :)

dzięki Wam za dokładne instrukcje - teraz na pewno trafię :D

:oops: :) :)

No namieszaliśmy Ci trochę...to wszystko, że mieszkamy z jamlesem w przeciwnych kierunkach... :oops: :)

Ale co do świateł to jesteśmy zgodni... :wink: :)

I na tych światłach musisz skręcić albo w lewo /jadąc od Rybnika/ albo w prawo jadąc od strony Gliwic...