Artur69 08.11.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 [...] Artur pojedzie przez Szczygłowice i Wilczę [...] bo tamtędy chyba najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 na dziś chyba wystarczy budowania i jeżdżenia za kafelkami idę do Kurnika na skata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 09.11.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Witam. Czy grupa śląska jeszcze żyje? Czy może juz wszyscy sie wybudowali? Ja zaczynam wiosną 2005 w Szałszy k. Gliwic. Pzd Grupa Śląska cały czas na forum! Myślę, że Ci, którzy już wybudowali będą służyć pomocą innym. Ja mam zamiar budować w Bytomiu w 2006r. I już szukam firmy budowlanej. Może możesz mi jakąś polecić. W końcu Gliwice to niedaleko Bytomia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Melduję, że płytki zakupione (w Ochojcu) i położone (na razie tylko w kotłowni).A w PANELu tez byłem. Oprócz paneli podłogowych jest tam mnóstwo innych "dobroci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 a cena wg. życzenia???????? na smażoną rybkę zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.11.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 to ja sie melduje w grupie - nie buduje ale projektuje, wiec sie moze czasem przydam.witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Cena jak w marketach (18PLN/m2), ale gres z NowejGali już zaimpregnowany, no i bliżej niż Obi czy Praktiker. A na rybkę nie było czasu - bez przerwy "w biegu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 A dobre tam te rybki ?? Co polecasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 A na rybkę nie było czasu - bez przerwy "w biegu" to u mnie teraz podobnie, obiad tylko w niedziele, a reszta dni "suchy prowiant" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 jeszcze nie byłem ale ewentualnie w "Delfinie" przed Skoczowem sandacz lub pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witaj Robert - na pewno Cię "wykorzystamy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 jeszcze nie byłem ale ewentualnie w "Delfinie" przed Skoczowem sandacz lub pstrąg "Delfina" kiedyś zaliczyłem Nie mogłem się oprzeć hasłu - "DELFIN - SMARZALNIA RYB" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.11.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witaj Robert - na pewno Cię "wykorzystamy" byle nie w sposób jak w cudzysłowiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witaj Robert - na pewno Cię "wykorzystamy" byle nie w sposób jak w cudzysłowiu :) na pewno nie jak kierowca autobusu hipisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.11.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witam silną grupę... Wy to macie silną wolę...mnie żadna siła nie powstrzyma przed wejściem do tej smażalni A pstragi ...pyyyycha... Robercie witamy w Grupie Długo nas szukałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.11.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 jamles, ja malo inteligentny ze nie zalapalem z tym kierowcą??? edzia, długo bo długo, ale w koncu. przynajmniej juz sie troche poudzielalem tutaj. teraz pora wspomóc ziomków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Robert - ty projektowałeś ten szaro-pomarańczowy budynek przy Jasnej w Gliwicach ?? Często tamtędy przejeżdżam i zamiast jechać Pszczyńską specjalnie skręcam w Jasną, później przez osiedle i do Bojkowskiej żeby popatrzeć. Rewelacyjnie dobrane kolory elewacji, barierki na balkonach i ażurowa klatka schodowa. SUPER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.11.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Robert - z kierowcą autobusu było tak: Młody hipis wsiada do autobusu i zauważa młodą i bardzo ładną zakonnicę. Siada więc koło niej i pyta czy nie chciała by z nim uprawiać seksu. - Nie! - odpowiada zakonnica. - Jestem poślubiona Bogu. - Wstaje i zmieszana wysiada na następnym przystanku. Kierowca autobusu, który słyszał całe zamieszanie odwraca się i mówi: - Jeśli naprawdę chcesz się z nią przespać to mogę ci powiedzieć jak. - Nawijaj! - odpowiada hipis. - Ona codziennie chodzi o północy na cmentarz na nocne modlitwy. Wystarczy, że ubierzesz się w białą szatę z kapturem, obsypiesz brodę fluorescencyjnym proszkiem, wyskoczysz znienacka i powiesz, że jesteś Bogiem!. Tak też hipis zrobił. Przebrał się, wyskoczył zza na nagrobka i powiedział, że jest Bogiem i chce się przespać z zakonnicą. Zakonnica zgodziła się bez gadania ale poprosiła żeby był to stosunek analny, bo musi ona pozostać dziewicą. Hipis zgodził się a gdy skończył zrzucił kaptur i krzyknął: - Ha, ha, jestem hipisem! - Ha, ha! - krzyknęła zakonnica. - A jestem kierowcą autobusu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 10.11.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 dzieki za wytłumaczenie widzę, że zajrzales na stronkę... a z Jasną no to tak sie stalo, ze popełniłem ten budyneczek, a w przyszlym roku (jak dobrze pojdzie) niedaleko bedzie stal jeszcze jeden, nieco inny (jest tez w necie) dzieki no to troche juz odkrylem karty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Artur czy myśmy się już na drodze nie spotkali, jeżdzisz tymi samymi ulicami Robert super budynek ten na Jasnej, nie to co mój były blok...badziewie, ale jakbym w takim mieszkał to może bym domu nie budował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts